05/07 - 2020

Här följer en uppdatering från stallet. På måndag tävlar Robin Kronos och Nelle Atticus Paco i Rättvik i lopp 7 respektive lopp 10. Båda körs av kusken Therese Boström. I Robins fall hoppas vi på topp-4-placering och för Paco på topp-6.

Samma dag gör också Hugo Bäck premiärlopp för Jörgen Westholm som tränare och som kusk, även det i Rättvik, lopp 5. Här hoppas vi på topp-5-placering.

På tisdag tävlar Tommy Hill och French Me i Lindesberg, lopp 6 och lopp 4. Therese Boström är kusk och i Tommys fall hoppas vi på topp-4-placering, i "Frallans" fall blir vi nöjda om det blir en peng med hem.

Övriga hästar tränar på fint i stallet.


13/06 - 2020

Här följer en uppdatering från stallet, där alla hästar tränar på bra. Imorgon söndag startar Bobo i Bollnäs (lopp 6) med Johan Eskilsson som kusk och vi håller tummarna för plats bland de fem första.

På tisdag startar French Me, Nelle Atticus Paco, Robin Kronos (dessa tre i samma lopp 6) och Tommy Hill (lopp 10) i Gävle. French Me har Claes Stolt som kusk och vi blir glada om det blir en peng med hem. Robin startar med Therese Boström och vi hoppas här på fjärdeplats eller bättre. Paco körs av Billy Svedlund och Tommy av Therese Boström, och vi hoppas på topp-5-placering för båda ekipagen.


13/06 - 2020

Här följer en uppdatering från stallet, där alla hästar tränar på bra. Imorgon söndag startar Bobo i Bollnäs (lopp 6) med Johan Eskilsson som kusk och vi håller tummarna för plats bland de fem första.

På tisdag startar French Me, Nelle Atticus Paco, Robin Kronos (dessa tre i samma lopp 6) och Tommy Hill (lopp 10) i Gävle. French Me har Claes Stolt som kusk och vi blir glada om det blir en peng med hem. Robin startar med Therese Boström och vi hoppas här på fjärdeplats eller bättre. Paco körs av Billy Svedlund och Tommy av Therese Boström, och vi hoppas på topp-5-placering för båda ekipagen.


11/05 - 2020

Imorgon tisdag startar Bobo på Hagmyren i lopp 4 (1640m volt) i spår 5 med Oskar Kylin Blom som kusk. Vi hoppas och tror på en topp-4-placering.

Alla andra hästar i stallet tränar på bra.


15/04 - 2020

Här kommer en ny uppdatering av vad som händer i stallet efter en tids tystnad pga olika omständigheter.

Alla hästar tränar på och utvecklas väl på alla sätt och vis, Baronen blir töm-körd var och varannan dag och sköter sig galant. Snart sätter vi vagn för honom innan vi skickar honom till hingstbete.

Elvis Tabac tog ett fint silver senaste starten den 13 april på Hagmyren på distansen 1660m volt ihop med kusken Ulf Eriksson. Det paret verkar trivas mycket bra ihop.

Veckan dessförinnan tog Bobo en 5:e-plats, Paco en 7:e-plats och Tommy en 8:e-plats i Rättvik.

När vi blickar framåt så har vi anmält flera hästar till Gävle den 23 april, vi får se vilka som kommer med då.

Vi konstaterar att vår vinterträning hittills har fungerat bra då näst intill alla hästar tagit pengar vid varje lopp, och vi ser än mer med tillförsikt fram mot vad den sista tränings-finslipningen kan ge nu under våren och sommaren.

 


10/02 - 2020

Vid lördagens tävlingar blev Elvis fyra i sitt lopp, ekipaget ledde med 30 m och Elvis vart nog lite bekväm då. Tyvärr så hann andra smita förbi på slutet, men det blev dock en fin placering efter väldigt bra insats av häst och kusk. Vi siktar mot nytt lopp i slutet av månaden igen. Paco hamnade i dödens, han och Robin hade ingen bra dag på jobbet då det lagts ut nytt material på banan som gav stora problem för våra hästar. De kämpade tappert men det blev inga pengar med hem tyvärr.

Övriga hästar tränar på jättefint i stallet. Nästa vecka ska Bobo kvala på tisdag 18 februari. Vi har lagt in en del anmälningar framöver för stallets hästar och vi får se vilka som kommer till start.


03/02 - 2020

Nu följer en kort uppdatering om läget här på StallViTre. Alla hästar i stallet tränar hårt och presterar över förväntan. Hugo Bäck trivs bra och tränar på i Jörgen Westholms stall ihop med sin skötare Heidi.

På lördag 8 feb är det åter dags för tävling, denna gång på Romme Dalatravet.

Elvis Tabac startar i lopp 1, 2140m auto, bricka 6, med Claes Stolt som kusk. Vi hoppas och tror på topp-3-placering om allt klaffar för de båda. I lopp 2 (2140m auto) kör Nelle Atticus Paco och Claes Stolt i spår 6. Vi tror det kan bli topp-4-placering här. I samma lopp startar också Robin Kronos ihop med Lina Björk med startbricka 11. Det är tråkigt läge, men de gjorde bra insats ihop senast så vi tror på topp-6-placering.


02/02 - 2020

Vid förra söndagens tävlingar blev Elvis tråkigt nog oplacerad, han fick en massa tryckare och ställde till med galopp. Alla som sett loppet vet varför det gick som det gick för honom, vi blickar nu framåt mot nya lopp. Paco lyckades trots det usla utgångsläget knipa en pengaplats, mycket bra genomfört lopp av häst och kusk. Nästa lördag den 8:e februari kan det bli tävling igen, vi återkommer med mer info. De anmälda hästarna är Robin, Elvis och Paco.


21/01 - 2020

Här följer rapport från tävlingarna i torsdags 16 januari. Elvis och Lukas hade ingen bra dag på jobbet, båda kan mycket bättre än så. Vi siktar framåt mot nya lopp. Bobo hade känning och har därför varit hos veterinär idag. Vi har hittat felet och justerat endel småsaker. Paco är lite för lat och bekväm och tycker inte om att jobba bakifrån, men gjorde en godkänd insats. Robin med Lina Björk i sulkyn gjorde ett fullvärdigt lopp och fin insats, men tyvärr räckte det inte till pengaplats. 

Hugo Bäck tränar på några veckor framåt och sen får vi se vad vi hittar på för spännande med honom.

På söndag är det tävlingsdags igen i Bollnäs. Nelle Atticus Paco startar i lopp 3 som häst nr 15 (1640m volt) med Claes Stolt i sulkyn. Det är ett jävligt tråkigt läge men sköter sig häst och kusk så gott de kan kommer det nog räcka till en pengaplacering. Elvis Tabac med kusk Lukas Svedlund startar i lopp 6 (2640m auto, bricka 4) med stallkompisen Gullkongen (Claes Stolts häst) i spåret bredvid. Vi tror och hoppas på topp 5-placering här.


10/01 - 2020

På torsdag i nästa vecka, den 16 januari, kommer fyra av stallets hästar tävla i Bollnäs.

I lopp 5 (2140m, volt) startar Elvis Tabac i spår 3 med Lukas Svedlund i sulkyn. Det är ett bra utgångsläge men tufft motstånd så vi håller tummarna för en topp-4-placering. 

I lopp 10 (2160m, volt) ska tre av StallViTres hästar starta samtidigt, ett “derby-läge” alltså.

Robin Kronos lottades till spår 4 med Lina Björk som kusk. Vidare har Bobo och Claes Stolt bricka 9 och Nelle Atticus Paco med Lukas Svedlund går ut i spår 10. Håller alla inblandade tungan rätt i mun och får bra förhållanden hoppas vi på topp-4-placeringar för dem allihop:)


08/01 - 2020

Här följer rapport från söndagens tävlingar.

Elvis gjorde ett jättefint lopp och ledde från start nästan in i mål, där han blev silvermedaljör på slutet med endast ett huvud mellan honom och vinnaren. Den som tog guldet var hans kompis i hagen, Gullkongen, så vi är förstås mycket glada för de bådas fina prestationer. 

Bobo klarade sitt kval galant och vi funderar nu på att anmäla honom och några andra av stallets hästar till tävling den 16:e januari i Bollnäs.

I övrigt pågår uppstart av stallets nya träningsupplägg inför vårsäsongen och vi hoppas att detta ska ge fina resultat under 2020. 


02/01 - 2020

Här följer en uppdatering från förra årets slut och detta års början från StallViTre. Elvis Tabac och Nelle Atticus Paco tävlade på luciadagen. Paco vart tyvärr utan slant, men Elvis tog en finfin 4:e-plats. Robin Kronos tävlade i Romme den 20 dec, 2140m auto, och blev först utan pengar tyvärr. Start gick i spår 11 och kusk var Therese Boström

Hugo Bäck flyttade hem till Sverige igår. Han kom till tränaren Jörgen Westholm i Romme, som också blir Hugos nya hemmabana. Vi hoppas på många härliga lopp här under 2020. Vi tror att Jörgen kommer få Hugo att bli ett till två snäpp vassare.

Bobo kör kvallopp i Romme på söndag 5 jan. Det är 2140m volt och Claes Stolt sitter i sulkyn, med tanke på Bobos form räknar vi med att de klarar kvalet galant. Elvis Tabac startar samma kväll i lopp 8, bricka 6, 1640m auto med Lukas Svedlund som kusk. Håller Lukas tungan rätt i mun och om Elvis får fritt spelrum så tror vi på topp-4.


13/12 - 2019

Idag startar Elvis Tabac i lopp 4 i Bollnäs. Det är ett kortlopp (1640m, auto) och kusk är Andreas Lövdal. Får de bra läge tror och hoppas vi på en topp-5-placering. Extra spännande är också att det i loppet blir ett "derby" då Claes Stolt med Gullkongen startar samtidigt!

I lopp 7 startar så Nelle Atticus Paco i kortlopp (1640m, volt) även här sitter Andreas Lövdal i sulkyn. De möter ett riktigt tufft motstånd, så får de en peng med hem blir vi mer än nöjda!


04/12 - 2019

Det har varit lite bröllopsbestyr för den webbansvarige så hemside-uppdateringarna har kommit efter en del. Vigseln avlöpte dock utan komplikationer så nu kan det fokuseras på stallets prestationer :)

Under förra fredagen tävlade Bobo, Paco och French Me. Bobo kändes finfin i loppet och kusken Andreas Lövdal var jättenöjd med hästen. Tyvärr tappade Bobo ena framskon under tävlingen och då vart det ingen lyckad dag på jobbet. Paco spurtade i sin tur upp bra, trots bricka 13 slutade han på en hedersam 5:e-plats och det var bra insats av kusk och häst. Det är roligt att Paco visar på fin moral. French Me gjorde allting rätt i sitt lopp men pga en del störande moment blev det till slut ingen peng. Vi är ändå nöjda med insatsen av både häst och ryttare.

I tisdags tävlade Robin Kronos och Tommy Hill. Wilma Wallberg kunde inte köra Robin pga oväder, istället fick vi Lina Björk som förvaltade chansen på femstjärnigt sätt. Både häst och kusk ska ha all heder som kan fås då de slutade på finfin 2:a plats. 

Tommy Hill gick för första gången med PG-skor i långlopp. Allt gick enligt planerna till stor del men mot upploppet lossnade skorna. Tommy höll sig trots detta på benen och det blev ingen galopp vilket är imponerande.  En jättebra insats av både häst och kusk och vi ser fram emot nästa start.

Blickar vi framåt så  ser vi Hugo Bäck som startar i Jarlsberg på fredag den 6:e december. Start går i lopp 5 (1609m, auto), bricka 11 och Cato Antonsen sitter i sulkyn. Vi tror att det blir en topp-4-placering.


28/11 - 2019

Här följer rapportering om senaste lopp och kommande tävlingar. Elvis Tabac tappade tyvärr travet i det sista i Bollnäs i måndags. Han kan ha haft en liten känning. Vi har undersökt honom och hittade vad vi tror orsakade det hela, det är åtgärdat och vi ser fram emot kommande start.

Imorgon fredag 29 november startar French Me, Bobo och Nelle Atticus Paco i Romme. French Me startar i monté i lopp 6 (2160m, volt), bricka 14 med Jonathan Carre som ryttare. Det är ett riktigt skräp-läge och allt talar emot ekipaget. "Frallan" är dock en kämpe så tar han en peng är det mycket bra. I lopp 9 (1660m, volt) startar Bobo i spår 7 med Andreas Lövdal i sulkyn, och Paco i spår 13 med Claes Stolt. Bobo och Andreas har ett spännande läge och vi tror på en topp-4-placering. Paco och Claes har trist utgångsläge, men de bör ta en pengaplacering.

På tisdag 3 december startar Robin Kronos och Tommy Hill i Gävle. Robin startar i lopp 5 (2140m, auto) med Wilma Wallberg som kusk. De fick bra spår och då de brukar fungera bra ihop dessutom tror vi på topp-3-placering. Tommy och Claes Stolt startar sen i lopp 10 (2640m, auto), i spår 7. Vi tycker oss ha fått bort de flesta av Tommys små skavanker så vi tror på en topp-5-placering.


21/11 - 2019

Igår tävlade Hugo BäckBjerke travbane i Norge. Med Cato Antonsen i sulkyn lyckades de i lopp 7 (2100m, auto), från spår 9, ta 4:e-platsen. Vi gläder oss åt och gratulerar till ett väl genomfört lopp av både häst och kusk.

På måndag 25 november tävlar Elvis Tabac i Bollnäs. Start går i lopp 1 (1640m, volt) bricka 1 med Cleas Stolt i sulkyn. Ny chans för detta radarpar alltså och här tror vi det blir topp-3-placering.


13/11 - 2019

Här följer rapport från olika lopp. Vi har missat att berätta hur det gick för Hugo Bäck på Biri travbane den 8 nov. Det gick inget vidare, han hade dåligt fäste och hann dessutom ej heller värma då de kom sent fram till banan pga trafikolycka. Ingen peng denna gång alltså, men vi siktar mot nya lopp.

Igår gjorde Elvis ett mycket bra lopp men där vart lite små missar vilket man kan se om man tittar på loppet i lopparkivet på ATG.se. Dessutom var banans kvalitet katastrof men ändå blev han 5:a och vi tycker det var starkt jobbat av honom. Frallan lyckades plocka 7:e-platsen i sitt montélopp, detta trots galopp. Vi är nöjda med prestationen och glada för att han lyckades fullfölja trots lite halkiga förhållanden.


12/11 - 2019

Här följer rapport från gårdagens lopp i Gävle. Bobo råkade tråkigt nog trampa sig på bakhasorna så det blödde och flög därför mot slutet av loppet. Nu ska han få vila några veckor och sen planerar vi ett lopp till innan vintervilan inträder.

Idag tävlar Elvis Tabac och French Me i Bergsåker. Elvis startar i lopp 6 (1640m, volt), i spår 1 med Claes Stolt som kusk. Vi hoppas på en topp-4-placering. French Me går ut i montélopp (lopp 8, 2160m, volt) med ryttare Olivia Uggla. Det var ett tag sen Frallan startade i monté, så vi håller tummarna för en topp-5-placering.

På torsdag den 14 november startar Robin Kronos i Bollnäs. Start går i lopp 7 (2140m, auto), bricka 7 med Claes Stolt i sulkyn. Här hoppas vi också på en topp-4-placering.

 


06/11 - 2019

På måndag den 11 november tävlar Bobo i ett lunchlopp på Gävle. Start går i lopp 4 (2140m, auto), bricka 7 med Emilia Leo i sulkyn. Vi håller tummarna för att det ska bli en topp-4-placering. 


04/11 - 2019

På fredag den 8 november startar Hugo BäckBiri Travbane i Norge. Start går i lopp 4 (1609m, auto), spår 1 med Cato Antonsen i sulkyn. De har ett fint läge så vi tror och hoppas på en topp-3-placering.


01/11 - 2019

Igår stämde det inte för Tommy Hill som hängde töm under loppet, vi ska ta och undersöka orsaken bakom detta. Vi är glada för att han höll travet dock och ej blev diskad och ser fram emot nya tävlingar.


29/10 - 2019

Här följer rapportering från gårdagens tävlingar. Robin saknade sin kära kusk Wilma Wallberg som var hemma i sjuksängen. Med ny kusk (Mikael Cedergren) stämde det inte riktigt. De backade sist och Robin verkade inte vilja nånting. Han fick jaga som vanligt och det vart ingen peng denna gång. Vi tar nya tag och hoppas att Wilma snart blir frisk och kan köra igen. 

Paco gjorde ett fullt godkänt lopp, tappade rygg och därmed lite motivation. Till slut blev det en åttondeplats och en liten peng iallafall, Claes Stolt gjorde en toppeninsats som kusk.
I lopp 6 formligen briljerade Elvis Tabac och kusken Claes Stolt. De gjorde ett 5-stjärnigt lopp från start till mål då de höll undan för hästar som dragit in upp till 800000 kr och säkrade så första-platsen. Vi ser mycket fram mot nästa start!

Frallan galopperade i starten, han är lite för pigg nu för tillfället. Vi är ändå glada för att kusken Claes Stolt lyckades hålla ner honom så att han inte blev diskad i loppet. Vi ska skruva på lite detaljer och så blir det finfint till nästa start. Återigen alltså en toppeninsats av Claes Stolt som vi samtliga inom Stall Vi Tre vill gratulera för att han under kvällen sammanlagt tog två segrar och en åttondeplats, detta utav fyra starter där i Bollnäs!

Blickar vi så framåt tävlar Tommy Hill på torsdag 31 oktober i Gävle. Han startar i lopp 6 (2140m, volt), spår 1 med Claes Stolt som kusk. Bra läge är det så vi håller tummarna för en topp-4-placering.


27/10 - 2019

Här följer en rapport från de senaste tävlingarna för stallets hästar. 
I torsdags  24 oktober vart Elvis Tabac dragen sist i fältet i sitt lopp. Detta passade honom inte alls när han skulle köra 3140m volt utan han lackade ur och det blev tyvärr ingen peng.
Bobo tävlade i fredags och är jättefin i form, tyvärr blev det galopp och diskning. Vi ska titta på lite smådetaljer, sen tror vi att det i nästa start blir en fin framgång.

Sötnosen Lopidia Bäck lyckades bli 4:a i riksfinalen för kallblods-ungston i Wången, stort grattis till ”Loppan” och hennes ägare.

Imorgon måndag den 28 oktober tävlar fyra av stallets hästar i BollnäsRobin Kronos startar i lopp 3 (2140m, auto), spår 5, med Wilma Wallberg som kusk. De har samarbetat fint så stämmer det för dem hoppas vi på topp-5-placering. 
Nelle Atticus Paco startar i lopp 4 (2140m, auto), spår 12, med Claes Stolt i sulkyn. Här har de ett tråkigt läge så det är svårt att sia om utgången, tar de en peng är vi mer än nöjda. 
Elvis Tabac startar sen i lopp 6 (2140m, volt), spår 3, med Claes Stolt som kusk. De har framspår, så vi hoppas på en topp-4-placering. French Me går så slutligen ut i lopp 7, (2140m, auto), spår 2, också han med Claes Stolt i sulkyn. I detta lopp möter de ett stenhårt gäng, så tar de sig felfritt över mållinjen är vi mer än nöjda.


22/10 - 2019

I fredags tävlade Tommy Hill i Bollnäs. Tyvärr blev han diskvalificerad pga galopp på upploppet, detta berodde trist nog på att han fick grus i ögonen. Då han ändå visar fin form så tror vi på framgång nästa lopp.

På torsdag 24 oktober startar Elvis TabacGävle. Start går i lopp 7 (3160m volt), bricka 7, med Claes Stolt i sulkyn. Det är lite svårt att sia om utgången då det är långlopp, tar de pengar så är vi väldigt nöjda.

På fredag 25 oktober tävlar så BoboBergsåker, lopp 4 (2140m volt), bricka 6 med Ludwig Wickman som kusk. Det är springspår så om kusken håller tungan rätt i mun tror vi på en topp-4-placering.

I helgen 26-27 oktober kommer Lopidia Bäck delta i Sleipners Landsfinal för Unghästvisning, 2-åriga kallblod. Tävlingen hålls i Wången i Jämtland och stallets VD och fru kommer förstås närvara. Vi håller tummarna för en finfin placering!


15/10 - 2019

Nu på fredag 18 oktober tävlar Tommy Hill i Bollnäs. Start går i lopp 9 (1660m volt), spår 3 med Claes Stolt i sulkyn. Vi hoppas och tror på en topp-4-placering och håller tummarna för ekipaget!


13/10 - 2019

Här följer rapport från helgens tävlingar:

Igår tävlade Hugo Bäck på Biri travbane i 5-årsderby för norska och svenska kallblod. Hugo var ömfotad för dagen, vart lite tassig på grund av det och fick inte något fäste. Därför uteblev framgångarna men vi siktar framåt och tror att han gör ett fantastiskt bra lopp nästa gång.

På Hagmyren idag tog Elvis i lopp 2 sista matlappen med hem. Han gjorde mycket bra ifrån sig men hade nog lite kvar i kroppen sen senaste loppet förra söndagen. Nu sitter travet fint så vi ser fram emot kommande tävlingar.

Robin gjorde ett strålande lopp, han låg sist 200m före mål och ryckte fram och knep 7:e-platsen, hade han kommit fritt tidigare hade han säkert blivit topp-3.

Paco gillar inte att gå i dödens så för honom blev detta hans ”domedag”. Han kämpade hårt men lackade ur när han blev kvar i ytterspår.

Dagens kusk-insatser var, efter omständigheterna, alla väl godkända.


08/10 - 2019

På lördag 12 oktober tävlar Hugo BäckBiri travbane i Norge. Det är i lopp 6 (2640m volt) dags för norskt och svenskt kallblodsderby för 5-åringar och Hugo och Cato Antonsen har bricka 8. Vi räknar med högt tempo och tufft motstånd, men med tanke på Hugos senaste framgångar tror och hoppas vi på en topp-4-placering.

På söndag den 13 oktober tävlar 3 av stallets hästar på Hagmyren. Elvis Tabac startar i lopp 2 (2140m auto), spår 9, med Claes Stolt som kusk. Det är inte det bästa läget men med lite taktik kan det bli en topp-5-placering. Robin Kronos (spår 1, Wilma Wallberg) och Nelle Atticus Paco (spår 6, Claes Stolt) startar ihop sen i lopp 4. Robin och Wilma har mycket fint läge och stämmer förhållandena för dem så tror vi på en topp-3-placering. Det är lite tuffare läge för Paco, men med tungan rätt i mun kan det bli en matlapp med hem.

 


07/10 - 2019

Igår blev Lopidia Bäck utnämnd till ”Best in Show” när Sleipner Travsällskap anordnade kallblodshäst-utställning i Gävle. Av alla deltagande hästar, såväl ett- som två-åringar, ston, hingstar och valacker, vart hon bäst. Med sina 80 poäng blev hon utnämnd till diplomsto och är nu vidare till riksfinalen i Wången i Jämtland den 26-27:e oktober. Vi glädjer oss åt framgången och önskar henne ett stort lycka till i finalen.

Igår tävlade även Bobo och Elvis Tabac på Hagmyren. I Bobos fall tog kusken i honom i starten lite mer än han behövde vilket gjorde att han galopperade direkt. Med en sådan inledning var det kört att nå topp-placering i det loppet men han kämpade sig fram till placeringen ”först utan pengar”. Bobo gjorde alltså inget dåligt lopp, och då han är i toppform ser vi fram emot kommande tävlingar. 

Elvis blev lite stum på upploppet då han inte gjort något riktigt lopp på ett tag. Hans krafter räckte inte till att vara med i topp-striden i loppet men nådde, även han, platsen ”först utan pengar” efter 10-stjärnig insats. Vi ser fram emot nästföljande lopp.


03/10 - 2019

I tisdags tävlade Tommy Hill i Gävle. Dessvärre hoppade han i första kurvan men kom igen mycket starkt och plockade hem en 6:e-plats, trots att öppningstiden var mycket snabb. Kusk Claes Stolt och häst gjorde en mycket bra insats och hade det inte blivit galopp är det många av de som sett loppet som tror att det kunde ha blivit vinst. Vi vet nu varför Tommy ”flög”, så vi ska testa något nytt så galopperna försvinner och ser fram emot många roliga nya lopp.

På söndag 6 oktober tävlar två av stallets hästar på Hagmyren. Först ut är Bobo i lopp 3 (2140m volt), spår 4 med Mathias Andersson i sulkyn. Det är ett bra läge och håller kusken tungan rätt i mun kan det bli en topp-3-placering. Elvis Tabac startar sen i lopp 6 (1640m volt), spår 2 med Ove Berglin som kusk. Detta är också ett bra läge men de möter ett tufft motstånd. Är Elvis springglad och villig så tippar vi på en topp-5-placering.

Samma söndag kommer Lopidia Bäck att vara med på unghästutställning och gå ett ”baby-race” på Gävle travbana i Travklubben Sleipners regi. Vi önskar uppvisaren Louise, kusken Claes Stolt och förstås ”Loppan” ett stort lycka till. Dagens uppvisningsprogram kan  ni se i länken här.


01/10 - 2019

Igår tävlade fyra av stallets hästar i Romme. French Me gjorde ett jättebra lopp trots två galopper och slapp att bli diskad. Detta mycket tack vare ett bra val av kusken Claes Stolt att ta det lugnt på slutet för att ge en bra upplevelse, då man ändå inte hade chans till pengaplacering. I Bobos lopp gjordes en rejäl kuskfadäs i näst sista kurvan. Kusken försökte rycka luvan, trots att Bobo är erkänt känslig just i kurvor. Resultatet blev galopp. Trots det kom han tillbaka mycket starkt och blev tvåa utan pengar. Tråkigt att detta ska inträffa tycker vi för Bobo har fin form nu.

Det var hela dagen tråkig bana, riktigt lerigt och Robin slirade omkring under sitt lopp. Detta passade honom inte alls tyvärr och det blev ingen peng med hem.

Paco kämpade tappert trots banförhållandena och lyckades knipa sista matlappen, en bra insats av häst och kusk Claes Stolt.


29/09 - 2019

I fredags, den 27 september, slog Hugo Bäck till igen och vann efter ett fantastiskt fint genomfört lopp av häst och kusk Cato Antonsen på Jarlsberg travbane. De mötte delar av den norska kallblodseliten och formligen krossade allt motstånd. Länk till film av loppet hittar ni här.


25/09 - 2019

På fredag den 27 september ska Hugo Bäck tävla på Jarlsberg travbana i Norge.  Start går i lopp 1 (1600m volt), spår 1, med Cato Antonsen i sulkyn. Det blir ett tufft lopp då Hugo här möter några av de bästa hästarna i Norge så vi håller tummarna och hoppas på en topp-4-placering.

På måndag den 30 september tävlar 4 av stallets hästar på Romme. I lopp 2 (2640m volt), bricka 4, startar French Me med Claes Stolt i sulkyn. I loppet startar många hästar som dragit in över en miljon så det blir hög fart och om Frallan tar en pengaplacering blir vi mycket glada.

Bobo startar i lopp 4 (2160m volt), bricka 15, med Joakim Eskilsson som kusk. Det är ett urtråkigt läge tyvärr men Bobo har mycket fin form så vi hoppas på plats bland de fem bästa.

I lopp 9 (2160 m volt) startar Robin Kronos, även han med Joakim Eskilsson, i spår 8 och Nelle Atticus Paco ihop med Claes Stolt i spår 11. Det är tuffa lägen men med bra taktik från kuskarna så kan det bli pengaplats för dem, båda hästarna har sett fina ut de senaste loppen.

På tisdag 1 oktober startar Tommy Hill i Gävle. Start går i lopp 9 (1640m auto), bricka 11 med Claes Stolt som kusk. Surt läge men med tungan rätt i mun hos kusken kan det bli topp-5-placering.


17/09 - 2019

Här följer rapportering från fredagens och gårdagens tävlingar. 

Robin, lopp 6 Gävle i fredags: Ekipaget låg fram till 500m före mål i 3:e invändigt, bröt sig så fram till en 3:e-position vilken de höll benhårt in i målgång efter spännande upplopp. En mycket fin insats av häst och kusk.

French Me gjorde en fin start i lopp 7 och var länge med som 3:a i loppet, kort också 2:a. Strax före upploppet drogs dock farten upp och trots ett mycket tappert försök blev det till sist första plats utan pengar. En väldigt fin insats av både häst och kusk och roligt att se Frallan på bettet.

Igår lyckades Paco nå en 4-plats efter väl utfört lopp. Med en raketstart fram till andra invändigt var han och kusken med under loppet och nådde slutligen denna fina placering. Vi ser fram emot kommande lopp, mycket bra insats av häst och kusk.

I Elvis kortlopp blev det tyvärr två omstarter, detta gjorde honom för het och det blev ingen pengaplacering denna gång. Vi siktar mot nya tävlingar framöver.


13/09 - 2019

Igår överraskade Hugo Bäck alla när han vann sitt lopp i Klosterskogen. Efter att ha legat hela 1700m i dödens tvärvann han efter att ha mosat allt motstånd, ni kan se lopp 7 i länken här. Vi gläder oss alla åt denna 10-stjärniga insats av både häst och kusk Cato Antonsen.


11/09 - 2019

På fredag den 13:e (!!) september tävlar Robin Kronos och French Me i Gävle. Robin startar i lopp 6 (2140m, auto), bricka 7, med Wilma Wallberg som kusk. Robin har varit finfin med Wilma tidigare så vi hoppas att han ska slinka till och kamma hem en topp-3-placering. French Me startar i lopp 7 (2140m, auto) bricka 6 med Claes Stolt i sulkyn. De har ett rejält tufft motstånd så lyckas de ta en matlapp med hem har de gjort ett heroiskt kvällsjobb.

Nelle Atticus Paco  och Elvis Tabac tävlar sen på måndag 16 september i Rättvik. Paco startar i lopp 4, (2160m volt) spår 8, med Oskar Kylin Blom som kusk. Detta är ett väldigt udda lopp där endast 8 hästar tävlar. I detta lopp tror vi det kan bli en ganska bra placering (topp-4) då det för Paco är en ny kusk där bakom svansen. Elvis startar därefter i lopp 7 (1640m, volt) bricka 13, även han med Oskar Kylin Blom i sulkyn. Det är ett fruktansvärt trökigt läge men vi försöker smyga med och se var vi kan hamna till slut, vi tror och hoppas på en topp-5-placering.


07/09 - 2019

Här följer en rapport från gårdagens händelser på Bollnäs. Lopidia Bäck slog sitt pers med 12,7 s och klarade kvaltiden med bravur! Nu är det träning, träning och åter träning som gäller tills tre-års-säsongen börjar.

Tommy Hill galopperade i sitt lopp tyvärr. Han har något som tjafsar och krånglar, vi vet ej vad men vi hoppas vi hittar vad som felas honom.

Bobo hamnade i dödens lång tid under sitt lopp men tog ändå ett säkert silver efter ett mycket väl genomfört lopp av både kusken Kaj Widell och häst! Riktigt roligt att se att det lossnat för Bobo och vi ser fram emot kommande tävlingar. Vi konstaterar också glatt att vår tvärsäkre VDs stalltips gick in, så han lär få behålla jobbet ett tag till. 

Nu till en kort uppdatering om stallets hästar.

De övriga hästarna tränar på, Hugo Bäck tävlar på Klosterskogen på torsdag 12 september, lopp 7 (1700m auto), bricka 5 med Cato Antonsen i sulkyn. Vi hoppas och tror på en topp-3-placering här. 

Slutligen en glad nyhet: Unga fröken For Heaven’s Sake kommer idag hem till stallet från sitt sommar-kollo! Vi kommer lägga upp bilder från den lyckliga återföreningen snart framöver.


02/09 - 2019

På fredag 6 september är det tävlings- och kvaldags igen i Bollnäs. Lopidia Bäck kvalar i lopp 13, spår 4, 2180m volt med Claes Stolt i sulkyn. Loppan är som vi vet en mycket fin häst men ännu ung, så vi håller alla tummar och tår för att det ska gå vägen. 

Tommy Hill tävlar i lopp 3, 1640m volt, bricka 2, även han ihop med Claes Stolt. Det är ett mycket bra läge och risken för instängning är minimal, så med rätt taktik av kusken hoppas vi på en fin peng med hem.

Bobo startar sen i lopp 4, 2140m volt, bricka 4, med Kaj Widell som kusk. Det är ett närmast perfekt lopp för Bobo och bra läge, så vi tycker de bör bli bland de tre första denna gång. Om inte får nog prop.-letaren tillika StallViTres VD fundera på att söka nytt jobb :)


31/08 - 2019

Här följer en rapportering av tävlingsresultat för stallets hästar under gångna veckan. I tisdags tävlade Elvis Tabac och Tommy Hill och French Me kvalade. Elvis vart stingslig och hade svårt att fokusera på lunch-kortloppet. Det blev galopp och ingen chans att ta igen efter det. Att läget vars sämsta tänkbara gjorde inte heller saken bättre. Tommy gjorde dock ett jättebra lopp och tog nytt rekord på distansen, tyvärr vart han instängd och nådde inte pengaplacering. Han hade alla krafter kvar i mål så vi ser fram emot nästa tävling. French Me klarade sitt kvallopp galant och gjorde allting rätt, mycket roligt att se.

I torsdags fick vi tyvärr stryka Nelle Atticus Paco då han under värmningen kändes ofräsch. Vi ska kolla upp honom under veckan.

Igår tävlade Robin Kronos och Bobo. Robin var ihop med Wilma Wallberg riktigt på tårna men de hamnade tyvärr bakom en trögkloss och fick backa bak sist vid sista 700m. Därför blev det ingen pengaplacering men det var ändå 5-stjärnig insats av både häst och kusk. Bobo var riktigt het med nya bettet och pullade under loppet endel vilket sinade krafterna något. Ett riktigt snabbt lopp med mycket spänning gav till slut en finfin 4-plats i utdelning. Bobo har nu visat att travet sitter, han är i fin form och vi ser fram emot kommande tävlingar.


26/08 - 2019

Imorgon tisdag 27 augusti tävlar tre av stallets hästar på Romme.

I lopp 1 (1660m volt), spår 14, ser vi Elvis Tabac med Claes Stolt i sulkyn. Det är ett riktigt tråkigt läge men med en bra spurt kan det möjligen bli en matlapp.

I lopp 4 (2640m auto), spår 1, tävlar Tommy Hill, även här med Claes Stolt som kusk. Det är ett bra läge så vill allt sig väl hoppas vi på topp-5-placering.

Slutligen kvalar French Me i lopp 13 (2140m volt), bricka 6, ihop med Claes Stolt. Här hoppas vi förstås också att det ska gå vägen.

På torsdag 29 augusti tävlar Nelle Atticus Paco i Gävle i monté. Start går i lopp 8 (2180m volt), bricka 11, och ryttare är Michaela B Fransson. Svårt läge men går spurten som den ska hoppas vi på topp-4-placering.

På fredag 30 augusti tävlar så slutligen i denna rapport i två hästar från stallet i Bollnäs. Start går i lopp 10 (2140m auto) för Bobo i spår 2 med kusk Kaj Widell och Robin Kronos i spår 3, kusk Wilma Wallberg. Lägena är bra så vi hoppas på topp-5-placeringar här.


21/08 - 2019

I söndags ville det sig dessvärre inte för någon av stallets fyra tävlande hästar, vilka tyvärr inte lyckades ta någon pengaplacering. Det blev tråkigt nog ingen peng igår heller när Bobo och Paco tävlade, det var ett riktigt tufft motstånd.


14/08 - 2019

Igår gick det inte så bra för Hugo Bäck på tävlingen, lite oklart vad som hände men det blev ingen diskning i alla fall. Vi kommer göra om lite i Hugos omgivning och tror det kommer falla väl ut samt blickar fram mot nya lopp.

På söndag 18 augusti tävlar fyra av stallets hästar på Hagmyren. I lopp 3 (1640m volt) startar French Me i spår 1 med Claes Stolt och Boy Hornline i spåret bredvid ihop med Wilma Wallberg. Det är ett mycket tufft motstånd så kan de klara en matlapp blir vi förtjusta. I lopp 7 (2160m volt) startar Robin Kronos ihop med Wilma Wallberg i spår 9, och här kan det kanske överraskas med en topp-4-placering. I lopp 9 (2160m volt) startar Tommy Hill och Claes Stolt i spår 13. Det är ett svårt läge men det kan bli topp-5-placering om allt faller väl ut.

På tisdag 20 augusti tävlar två av stallets hästar i Bollnäs. Bobo startar i lopp 7 (2140m auto) i spår 1 med Ove Berglin i sulkyn. Det är ett tufft motstånd men Bobo har tidigare mött hästar som sprungit in upp mot 1,2 miljoner och gjort bra ifrån sig, så vi hoppas på topp-5-placering. Nelle Atticus Paco startar i lopp 8 (2140m auto), bricka 10 och Claes Stolt är kusk. Om de håller tungan rätt i mun kan det förhoppningsvis bli en inte allt för liten hacka som resultat.


10/08 - 2019

Igår körde Elvis Tabac sitt första super-sprint-lopp (1140m auto) i sitt liv och gjorde ihop med kusken Oskar Kylin Blom en heroisk insats. Elvis hade en km-tid på 1,22,2 och kom in som 3:a efter att ha legat i dödens från start till mål. Oerhört bra insats av häst och kusk.

I det fjärde loppet, där tre av stallets hästar tävlade blev det blandad utdelning. Robin Kronos och Wilma Wallberg skulle ha valt innerspår istället för ytterspåret. De slutade som först utan pengar, Robin hade tråkigt nog tagit illa vid sig av loppets 3 omstarter. Nelle Atticus Paco var också påverkad av omstarterna och het som en kamin gjorde något han inte gjort någon gång tidigare under sitt livs 63 starter... han galopperade tyvärr. Bobo med kusken Ludwig Wickman gjorde dock ett riktigt imponerande lopp. Efter att ha startat med tillägg och hoppat i första kurvan spurtade han ändå, i närmast raketfart på upploppet, in en 5:e-plats. Mycket bra gjort av häst och kusk, formen såg riktigt bra ut.

Nu på tisdag den 13 augusti startar Hugo BäckBjerkebanan i Norge. Han kör i lopp 6 (1640 m volt), spår 2, med Göran Antonsen i sulkyn. Vi tror och hoppas på en topp-4-placering.


06/08 - 2019

Vi har under föregående vecka låtit Bobo och Tommy Hill undersökas och vi tror att vi funnit och åtgärdat problemen som gjort att det gått lite sämre för dem senaste tiden.

På fredag 9 augusti tävlar fyra av stallets hästar i Gävle. Först ut är Elvis Tabac som äntligen har premiär i ett super-sprintlopp på 1140m auto, lopp 1 , spår 7 med Oskar Kylin Blom i sulkyn. Vi tror på en framskjuten placering, det är dock många bra hästar med i loppet så vi satsar på topp-4-placering.

I lopp 4 är det tre hästar från stallet som tävlar samtidigt. Nelle Atticus Paco startar i spår 8, 2160m volt, med Claes Stolt som kusk. Paco gjorde ett strålande bra lopp sist så vi tror på topp-6-placering. Robin Kronos har bricka 10, också 2160m, och körs av Wilma Wallberg. Robin har inte startat på ett tag men har verkat fin på träning så vi hoppas också på topp 6-placering här. Slutligen startar Bobo i spår 13 (2160m) med Ludwig Wickman i sulkyn. Det är ett tråkigt läge men han är en fighter så han kan bli en av de 5 bästa.


31/07 - 2019

Igår genomförde Lopidia Bäck sitt premielopp med bravur och klarade det med god marginal! Ni kan se film från loppet på denna länk.

Bobo visar sig ha ett mycket bra trav nu enligt kusken Kaj Widell men det är något krux med hans mun som gör att man inte kan ta i honom. Vi har kontaktat en mycket duktig hästtandläkare som ska undersöka honom nu i veckan.

Tommy Hill stökade till det under loppet men vi tror vi har hittat problemet och kommer göra justeringar i hans utrustning. Vi ser fram emot nya lopp.


26/07 - 2019

På tisdag 30 juli ska flera av stallets hästar ut på banan i Bollnäs. Först ut att berätta om är Lopidia Bäck som ska få göra sitt premielopp med Claes Stolt i sulkyn. ”Loppan” skötte sig väldigt fint på generalrepetitionen i onsdags så alla runt henne ser fram emot hennes insats till 150%!

Bobo och Tommy Hill ska tävla i lopp 10. Bobo har spår 11 (1660m volt) och Kaj Widell som kusk. Ekipaget har ett lite tråkigt läge men Bobo har gått som skjuten ur en kanon på de senaste träningarna så VD Magnus Bäck tror det blir topp-2-placering denna gång.

Tommy Hill startar i spår 14 (1660m volt) med Claes Stolt i sulkyn. Här är ett väldigt tråkigt utgångsläge men då Tommy har sett väldigt fin ut på träning så sticker VD ut hakan och tror på topp-6-placering.

Vi kan också rapportera att det tyvärr inte blir någon start i Sverige för Hugo Bäck idag då han visade hälta när han kom ut från hagen igår. Vi väntar på utlåtande från den norske veterinären.


23/07 - 2019

Här följer en rapportering från helgens och måndagens tävlingar:

Robin Kronos haltade tyvärr under värmningen så han blev struken, vi ska kolla upp honom noga för att se vad som har hänt. Möjligen har han busat i hagen med sin kamrat och fått en liten törn.

Paco gjorde ett av sitt livs bästa lopp och spurtade i ett redan högt tempo fram till 4:e-plats. Mycket bra insats av kusk och häst.

Elvis och Claes Stolt körde i sitt lopp för allt vad tygen höll, men det finns inte många hästar som orkar till pengaplacering om man kör i dödens i drygt 2200m som han gjorde. Det var ändå en strålande insats av hästen och bra hittad lucka av kusken. Nästa lopp lär Elvis bli "livsfarlig" för konkurrenterna.:)

 

På fredag startar Hugo Bäck i Romme i Sverige. Han kör i lopp 4, bricka 10 (2140m auto) med Jan Roar Mjölneröd i sulkyn. Kul att se Hugo i ett lopp i trakterna, VD Magnus Bäck hoppas och tror på topp 4-placering.


18/07 - 2019

I måndags tävlade Elvis Tabac och Bobo. Elvis gjorde allting rätt och fungerade galant. VD Magnus Bäck hävdar att Elvis skulle ha varit längre fram om kusken Claes Stolt hade gått lite tidigare, men det var ändå en bra insats av häst och kusk med en 7:e plats.

Bobo  gjorde också allt rätt men det finns ingen häst i världen som kan komma fram i 6:e spår där han kämpade. Han tog ändå en 6:e plats och visade på fin form. Vi ser fram emot nästa lopp.

I tisdags tävlade Tommy Hill. Det var en dålig bana och dåliga förhållanden och Tommy galopperade. En ljusglimt var dock att han inte blev diskad, och även här ser vi fram emot nästa start.

På lördag 20 juli tävlar Robin Kronos och Nelle Atticus PacoDannero. De startar båda två i lopp 9 (1660m volt), Robin har spår 12 och Paco nr 13. Robins kusk blir Erika Rosén Eriksson och bakom Paco kommer Tino Lindström sitta i sulkyn. Ingen av paren fick bästa tänkbara läge men vi tror att de kan nå topp-4-placering.

På måndag 22 juli startar Elvis TabacRättvik igen. Start går i lopp 5 (2640m auto), spår 11 med Claes Stolt som kusk. Om kusken är lite kaxig och kör lite tror VD Magnus Bäck att även detta lopp slutar med en topp-4-placering.


14/07 - 2019

Förra måndagen tävlade Nelle Atticus Paco och Robin Kronos i Rättvik. Paco gjorde ett strålande jobb men fick en slöfock framför sig i sista kurvan och slutade som tvåa utan pengar, annars hade det säkerligen blivit topp-5 enligt kusken Claes Stolt. Robin hade en strulig dag med flera ekipage som bromsade och körde om vartannat, trots detta blev den en 8:e plats och 2000kr i vinst. Kusken Wilma Wallberg och häst hade förtjänat bättre prischeck, det var en bra insats av dem båda två.

I tisdags tävlade Hugo BäckMomarken Travbane, ett lopp på 1660m volt och slutade på finfin 3:e-plats och nytt rekord på 25,0. Cato Antonsen satt i sulkyn.

Imorgon måndag 15 juli tävlar Elvis Tabac och Bobo i Rättvik. Elvis kör i lopp 5 med Claes Stolt i sulkyn, de har lottats till absolut sämsta utgångsläge med spår 15 i ett kortlopp med voltstart och 20 m tillägg. Hästen är dock i fin form och kusken tror på topp-4-placering. Bobo startar i lopp 6, 2160m volt, bricka 11 med Kaj Widell som kusk. Det är inte det bästa läget denna gång men vi tror de kan följa med bra i ryggar och spurta ner många på slutet.

På tisdag 16 juli tävlar Tommy Hill med Claes Stolt på Hagmyren i lopp 4, spår 11 (2160m volt) efter jättelång frånvaro. Han gjorde fin insats på kvalet senast med Claes Stolt och vi tror att de kan få en peng med sig hem.


02/07 - 2019

I torsdags vart vi glada då Tommy Hill klarade kvalet på Gävle, tyvärr kom han inte med i första loppet som han planerades till då många andra hästar också var anmälda. Vi siktar på nya tävlingar.

Elvis kämpade bra i söndags, han gjorde allt finfint på alla sätt men tyvärr var nog banan lite för mjuk så det slutade med galopp i sista kurvan tråkigt nog. Kusken sa att Elvis kändes så bra att han var blå-säker på att det hade blivit minst en topp-2-placering. Nåväl, Elvis är i bra form och vi siktar på nya tävlingar framöver.

På fredag 5 juli tävlar Hugo BäckArvika travbana. Start går i lopp 2 (2920m, volt), spår 8 med Ole-Kristian Kjenner i sulkyn. Här hoppas vi på topp-3-placering.

På måndag 8 juli tävlar Robin Kronos och Nelle Atticus Paco på Rättvik. De startar båda i lopp 10 (2140m auto), Paco i spår 10 med Claes Stolt som kusk och Robin i spår 13 tillsammans med Wilma Wallberg. Det är svåra lägen för båda ekipagen men vi hoppas på pengaplacering.


26/06 - 2019

Elvis Tabac och Andreas Lövdal gjorde under midsommardagen ett strålande lopp på alla sätt och vis. Det var taktik att släppa fram superfavoriten, tyvärr blev Elvis dock instängd, men har nu många krafter sparade till nästa lopp. Vi gratulerar till det nya rekordet 1,26.9 och en fin 5:e-plats.

Boy Hornline knasade till det rejält i starten i måndags. Han blev tvungen att besöka veterinär på tisdagen och där fann man en del små skavanker. Vi förstår därför att hans resultat blev först utan pengar på tävlingen.

Samma dag startade Bobo. Han såg ut som en glänsare på värmningen, men galopperade upprepat i kurvor tyvärr. Därför tog ägarna beslut om veterinärbesök även för honom. Väl där upptäcktes och åtgärdades en väldigt trolig orsak till hans galopper senaste tiden.

Även Hugo Bäck har tävlat nyligen, han startade i måndags på Jarlsberg vilket ingen visste om och därför har vi ej skrivit om det här. Tävlingsdistansen var 2620 m volt och han och Cato Antonsen slutade på en fin 5:e-plats med kilometertiden 1,25.5, bara tre hundradelar från det svenska rekordet för femåriga kallblod! En 10-stjärnig insats från både häst och kusk. Med all sannolikhet startar Hugo igen på Arvika den 5 juli i ett lopp på 2900m (voltstart).

Nu följer information om kommande starter:

Elvis Tabac startar på söndag 30 juni på Hagmyren, lopp 6, spår 10 med Jan-Olov Persson i sulkyn. Distansen är 1640m auto. Det är ett tråkigt läge, men med Elvis fina prestationer i tidigare lopp och denna duktiga kusk tror vi på en stark topp-4-placering denna gång.

Tommy Hill med Claes Stolt kommer kvala på Gävle imorgon torsdag 27 juni, vi håller tummarna för bra prestation.

Vidare följer en kort rapport från stallet:

Robin Kronos är stark och i fin i alla träningsformer, vi blickar fram emot nästa start.

French Me:s små bekymmer håller vi på att hitta lösningar på, vi tror att vi har hittat rätt denna gång. Han fortsätter träna och vi satsar på en start i juli.

Nelle Atticus Paco är jättebra på alla sätt och vis och i alla former och vi siktar mot start i början av juli.

Boy Hornline och Bobo kommer båda starta på tävlingsbana snart igen.

Lopidia Bäck tränar på fint och ska göra premielopp och eventuellt också kvala den 30 juli på Bollnäs.

For Heaven´s Sake trivs och frodas bra på sommarbetet, hon har vuxit 4 cm sen sist vi rapporterade:)

Slutligen kan vi meddela att Hugos mamma, Cola Jana Tabac, har flyttat till Fredrik Franssons stall i Järvsö för att bli inseminerad av hingsten Ingbest. Med på resan följer det lilla busfröet Baron Bäck också med som leker och trivs ihop med sin mamma.


18/06 - 2019

Här följer en rapportering om kommande lopp framöver.

På midsommardagen den 22:a juni startar Elvis Tabac i Rättvik, lopp 6, bricka 3. Andreas Lövdal är kusk i detta autostart-lopp på 2140m. Elvis gjorde en väldigt fin insats senast så vi tror på en topp 5-placering.

På måndag den 24:e juni startar Boy HornlineSolänget i Örnsköldsvik  i lopp 3, spår 7 med Rikard N Skoglund som kusk. Det är 1640m voltstart i ett vad vi tycker kommer bli ett mycket spännande lopp och hoppas på topp-4-placering.

Bobo startar samma dag i lopp 4 (2140m, volt), också han i spår 7 med Heidi Hiltunen i sulkyn. Det är springspår och en spännande kusk tycker vi så vi tror och hoppas på en topp-4-placering om allt går väl.

 


14/06 - 2019

Igår kom Hugo Bäck 6:a efter ett stökigt lopp där han fick backa sist under tävlingen. Han var dock mycket pigg och vi ser fram emot nästa lopp. Bobo hade tyvärr en söm som klämde och då valde vi att inte starta då han visade hälta.


10/06 - 2019

Här följer en rapport från dagens tävlingar och information om kommande lopp.

Tråkigt nog tvärdog Robin Kronos när 800meter återstod av hans lopp. Vi förstår ingenting och måste göra en noggrann analys av vad som hände.

Elvis Tabac med Claes Stolt i sulkyn gjorde alla glada idag då de efter en 5-stjärnig insats landade en finfin 3:e-plats, bara en tiondels sekund efter tvåan. Bra jobbat!

Nelle Atticus Paco startade från ett vidrigt läge och hade en stoppkloss framför sig stor del av loppet. Det slutade med placering först utan pengar, men med tanke på utgångsläget är vi nöjda med både häst och kusk.

Tommy Hill var lite för ivrig och het på gröten så han bommade dessvärre kvalet med bara 5 hundradelar. Vi siktar om och satsar på nytt kval framöver.

 

Och nu till kommande lopp.

På torsdag 13 juni startar Hugo BäckKlosterskogen Travbane i lopp 6, spår 6. Loppet är på 1700m och Göran Antonsen sitter i sulkyn. Om Göran sköter sig denna gång tror VD Magnus Bäck på en topp-2-placering.

Samma dag tävlar BoboHudiktravet Hagmyren. Starten går i lopp 5 (1640m volt), spår 4 och Kaj Widell kör. Vi räknar här med en topp-3-placering:)


05/06 - 2019

Här följer information om kommande starter och kval och så även en "Stallrapport" från StallViTre.

På måndag den 10 juni startar flera av stallets hästar på Dalatravet Romme.

Robin Kronos tävlar i lopp 3, spår 2 och har Billy Svedlund som kusk. Det är 2140m auto och de har ett kanonläge. Vi hoppas på topp-3-placering!

Elvis Tabac startar i lopp 4, spår 6 med Claes Stolt i sulkyn. Det är 2160m voltstart, och håller kusken tungan rätt i mun kan det bära ganska långt, vi tror på topp-3 här med!

Nelle Atticus Paco tävlar sen i lopp 6, bricka 11, och även här är Claes Stolt kusk. Det är 2140m auto men i ett pinsamt dåligt läge igen tyvärr. Vi hoppas ändå på en matlapp.

Tommy Hill kommer slutligen denna kväll kvala i lopp 14 (2140m auto), lottad till spår 6 med Claes Stolt i sulkyn. Vi hoppas han tar en placering så att han kan börja tävla igen, han såg väldigt fin ut idag på snabbjobb på Gävletravet.

 

Som "Stallrapport" kan vi meddela att For Heavens sake är på sommarkollo i Tomas Roséns stall där hon trivs finfint, lattjar och leker med sina tjejkompisar och växer och frodas. Lopidia Bäck har nu blivit av med sina "vargtänder" och fick igår en hård drillning med 3 intervaller i "mördarbacken" efter 16 dagars vila. Hon kändes ruskigt fin och smidig.

De övriga kompisarna i stallet tränar på på bra sätt och vi återkommer med mer rapporter framgent.

Vi har också fått rapport från Göran Antonsen att Hugo Bäck bör starta någon gång i nästa vecka - mer information följer.


31/05 - 2019

Igår gick det väldigt fort i lopp 1 på Bergsåker. Första 500 öppnade på 9,4 och första tusen på 11,9 så det blev för mycket tryck för Boy Hornline. I de lägena släpper han allt och det blev ingen pengaplats denna gång. Han är dock i bra form så vi ser fram emot nästa start som, om allt går i lås, blir den 11 juni i Rättvik. I detta kortlopp med voltstart tänkte vi även att Bobo ska starta så det kommer bli mycket spännande.


29/05 - 2019

Imorgon torsdag på Kristi himmelsfärdsdagen tävlar Boy HornlineBergsåkers travbana. Start går i lopp 1, ett montélopp på 1640m med autostart och han har spår 11. Ryttare är Stephanie J Werder. Det är tyvärr ett väldigt tråkigt läge men med en mycket rutinerad ryttare så hoppas vi, om allt går väl, på en pengaplacering.

På söndag 2 juni startar Bobo på Bollnästravet. Starten går i lopp 4, spår 5 (2140m volt) och i sulkyn sitter Ove A Lindqvist. Vi håller tummarna för att det blir en topp 3-placering.


21/05 - 2019

Här följer en rapportering efter kvällens tävlingar. Det gick undan på Bollnäs i lopp 7, som öppnade de första fem på 12,8. Robin, Paco och Bobo kämpade väl. Alla tre höll sig framme och Bobo lyckades, efter att ha kämpat i tredjespår mot slutet, glädjande nog knipa tredjeplatsen. Robin gjorde finfin insats och tog 5:e plats, men tyvärr blev det trots tapper kamp ingen pengaplacering för Paco denna gång. I lopp 6 diskades tråkigt nog French Me med galopp ungefär efter halva loppet. ”Frallan” ska nu få vila upp sig en tid och så tar vi nya tag framöver.


16/05 - 2019

Hugo Bäck vart tyvärr oplacerad igår. Vi tror det beror på att det var en så oerhört hård öppning i loppet (med tiden 22,3 efter första 500 meter) och att han hamnade i dödens. Vi laddar om och tar nya tag och ser fram emot nästa lopp.


14/05 - 2019

Nästa tisdag 21 maj tävlar fyra av stallets hästar på Bollnästravet.

I lopp 6 (2140m auto) startar French Me i spår 12 med Claes Stolt som kusk. Häst och kusk fick tråkigt läge igen men möter här betydligt sämre motstånd jämfört med senast. Vi tror därför att de kan plocka hem en pengaplacering denna gång.

I lopp 7 (2140m auto) startar Bobo i spår 2 med Andreas Lövdal i sulkyn. Här fick paret ett verkligt toppläge, vi sticker ut hakan och tror det blir spets till slut.

I spåret bredvid (3) startar Nelle Atticus Paco ihop med kusk Claes Stolt. Även här vill vi sticka ut hakan och tror på en topp-5-placering för kusk och häst.

I värsta derby-anda har vi även med Robin Kronos i loppet, han startar i spår 6 och körs dagen till ära av sin gamle vapendragare Billy Svedlund. Med bra startspår och duktig kusk tror vi att de blir bland topp tre i loppet.


13/05 - 2019

Stall Vi Tre AB tillkännagör härmed en glad nyhet: Vi har fått tillökning i stallet med lille Baron Bäck som föddes den 11:e maj 2019 kl 21.15. Han har varit efterlängtad och var planerad till 9:e april. Han finns att se på vår hemsida under Stallets hästar.


13/05 - 2019

Nu på onsdag 15 maj ska Hugo Bäck göra premiär i montélopp. Det sker på Bjerkebanan, Norge, lopp 8, spår 6. Ryttare blir Helene Kolle, i ett lopp på 2100m autostart. Detta ska bli väldigt spännande och intressant, Hugo har sett finfin ut så Magnus Bäck tror på en topp-4-placering.

 


05/05 - 2019

Här följer en rapportering från söndagens tävlingar:

Hugo Bäck och Cato Antonsen gjorde ett strålande lopp, de gjorde allt rätt idag på alla sätt och vis och belönades med en 3:e-plats. Hugo slog sitt rekord på distansen iochmed tiden 1,27,4. Han hade massor med krafter kvar, men det spar vi till nästa lopp.

Boy Hornline överträffade idag allt och tog silver! Han och Wilma Wallberg gjorde allt rätt, alltså ett 10-stjärnigt framträdande av häst och kusk, en superfin insats. Det var idag Boyens 106:e start och han satte ett nytt rekord på 1640m volt på 1,13,7.

French Me fick inget fäste när han sprang barfota runt om så det slutade med en diskning. Ingen lyckad dag på jobbet för häst och kusk, vi siktar mot nya lopp.

Bobo gjorde allting rätt idag, men kusken Kaj Widell tog på sig varför hästen galopperade. Vi siktar på nytt lopp inom en snar framtid.

Robin Kronos och Wilma Wallberg gjorde alla glada idag. De tog en finfin 4:e-plats som mycket väl hade kunnat bli ett silver, då de länge i loppet låg 2:a. Bravo!

Nelle Atticus Paco och kusken får slipa lite mer på formen och behöver komma ut i några fler lopp för att hitta rätt. Både häst och kusk gjorde väl godkänd insats idag.


30/04 - 2019

Kommande starter för vecka 18:

Nu på söndag den 5:e maj tävlar inte mindre än sex av stallets hästar!

I Årjäng startar Hugo Bäck i lopp 5, spår 5 (2660m volt) med Cato Antonsen i sulkyn. VD Magnus Bäck tror på en topp-3-placering för Hugo i detta lopp.

I Hagmyren Hudiktravets lopp 6 startar Boy Hornline i spår 1 (1640m volt) och French Me i spår 12 (1660m). Boyen körs av Wilma Wallberg, och om paret håller tungan rätt i mun blir det en topp-4-placering om vi har tur. Claes Stolt kör French Me, de har ett tråkigt läge igen men om Gudarna är med oss så kan vi få en matlapp även här.

I lopp 7 startar Bobo i spår 2 (1640m volt) med Kaj Widell som kusk. Bättre läge kan det inte bli för Bobo och kusk denna gång så vi siktar högt och hoppas på topp-2-placering. Robin Kronos startar i spår 5 (1640m volt) med Wilma Wallberg i sulkyn. Om de håller samma fina stil som senast så tror vi att det räcker till en topp-4-placering. I samma lopp startar även Nelle Atticus Paco i spår 12 (1640m) med Claes Stolt som kusk. Det är ett tråkigt läge men de jobbade finfint ihop senast, vi hoppas att det räcker till en lite större matlapp men törs ej sia om vilken placering det blir.

Vi har mycket spännande att se fram emot på söndag!

 


28/04 - 2019

Här följer en rapport från veckans tävlingar.

Hugo Bäck gjorde tråkigt nog ett av sina absolut sämsta lopp och hoppade bort sig i sista kurvan. Vi tror att vi vi vet orsaken och ser fram emot nästa lopp.

Nelle Atticus Paco gjorde ett bra lopp och blev "först utan pengar", med tanke på hans långa uppehåll ett väl godkänt lopp och bra insats av häst och kusk. Vi hoppas på bättre spår nästa gång för då då kommer han göra några fall framåt.

French Me gjorde ett finfint lopp, det blev lite för ryckigt för han smak men alltjämt en bra insats av häst och kusk. Vi ser fram emot nästa lopp även här.

Bobos tävling var oerhört spännande att följa. I ett tätt kortlopp, där kusken blev tvungen att ta upp honom lite och backa, lyckades dock tredjeplatsen säkras med ett 5-stjärnigt upplopp. Vi glädjer oss mycket åt denna fina placering och alla ägare är stolta över Bobos och kuskens insatser. Vi ser fram emot nästa start.

Elvis Tabac galopperade tråkigt nog idag igen, denna gång i första kurvan. Ägarna har tagit beslut att han får gå till veterinär för att finna ut vad som felas honom. Vi ser fram emot när han åter är hel och fräsch och kan börja plocka pengar igen.

Vi återkommer inom de närmsta dagarna med besked om vilka som ska tävla nästa vecka.


23/04 - 2019

Robin Kronos hamnade tyvärr endast på en niondeplats igår på Hagmyren. Vi konstarerar att han inte ska gå i Dödens för länge och att den starka vårsolen nog tog hans krafter.

På söndag 28 april ska Elvis Tabac tävla på Hudikstravet Hagmyren. Han kör 2160m i lopp 7, spår 11 och har Emil Eriksson som kusk. Elvis gjorde ett snabbjobb idag på Gävlebanan och kändes finfin så vi tror och hoppas på en topp-fyra-placering.

Igår tränade French Me och Bobo och de kändes fina, Lopidia Bäck tränade på Gävlebanan idag och gjorde bra ifrån sig. Senare idag ska Nelle Atticus Paco och Tommy Hill ut och öva.


18/04 - 2019

Påskhelgen hinner inte helt lägga sig innan stallets hästar ska ut och tävla igen och det blir en fulladdad vecka.

På annandagen (22 april) kommer Robin Kronos tävla på Hudikstravet Hagmyren. Han startar i lopp 2, spår 9 och går 2160m, voltstart, och körs av Emil Eriksson. Vi tror och hoppas på en topp fyra-placering.

På onsdag den 24 april tävlar Hugo BäckBjerke Travbana i Norge. Han kör 1609 meter autostart, lopp 1, spår 8, kusk är Göran Antonsen. Här håller vi tummarna och hoppas på en topp tre-placering.

På torsdag 25 april tävlar två av stallets hästar i Rättvik. Nelle Atticus Paco startar i lopp 6, spår 11. French Me startar i lopp 7, spår 5. Båda loppen är 2140m autostart och de kommer att ha samma kusk, Claes Stolt. French Me får tufft motstånd här och blir det ändå pengar blir vi förstås glada. Paco gör premiär efter lång tids frånvaro, tar han en peng så är vi mer än nöjda.

På fredag 26 april tävlar Bobo i Bollnäs. Start sker i lopp 4 (1640m voltstart), spår 5 och kusk är Kaj Widell. Bobo möter ganska vasst motstånd, vi tror och hoppas på topp fyra.

 


14/04 - 2019

Vi önskar nu alla en Glad Påsk och återkommer med mer nyheter efter helgen.

 

PS Imorgon ska For Heaven’s sake prova vagn efter sig, detta blir alltså premiär för vår lilla sötnos! DS


14/04 - 2019

Här kommer en rapportering från Bollnästävlingen igår. 

Elvis Tabac hade lite problem med balansen så han ställde till med två galopper, men lyckades ändå få en peng tack vara väldigt bra insats av ryttaren. Hon tyckte han var en mycket bra häst men han behöver framöver få till balans och rätt utrustning.

Bobo galopperade i andra kurvan men lyckades knipa en sjundeplats tack vare kusken som gjorde en finfin insats. Kusken tog på sig att Bobo galopperade och körde honom inte en millimeter därefter, trots det blev det alltså plats sju. Vi ser fram emot nästa start med denna tävlingsvilliga häst.

Robin Kronos var i loppet inträngd hela vägen, hade han kommit ut hade han blivit sämst trea enligt kusken Wilma Wallberg som här gjorde en finfin insats.

French Me skapade två galopper och gör man det går det inte att vinna ett kortlopp, speciellt inte om vinnartiden blir 12,9.

 

 


08/04 - 2019

På lördag 13 april tävlar fyra av stallets hästar i Bollnäs.

Elvis Tabac startar i monté, lopp 3 (2160m), spår 7 och rids av Stephanie J Werder. Elvis ska göra sitt andra lopp i monté. Han har känts finfin i träningen och har gjort bra lopp men haft lite "stolpe ut". Vi får en duktig och rutinerad ryttare och tror på en bra pengaplacering.

Robin Kronos startar i lopp 4 (2160m), spår 4 och körs av Wilma Wallberg. Äntligen får Robin ett bra läge, och har kusken tungan rätt i mun tror stallets VD på placering topp fyra.

Bobo startar i samma lopp (4, 2160m), spår 12 och körs av Andreas Lövdal. Bobo har lite tråkigt läge men får dock en norsk kusk som varit lärling i Timo Nurmis stall (Bobos tidigare ägare). Sköter sig kusken som han ska kommer han vara som sämst tvåa.

Sist men inte minst startar French Me i lopp 9 (1660m), spår 7 och han körs av Emil Eriksson. French Me möter väldigt duktiga hästar, stallets VD är väldigt tacksam om han ändå lyckas med en pengaplacering.

 


01/04 - 2019

Igår på Rättvikbanan fick vi stryka Robin Kronos pga en lätt hälta. Boy Hornline höll inte hela vägen på den här distansen. Sannolikt är han nu bara en kortlopps-häst och har nog börjat sjunga på sista versen för att fortsätta på travet. Han har gett oss många fina upplevelser på banan under åren och vi kommer testa några kort-lopp för honom till. Fungerar inte det ska vi se till att han får bli en fin ridhäst. French Me var igår finfin på alla sätt, men det fattas några lopp i kroppen. Det var roligt att se att han var felfri vilket för oss är ett stort fall framåt.

Under veckan som kommer är inga tävlingar planerade men vi ser fram emot Bobo som kvalar i Bollnäs på fredag med Kaj Widell i sulkyn.

 


29/03 - 2019

Nu på söndag den 31 mars tävlar tre av stallets hästar på Rättvikstravet.

Robin Kronos startar i lopp 1, spår 7, Boy Hornline  i lopp 3 spår 7 och French Me i lopp 4, spår 3. Alla körs av Emil Eriksson, samtliga lopp är 2140 meter, autostart. 

Således två lite dåliga lägen och ett bra läge, men tufft motstånd. Vi hoppas ändå på att de allihop kommer ta en peng!


29/03 - 2019

Igår gick det tyvärr inget vidare vare sig för Bobo eller Elvis Tabac, då båda galopperade tidigt i loppen. Vi är lite besvikna förstås men tror vi vet ungefär vad som gick snett, och tar nya tag framöver.


27/03 - 2019

Imorgon 28 mars startar två av stallets hästar på Gävletravet.

Bobo startar i lopp 6, spår 3 (2140 meter, autostart) och körs av Emilia Leo.

Elvis Tabac startar i lopp 7, spår 12 (1660 meter, voltstart) och körs av Emil Eriksson.

Bobo hade ett riktigt bra kvallopp i förra veckan (som lovordas av Emilia Leo i pappers- och e-utgåvan av Travronden från igår, 2019-03-26) och har lottats till ett bra spår. Elvis var finfin på Bollnäs senast, vi hade kanske önskat en lite bättre lottning. Elvis har dock springspår på 20 meters tillägg och sammantaget tror vi på topp 5 för dem båda!


27/03 - 2019

Stall Vi Tre har idag fått en ny Mediachef/Redaktör: Anders Bergström.

Anders har ett nyfunnet travintresse och är delägare i två av stallets hästar. Vi hälsar honom välkommen till oss och ser fram emot fortsatt fint samarbete.


16/07 - 2018

Hugo Bäck slutade på en fin tredjeplats på tiden 1,25,7. Nytt rekord, suverän insats av häst, kusk, skötare samt alla som är inblandade i hästen. 

Finalen äger rum den 25/7 i Östersund. Där Hugo fick bricka fem. Vi blickar med glädje framåt till final. Vi ska slipa på några små detaljer så hoppas vi att allt går bra.


13/07 - 2018

Hugo Bäck går derbyförsöket den 15/7 på Östersundstravet, lopp 3, häst 2, distans 2140 auto start. Vi önskar kusk, skötare, ägare och häst lycka till!


04/01 - 2018

Romme 5/1 2018

Årets första starter, lopp 5 2.140 Monté spår 1 går Boyen ut i med Linnea Swartling i sadeln. Perfekt läge här men tufft emot och formen på Boyen verkar inte på topp. Hoppas på 5-6 plats här.

Lopp 6 2.140 m också spår 1 startar Elvis Tabac med Rikard N Skoglund som "driver". Elvis är startsnabb och kan han hålla springspårshästarna bakom så borde det bli ledningen här. Mött många förut här och det brukar bli ganska jämt, men Elvis växer en klass om han är långt fram från början. Tippar 3-4 här. Finns lite skrällchans här till 15-20 g cashen.


29/12 - 2017

Romme 30 december 2017

Lopp 10 startar Robin Kronos spår 3. 2.140 A med körsvenner som inte vunnit ett lopp 2017. Claes Stolt kör Robin. Gick bra senast mot för tufft motstånd och tränar mycket bra enligt rapport, så här har Claes en liten chans att vinna för första gången. Topp 4 borde det bli i alla fall.


27/12 - 2017

Gävle den 27 december

Lopp 7 startar French Me spår 2 i andra volt över 2.640 m. med Rikard N Skoglund i sulkyn. Ska bli intressant och se vad Frallan kan göra bakom sulkyn då han bara gått monté lopp på slutet. Rikard kanske kan hitta ett bra smyglopp och komma 5-7.

Lopp 8 startar Elvis Tabac spår tre över 2.140 m. Rikard kör som vanligt. Tror han kommer att gilla framspår, ett mycket jämt lopp på papperet med många som har chans. Hoppas och tror på 3-5 plats.


17/12 - 2017

French Me startade i monté 2.140 m Auto på V75 dagen Gävle, kom iväg hyffsat från spår 2 och gjorde ett klart godkänt lopp med Linnea Swartling i sadeln, kom 5 bara 0,1 från fjärde platsen.

Idag är det två starter på Bergsåker som gäller!

Först ut är Paco i lopp 3 2.140 A spår 6, Ingvar Nyberg i sulkyn i detta breddlopp. Väldigt svårt att sia då jag inte riktigt har koll på varken kusk eller hur startsnabb Paco är. Men skulle han komma ner i ett bra läge så är väl en 3-5 plats rimligt.

Lopp 6 gör Boyen comeback efter nästan 2 månaders vila och uppfräschning, han verkar otroligt pigg i dom sista träningsjobben. Detta är ett 1.640 montélopp och han har dubbla tillägg, Anna-Lena Forsberg rider. Blir svårt att hinna fram här, men hoppas han får ett bra/snällt lopp och att Boyen tycker det är kul.


14/12 - 2017

Elvis startar på Romme 15/12 2017

Lopp 6 1.640 A spår 12. Oflyt med spårdragningen men Elvis går mycket bra i träningen nu enligt källor och med Rikard N Skoglund i sulkyn så kan det bli topp tre med lite tur med positionerna.

 


05/12 - 2017

Starter Bergsåker 6/12

Först ut lopp 7 nr 10 är French Me i ett montélopp i sadeln Anna-Lena Forsberg, enormt tufft emot i detta lopp får Frallan pengar här så blir jag mycket positivt överraskad.

Lopp 8 spår 8, 2.140 A startar Robin Kronos, Daniel Wäjersten i sulkyn, samma här blir det en peng här så gör dom det bra. Plus dock för kusken som vann snyggt senast med Robin, dock i ett betydligt enklare gäng än mostståndet här.


26/11 - 2017

Två starter Bollnäs 27/11 Lunchtrav.

Lopp 2 startar Elvis som inte alls ville vara med förra starten med dubbla galopper. Nu är det långlopp med olika tillägg spår 1 på volt 2660 borde passa bra att komma iväg och få en bra position och Rikard N Skoglund känner ju hästen svårt att sia om placering med anledningen av galopper senast, men felfri borde det vara topp 5 här då Elvis normalt inte har några problem med distansen.

Lopp 4 startar Nelle Atticus Paco som var tufft anmäld senast och hängde inte alls med, ser tufft ut här med och distansen 2.640 har jag aldrig sett honom i men vi får se om Kaj Widell kan ge honom en bra resa. Får han en matpeng här gör dom det bra.


15/11 - 2017

Starter Solvalla 15/8

Frallan och Paco startade i Montébästen 2.140 A endast 8 hästar till start men hög klass på flera stycken.

Frallan fick en dålig start men hängde på i det höga tempot bra, sista rakan började han avancera och var 4 i sista sväng vilket han blev i mål på tiden 15:9. Bra jobbat av häst och ryttaren Sofia Adolfsson.

Paco hade lite svårt att hänga med i det höga tempot från start och fick ingen riktig kontakt, fick dock en bra genomkörare i monté. Inte mycket att göra för Jenny Malmqvist då motståndet var lite för tufft denna gång.


14/11 - 2017

Bra flyt för Stall Vi Tre hästar!

Elvis följde upp första platsen på Bergsåker med en andra plats på Romme den 3/11, tog lätt ledningen och höll emot trycket från favoriten, men blev slagen av en smygkördhäst på slutet. Elvis och Rikard N Skoglund verkar trivas mycket bra ihop.

Elvis startar tisdagen 14/11 på Bollnäs 2.140 spår 7 framvolt. Möter hästar upp till 500.000 precis som på Romme dock var det kortlopp då. Men formen är på topp hos både duktige Rikard och Elvis topp 5 här :-)

Bergsåker 9/11 startade Robin och Paco i ett breddlopp över 2.140 meter Paco blev favorit med Ulf Ohlsson och Robin stod i 28 g cashen med Daniel Wäjersten i sulkyn. Paco gick fram till dödens efter ett varv då det gick lite långsamt, tröck sig till ledningen i sista kurvan samtidigt som en smygkörd Robin fick lucka i slutet av kurvan och var snabbast över upploppet och vann :-) såg mycket fin ut. Paco stred på bra och kom på tredje platsen, bra med tanke på att han fick inte mycket gratis i detta lopp. Måste ge en eloge till Daniel mycket bra styrning inga förhastade rörelser och jämn samt "mjuk" resa för Robin, tur att få lucka säger en del. Läsa loppet, kuskar och hästar säger jag!


01/11 - 2017

Ta Chansen att bli delägare i 3 startklara travhästar!

Vi säljer ett paket a 10% andelar i Elvis Tabac, Boy Hornline & Robin Kronos för 8.000 kronor.

Månadskostnad 2.100 inkl. moms i månadskostanden ingår Träning, stallhyra, mat och skoning.

För mer info eller teckna andel(ar) ta kontakt med Ola 070 68 67 66 3 eller Magnus 070 77 80 09 6


26/10 - 2017

Gävle 26/10

Final i Gävleborgs Montéserie lopp 6 2140 Auto, Frallan är med och har denna gång Linnea Swartling i sadeln.

Spår 5 bakom vingen, tufft emot men det är han van med :-) kom 6 i Dalafinalen tror han kan kan bli ett par placeringar bättre här, tippar 4.


24/10 - 2017

Bergsåker 24/10

Elvis startade i lopp 2 spår 8 bakom bilen med Rikard N Skoglund i sulkyn. Varit borta från tävlingar i två månader och blivit tillfixad. Startade mycket bra och tog hand om ledningen och Rikard disponerde/styrde loppet mycket bra och Elvis släppte ingen förbi sig och drog ifrån på slutet till vinst med 6 längder på 28,7. Har aldrig sett han travat så bra som idag. Bäck´s verkar ha hittat rätt med honom :-)

Även Paco startade med Ulf Eriksson och gjorde det bra, fick gå i vida spår hela 500 kvar tack vare trött häst samt lite dålig spårkörning från vissa andra kuskar men kämpade sig till en 4 plats.


20/10 - 2017

Hagmyren 22/10

Boyen startar i lopp 4 1640 auto hans favoritdistans, Daniel Selin kör, hoppas på bra fäste samt komma ner mot plankan och hoppas på lucka. Kan bli svårt att hitta ner från spår 7 även om han är startsnabb så finns ett par innanför som han inte tar en längd på i dagsläget. Känns som en svår uppgift här, hoppas dock på en matlapp.


16/10 - 2017

 

Starter Gävle 17/10 tisdag

Breddtrav lopp 7 spår 8 bakom bilen över 2.140 startar Robin Kronos med Claes Stolt i vagnen. Tråkigt läge men han tränar bra, hittar han ner 3 par ytter och inte fastnar i detta 15 hästar lopp så kan väl 4-5-6 vara rimligt.

Lopp spår 4 startar Boyen i denna mycket konstiga prop. 189.001 - 1.278.000 med tillägg 20 m vunna 465.001?. Claes kör igen. Svårt och veta vilken form han är i är dock fixad efter diverse skavanker sen senaste starten. Få se om han tycker det är roligt imorgon då är han nog med och slåss om en matlapp.


13/10 - 2017

ROMME 13/10 French Me start

Dalatravets Montéserie 2017 Final, Jennifer Persson rider, Lopp 1, 2.140 voltstart spår 4. Spännande blir det med många bra hästar, tror dom trimmat upp "Frallan" till detta lopp och med en mycket bra rytterska tippar jag han 3-4.


06/10 - 2017

Fredagen 6/10 startar Nelle Atticus Paco på Rättvik.

(flyttat till Romme) Lopp 7 monté spår 3 i andra volt. Nathalie Blom i sadeln.

Lite hårt anmäld här kan tyckas gjort 2 monté lopp i sin karriär hittills, varit bra i dessa. Svårt att veta vad Paco står formmässigt, 4-5-6 är mitt tips.

 


05/10 - 2017

Start Bollnäs 5 oktober.

Lopp 5 spår 4 startar French Me i monté auto 2.140 i sadeln denna gång Jennifer Persson. Frallan har gjort det jättebra i monté trots en del bra hästar emot så blir jag inte förvånad om han är blit topp 4 idag.

 


11/07 - 2017

Starter Gävle 11/7

Lopp 4 1640 A spår 3 startar Robin Kronos efter två månaders uppehåll, Varit in på banan och gjort några snabbjobb inför denna start. Kort är väl normalt inne hans melodi kanske. Smyga med här och hoppas på en pigg och fräsch Robin. Kusk Jan Holmgren.

Lopp 8 2.140 A spår 11 :-( startar French Me med Oskar Kylin-Blom i sulkyn. Gick ju otroligt bra senast mot tufft mostånd. Hoppas på högt tempo och lite draghjälp fram, Frallan brukar gå starkt hela vägen in i mål. Kan nå topp tre vid överpacat lopp. Kan få svårt att ta något om det går för långsamt där framme.

 


03/07 - 2017

Bollnäs 3/7 2017

Lopp 3 startar Elvis Tabac i ett amatör lopp 2.140 auto har spår 7, Cleas Stolt kör. Svårt att sia i ett amatörlopp men vi slipper iallafall omstarter (förhoppningsvis.) ;-) Elvis skrällvann senast och borde kunna ha en framskjuten placering här utan galopp.

Lopp 5 startar Hugo i Hälsinglands Treåringspris. Göran A kör, möter många bra hästar här naturligtvis, men dom som visat framhovarna mest hittills står på tillägg. Kan bli ett mycket bra lopp med en tid som kan hota den svenska rekordet för 3 åringar om vädret håller i sig. Tror och hoppas på topp 3.


03/07 - 2017

Resultat Bergsåker 30/6

Boyen kom iväg bra och följde med hela vägen till mitten av sista kurvan då han tröttnade eller surade till och "lunkade" in i mål oplacerad. 

Frallan gjorde ett kanonlopp på den långa distansen, fastnade lite grann i sista kurvan men hade en härlig spurt över upploppet och kom in som 5 på 15,9 över 3.140 meter.


30/06 - 2017

 

Starter Bergsåker fredag 30/6

Lopp 4 spår 6 2.140 A startar Boy Hornline i sulkyn Kylin-Blom. Möter bra hästar och är lite hårt anmäld här tycker jag. Hoppas på smygresa och få spela ut spurten på slutet.

Lopp 8 spår 7 också med Oskar i sulkyn startar French Me i detta Stayer lopp. Har form och ska bli kul och se honom med sulky. Många Stjärnor på tillägg, hoppas på plats 5-7.


26/06 - 2017

French Me

Gjorde ett mycket bra monté lopp som 4 med Jennifer Persson i sadeln på midsommarafton i Hudik. Mötte hästar upp till 1.250.000 kronor, var sist men började på att gå på i början av bortre rakan och tog häst efter häst gick väldigt fort till slut och var inte långt efter i mål på fina tiden 15,5 2.140 auto. Heja Frallan!

 


26/06 - 2017

Elvis skräll!

Elvis skrällde på Bollnäs idag till 41 g pengarna, vann mycket knappt  på tiden 30,8 över 2.640V. Bra start av Rickard ner i rygg på favoriten som hade spår 1 följde med lätt hela vägen, fick backa sig loss i mitten av sista kurvan och han precis fram. Travet såg mycket bra ut för dagen och Rickard släppte verkligen loss honom på upploppet utan tendens till galopp. Fullt vågat och allt vunnet idag :-)


25/06 - 2017

Elvis Taback, Bollnäs 26/6

Efter ett uppehåll på 2 månader startar Elvis igen, lopp 9 spår 5 över 2.640 meter. Rikard Skoglund i sulkyn, hoppas på ett felfritt lopp och att Elvis tycker det är kul.


12/06 - 2017

Boy Hornline Fornboda 13/6.

Auotostart 1.640 monté spår 2 med Jennifer Persson i sadeln, förutsättningarna perfekta :-) är ju grymt startsnabb bakom bilen. Har han inte tappat formen så borde detta vara en toppchans till topp tre, finns några bra hästar emot och i monté med "bara" 10 hästar brukar alla kunna få chansen.


12/06 - 2017

6/6 Fornboda

French Me startade i monté med Emilia Leo 2.660 meter, dom gjorde ett mycket bra lopp kom 2 på tiden 16,3. Vi ser framåt mot nästa start som ryktas att det blir en sulkystart.


26/05 - 2017

 

28/3 Solvalla Elitloppsdagen

Walentino kommer att springa i lopp 1 1.640 A med Göran Antonsen i sulkyn, fått spår 9 vilket inte var lysande direkt men vi får hoppas det löser sig. Mycket tufft emot här, får hoppas på smygresa och lucka sent :-)

Även Boy Hornline ska starta :-) kommit med i speedrace autostart 640 m, kvalar i Heat 2 mot två andra hästar sen eventuell final mot två andra hästar. Han är ju grymt startsnabb men det är väl alla som anmält till detta. Omöjligt att tippa. Programmet har Boyen som slutsegrare och vi får hoppas att dom tippat rätt för en gångs skull ;-)


26/05 - 2017

French Me gjorde ett mycket bra lopp på Bergsåker och kom 3 på tiden 1.15,1.


24/05 - 2017

French Me monté 25/5 Bergsåker

Efter succén i förra starten så startar Frallan och Emilia igen, kortlopp denna gång med ett tillägg nr 8 (spår 4 tilägg). Är Frallan lika bra som förra gången borde det vara bra chans på topp tre här.

 


22/05 - 2017

HUGO BÄCK!

Hugo startade på Jarlsberg i Norge i Silverpokalen, 2.100 m, fick stå på 20 meter tillägg. Cato i sulkyn denna gång då Göran manade lite hårt i Olympiatravet och var avstängd. Hugo kom iväg bra, hög fart på loppet direkt Det var ett par Norska kallblod som verkligen ville vinna Silverpokalen och 50.000, Hugo hakade på hela vägen utan att ha den riktiga kontakten med dom två i ledningen. i början av sista kurvan blev han omsprungen av hästen i rygg, men följde med hela vägen in på topptiden 28,6 och blev fyra ca 1 sekund efter vinnaren Balder Mollyn.

Otroligt vilket lopp han gör i tredje starten :-) får se vilket nästa start blir återkommer om det.


22/05 - 2017

Rättvik måndag den 15/5 2017

French Me startade i Monté spår 4 2.140 V med Emilia Leo i sadeln, blev ju påsprungen senast på Romme då han såg fin ut. Mötte mycket bra hästar här och kom iväg sådär, var näst sist när det var över ett varv kvar gick ut i tredjespår och tuggade på bra hela vägen in på upploppet stod det mellan 3 hästar, Frallan var hur stark som helst och tappade inte farten, fick övertag på ledaren och stod emot den utanpå och vann för första gången hos Åsa Bäck :-) som verkar (äntligen) kommit på vad som varit felet på denna häst. Toppprestation på häst, Emilia samt Bäck´s.


12/05 - 2017

Breddloppsdag på Hudik 13/5

Lopp 3 spår 6 över 2.140 V, Cleas Stolt kör, hoppas han prickar starten från springspåret så han hamnar långt fram i detta 15 hästars lopp. Topp 5 hoppas jag på.


12/05 - 2017

Resultat Solvalla, Boyen fick öppna hårt för ledningen och direkt kom favoriten upp och tryckte, Jennifer släppte till honom, öppningen 500 var på 1,09 någonting. Tog rygg och såg pigg ut till sista 100 då Boyen stumnade lite och blev 5 i mål på 1:14.


12/05 - 2017

Solvalla den 12 maj

Boy Hornline startar i lopp två 8 bakom vingen i detta kortlopp monté. Jennifer Persson rider och denna komb var ju lyckad på Umåker. Två hästar strukna så Boyen har blivit nedstruken ett spår = BRA. Som vi vet är han grymt startsnabb även i monté. Når han ledningen blir han nog svårtuggad om formen är lika bra som dom senaste starterna. Håller tummarna framför datorn klockan 13:05 :-)


27/04 - 2017

Boyen startar på Gävle 27/4.

1640 m A spår 5, var mycket bra i montén förra fredagen nu med sulky, Kai Widell kör. Möter en del mycket bra hästar här, men med ett bra lopp och få spela ut spurten på slutet så kan det räcka till topp 5.


25/04 - 2017

French Me kom iväg bra men fick släppa förbi sig 2 hästar i starten, såg fin ut och följde med lätt fastnade lite på slutet och fick fritt sent men avslutade bra med mycket krafter kvar som 5 och ingen galopp :-)


23/04 - 2017

Breddtrav Rättvik 24/4

Lopp 9 spår 1 auto ska French Me starta med Claes Stolt som kusk spår trappa upp till 665.000. Hoppas Frallan kan snygga till raden med en siffra och utan g.


23/04 - 2017

Boyen tog långresa till Umåker på fredagen. Autostart med 10 hästar bakom vingarna i detta montélopp. Boyen med Jennifer Persson spetsade från 9:an, såg otroligt fin ut denna dag, efter drygt ett varv på detta kortlopp så ökade Jennifer farten och Boyen svarade otroligt fint och stackifrån till en överlägsen seger på 14,8 över en sekund före tvåan. Toppinsats av ryttare och häst.


23/04 - 2017

Hugo Bäck och Göran A. tog hand om ledningen och fick öppna i ett lugnt tempo flera av konkurenterna galopperade i starten och strax efter. Hugo fick Reime Blesa och Delsbofaks i ryggen och dessa tre drog ifrån övriga fältet, på sista lång hoppade Reime Blesa och det var bara två hästar kvar som slogs om segern, sida vid sida in på upploppet så avgjorde Delsbofaksen till sin fördel ca 100-150 m kvar, Hugos tid som tvåa blev 32,0. Jättekul att se hur startsnabb Hugo är, samt hans otroligt fina trav.


20/04 - 2017

Umåker 21/4

Boyen får göra en långresa för detta monté lopp. Jennifer Persson som rider. Autostart över kort distans och tyvärr lottades bricka 9 på Boyen. Men kan vara ganska bra då favorithästarna har 1-4 och det kan bli rejäl ridning från start. och kan Boyen smyga med och avsluta med sin vassa spurt finns det segerchans.


20/04 - 2017

Bollnäs 20/4

Hugo Bäck gör en långresa från Momarken med Göran Antonsen och ska starta i ST unghästserie lopp 2 spår 4. åtta hästar till start 2.140 m volt. Ska bli mycket intressant att se om han gått framåt sen senaste starten, möter Norges kanske etta just nu Prins C.K. även ett par bra svenska hästar är med. Mycket svårt att tippa placering när hästarna har så få starter. Men att vinnartiden hamnar under 30 skulle inte förvåna mig.


09/04 - 2017

Resultat Romme 9/4

Robin fick en dålig start och (kördes) hamnade i dödens och tröttnade totalt i sista kurvan och kom oplacerad in i mål.

Brodde fick gå i tredje spår alldeles för länge dock i en rygg, ut i fjärde slutet sista kurvan såg ut som han skulle komma 5-6 men segade till på upploppet och blev 8.


09/04 - 2017

Romme 9/4 förmiddagstrav? Breddloppet som Robin och Brodde ska gå körs 12:35 :-) lopp5 så finns det 3 lopp efter också.

2.140 m volt, Robin står i första volt med spår 3, Brodde i andra med spår 2 (nr.6). Mycket svårt att tippa spredden är 65.001 - 1.200.000 med olika tillägg. Robin var fin senast och borde vara långt fram här. Brodde kan blixtra till ibland men raden med 5 nollor är ju inte lysande, vi får hoppas den bryts idag mot en placering.

 


09/04 - 2017

7/4 Bollnäs

Startade Elvis från spår 3 volt, Ove Berglin i sulkyn, blev ingen bra dag för Elvis, slog till med galopp i starten och ställde sig aldrig kändes det som blev distanserad i mål.


04/04 - 2017

Walentino

Startade på Biri i söndags hade bricka 8 bakom bil i kortlopp, tog ledningen :-) fick dock gå hårt dom första 200 metrarna, höll ledningen nästa hela vägen, hästen som låg i vinnarhålet kom ut i början av upploppet och han precis före linjen, vann med ca 15-20 cm. Mycket bra insats av häst och Göran Antonsen som körde. Nu får han nog vila några veckor då det varit ganska tätt startande ett tag för Walle.


04/04 - 2017

Resultat Hagmyren 2/4 2017

French Me kom iväg utan galopp men slog på en galopp när tempot ökade och blev diskad.

Boyen i samma lopp kördes invändigt och fick luckan sent men spurtade otroligt snabbt när tussarna rycktes ur, blev två och såg riktigt vass ut för dagen :-)

Timodin blev diskad för galopp i tredje starten i rad, bara leta vidare vad felet är.

Robin tog ledningen och släppte till Cliffon nr 6 följde med hela vägen in på upploppet då röck ledarhästen undan, inte mycket att göra åt den. Robin höll undan lätt till andra platsen :-)


31/03 - 2017

Hagmyren 2/4 2016

Breddloppsdag med 4 starter. Först ut är Boyen och Frallan i lopp 3, 1.640 volt, Frallan spår 2 med Claes Stolt i sulkyn, såg fin ut på Bollnäs innan galopp. Utan galopp och fint läge borde det bli topp 5.

Boyen drog spår 8 med Ove Berglin i sulkyn, kommer han ut utan strul borde detta vara en toppchans att ta en pallplats.

Timodin lopp 5 2.140 m spår 4 i andra volt. (fyra st. på framre volt) Claes Stolt, här tror jag det kan skrälla till, han kommer att vara lite betrodd här men det ryktas om att man fixat till felet som blev förra starten då han var bra trots disk. Hoppas på fin bana. Tippar Topp 3.

Sist ut är Robin Kronos långlopp med bara 6 hästar återigen Claes Stolt i sulkyn, spår 3. Svårt och veta form på Robin inte startat på 1½ månad. Men får han ett bra lopp och kan spela ut sin spurt så borde topp 3 vara realistiskt.


31/03 - 2017

Resultat Bollnäs 30/3

French Me & Brodde startade i samma lopp 2.140 m volt. Frallan hade spår ett och öppnade mycket bra och tog ledningen avlöstes av en bakspårshäst. Det såg mycket bra ut tills han galopperade i sista kurvan, synd hade varit kul och se han hela vägen in i mål.

Brodde spår 5 i andra volt, kom lite på vingel och fick backa, kördes invädigt (helt rätt) i detta för honom tuffa sällskap. Fullföljde på ett helt ok sätt, dock oplacerad på en 16-tid.


31/03 - 2017

Resultat Hugo Bäck på Bjerke

Hugo gjorde sin första tävlingsstart i sitt liv i ett DNT unghästserie lopp från spår 3 över 2.140 m. Hugo tog ledningen och släppte till storfavoriten Balder Mollyn som vunnit två lopp i Norge redan. Följde med i rygg hela vägen till slutet av sista kurvan då Balder Mollyn röck undan, Hugo slog om andra platsen med Bokli Rapp och fick ge sig med 50 meter kvar, Hugos tid blev fantastiska 31,4! :-) Vad ska man säga.... vilken lopp han gör i sin första tävlingsstart.


28/03 - 2017

Resultat Hagmyren 21/3 2017

Elvis gjorde en kanonlopp och blev 2 såg väldigt travsäker ut denna gång.

Diksidiva kom 6 i samma lopp trots galopp och såg väldigt fin ut i travet förutom galoppen ;-).

Boyen galopperade lite i starten, såg ut som han blev lite trängd, kom in som 5 och såg pigg ut.

Timodin såg rullig ut och till slut galopperade (banan) på upploppet, Blev diskad, nya tag.

 


27/03 - 2017

Seger för Walentino!

Walentino tog en härlig seger igår med Göran Antonsen i sulkyn. Öppnade mycket bra till ledning från spår 3 på strax över 11, 500 m, fick dämpa farten sen och Göran hade full koll in på upploppet och höll undan lätt till seger på 14.0. vinstpremien var 18.000 NOK.


26/03 - 2017

29/3 Bjerke Lopp 1 Hugo Bäck!

Hugo´s första riktiga lopp DNTs unghästserie 2.140 volt. Spår 3 har Hugo fått och det borde passa bra då jag tror han är startsnabb. Spännande och se honom ta sig an denna uppgift. Göran Antonsen styr.

 


26/03 - 2017

Walentino 26/3 1.609A Jarlsberg

Spår 3 perfekt för startsnabbe Walle, hästen han fick stryk av senast har nr 2, hoppas Walle kan komma förbi i starten :-)


12/03 - 2017

Hugo Bäck startade i ett lopp utan pengar på Momarken i Norge 2.140 meter. Ett lopp för att lära och skaffa erfarenheter. 9 hästar till start, Hugo hade bricka 3 och tog ledningen utan problem. Höll den i mycket lågt tempo. Fick tryck med 7-800 kvar och höll emot utan problem. Hästen som låg utanför galopperade i sista kurvan och då stannade Hugo till och hästen bakom tog en himla fart förbi, Hugo hängde på men hade tappat för mycket fart och han inte förbi utan kom tvåa på 1.37,8 vinnaren hade 1,37,5.

 

 


12/03 - 2017

Boy Hornline startade på Bollnäs 11/3 i monté med Jenni H Åsberg  i sadeln, Blev bara kvar 5 hästar i detta lopp då det ströks mycket pga. förseningar m.m. Stort Tack till alla inblandade som ställde upp och var kvar så länge, (försening med ca 8 timmar).

Boyen gjorde ett mycket starkt lopp och kom två, inte mycket att göra år storfavoriten som var i en klass för sig, men Jenni fick bra fart på Boyen och lyckades komma tillbaka och ta andra platsen, länge sen jag såg Boyen så fin och kämpavillig.


24/02 - 2017

GÄVLE 26/2 2017

Lopp 2 spår 6, 1640A startar Elvis Tabac med Rikard N Skoglund i sulkyn. Elvis är startsnabb och från detta läge borde det bli en bra position utan galopp. Möter bra motstånd men är bra själv och tror på topp 5 här.


24/02 - 2017

ROMME 24/2 2017

Starar Diksidiva lopp 7 spår 6 över 2.140. Jenny A Björk som kör henne för första gången. Har haft ett upphåll och gör comeback här. Har tränat på bra men behöver nog något lopp i kroppen.


17/02 - 2017

Starter Gävle Breddloppsdag 18/2 2017

Lopp 7 häst nr 7 Robin Kronos gör årsdebut, ska bli intressant och se vad han står. Tränat på bra och känns mycket taggad. Mattias Hansson styr.

Lopp 8 French Me spår 11 ska försöka få en siffra i raden 2.640 v med Mattias Hansson.

Lopp 9 spår 14 Brodde med Jennie H Åsberg 2.140 auto, inget kul läge, glad för peng.


10/02 - 2017

Romme söndag 12/2 2017

Sölve gör lite av minicomback i lopp 6 nr 10 spår 6 i andra volt 1.640 m. Han är hyffsad startsnabb och kan komma iväg bra här om Rikard Skoglund prickar starten. Har väl ingen chans på pengar idag då det är första start på 4 månader samt träningen har inte varit lysande på slutet.

Lopp 8 nr 9 spår 7 i andra volt 2.140m, startar Elvis igen med Rikard i sulkyn, Elvis vann ju senast och har form, blir nog lite bortglömd här men jag tror topp 5.

 


10/02 - 2017

Starter Bollnäs 10/2 2017

3 strater på Bollnäs ikväll, först ut är Timodin lopp 3 nr: 10 spår 2 i andra volt över 2.140 meter. Han har inte startat på 3 månader fått behandling och tränat och verkar fin för dagen. Kan inte förvänta mig så mycket idag då vi inte vet riktigt vilken form han är i eller om han håller hela vägen i ett tävlinglopp.

Lopp 4 startar French Me från spår 5 auto bara 10 hästar i loppet men mycket tufft motstånd. Blir nog svårt att ta en peng i detta lopp även om formen är stigande.

Lopp 5 Startar Boy Hornline i monté spår 2 över 2.140 meter. Har han en dag då han vill springa hela vägen kan detta bli riktigt bra, men han är en humörhäst så det kan också vara så att han struntar i allt och lunkar in sist i mål. Vi hoppas att Jenny Björk får honom på rätt humör.


10/02 - 2017

Brodde på Gävle 6/2

Brodde gjorde sin andra start efter uppehållet, fick dålig start från springspår i andra volt och backades sist. sen varken tappade eller tog han något dom sista 500 hundra.


31/01 - 2017

Resultat Bollnäs 31/1 2017

Först ut var Boyen som kom iväg bra som vanligt hamnade tredje par ytter gick ut i tredje ett v arv kvar till mål såg fin ut men kastade till i sista kurvan och tappade då. Tussar ur och ny fart såg ut att bli 3-4 men stannade till 50 m före mål och blev 5, förstår inte varför han tokar sig så här ibland.

Elvis och Rikard Skoglund tog lätt hand om ledningen, släppte ledningen till en het? häst följde med lätt i 29,5 tempo. Ledarhästen tröttnade på sista bortre lång, kom ut i andra sen lite i tredje två in på upploppet och avgjorde säkert 50 m före mål, hurra :-) tiden blev för första gången under 30 (29,9) och bra första pris på 25.000 till Stallet.


29/01 - 2017

Lunchtrav Bollnäs 31/1 2017

Lopp 3 bricka 10 (spår 3 andra volt) 1640 m startar Boyen igen med Rikard Skoglund i sulkyn hoppas på att banan inte är hård, tror han kan komma bra till här topp 4.

Lopp 4 spår 3 2.140A är det Elvis Tabac som ska ut också med Rikard Skoglund som styr. Bra läge här och kan han få ledningen utan galopp så tror jag på topp 3.


29/01 - 2017

Resultat Bollnäs & Romme

French Me gjorde ett helt OK lopp på en bra tid, då han inte har några poäng så blir det nog ett P22 lopp nästa gång.

Boyen kom iväg bra som vanligt fick inte spets men rygg ledaren såg fin ut tills det var 400 meter kvar då han tappade spänsten följde dock med ok, kom in på 13,7 utan att få en slant? 5 hade 13,6 och dom vann på 12,7 en vinterdag på Romme?

Grand Prix Brodde gjorde som sagt sin första start på 8 månader och gjorde det bra. Fick sig en första behövlig genomkörare och nu är det bara att leta lämpligt lopp för nästa start.


25/01 - 2017

Romme fredag den 27

Spår 7 lopp 5 1640A startar Boy Hornline, Danile Olsson kör. Vet inte riktigt formen på Boyen, men med ett bra lopp här så är väl en 5-6 plats rimligt.

Lopp 9 gör "Kungen" come back Grand Prix Brodde har inte startat sen maj 2016 och 11 åringen får testa här om han håller, såg bra ut i ett provlopp på Gävle. Daniel Olsson i sulkyn här, omöjligt att sia om placering. Önskar bara honom ett bra lopp och att han tycker det är roligt :-)


25/01 - 2017

Gävle 26/1 2017.

French Me går ut tätt här lopp 9 spår 15 (5 i dubbla tillägg) hoppas han gör ett bra lopp här, hade ju en låsning i senaste starten så den är bara att glömma. Ulf Ohlson kör denna gång. Kör ett smyglopp här och hoppas att det löser sig på slutet.

 

 


25/01 - 2017

Resultat Bollnäs 22/1

Elvis gillade inte när det blev lite trångt i starten efter bilen släppt och galopperade kördes av och vi tar nya tag nästa start.

French me gick inge bra alls, kollades upp efter loppet och hade en kraftig låsning i bakpartiet.


20/01 - 2017

Starter Bollnäs 22/1 2017

Lopp 4 spår 4 1640 A gör Elvis årsdebut som 5 åring. Var mycket bra i ett snabbjobb i onsdags på Gävle banan och verkar taggad. Frasse styr och jag blir förvånad om det inte blir nytt rekord på distansen vid felfritt lopp sen hur långt det räcker är svårt att sia om men matpeng hoppas vi på i detta tuffa gäng. Elvis med över 600 poäng kom med som sista häst??????????? med 20.000 i första pris, fattar ingenting.

Lopp 10 spår 11 2.640 A startar Frasse med Frallan (French Me) har vilat och tränats upp nu inför ett par starter i januari, behöver säkert detta lopp i kroppen och har inga förväntningar som helst på placering men vill se en taggad och löpvillig häst. 


08/01 - 2017

Resultat!

Boyen tog ledningen och såg fint och spänstig ut :-) orkade inte sista 150 m utan föll bakåt till en 5 plats men får klart godkännt. Blir spännande och se honom i nästa förhoppningsvis kortlopp med framspår.

Walentino fick inget bra löp på V75 i Norge, klosterskogen, banan var inte till hans fördel och kom in på 7 plats. Nya tag på tisdag på "hemma banan" Momarken och över favvo distansen 1.609 samt framspår :-)

 


05/01 - 2017

Boyen på Bollnäs 5/1

​DD2 lopp 9 startar Boyen med Ulf Eriksson i sulkyn, spår 2 vilket är mycket bra för startsnabbe Boyen möter några riktigt bra hästar här även om ett par blivit strukna när detta skrivs, han första lopp på över 1,5 månad, blir spännande óch se vad han står formmässigt och ork. Nöjd med matpeng här och en rejäl genomkörare :-)


05/01 - 2017

Walentino var ut på norska V75 över kort distans den 30/12 fick bakspår 11.

Han och Göran lyckades riktigt bra och knep en tredjeplats :-) Walle såg fin ut och detta lopp borde ha gjort honom gott. Nästa start blir på lördag också på V75 medeldistans och fått bakspår igen :-( hoppas på ett snällt smyglopp och att dom håller tempot uppe där fram då kan han nog blanda sig i topp tre igen.

Inte nog med det så startar han på Momarken den 10/1 kortlopp, dragit spår 3, där ser uppgiften perfekt ut om han inte blir sliten av lördagens lopp.


16/12 - 2016

Lördag den 17 på Gävle, kvällstrav.

20:20 startar Elvis i långlopp 2.640 spår 9 lopp 5. Långlopp borde passa bra då han är en som tuffar på och är stark. Möter överkomligt motstånd på papperet. Elvis är lite av en humörhäst men Frasse brukar få fart på honom, topp 5 tror jag på. Hoppas på kladdig bana då han vunnit sina två segrar på det underlaget :-)


16/12 - 2016

Resultat Walle och Robin

Walle ströks då han inte var pigg troligtvis förkylning.

Robin hamnade långt bak och det gick väldigt långsamt, så det var svårt att ta något på slutet. Kajsa sa att han var på bettet hela tiden så får hoppas på bättre spår nästa gång och det här loppet borde gjort gott för honom. Kom in oplacerad.


13/12 - 2016

Walentino på Bjerke den 14/12 har dragit spår 12 auto 2.100 m. Tråkigt läge och med hans startsnabbhet kan det vara lätt att komma på vingel här. Kapacitet finns i hästen för en framskjuten placering men ligger lågt här med tänke på spår och form?

 


13/12 - 2016

Bollnäs 13/12 startar Robin Kronos

Lopp 5 nr 15 2.140 m. Kajsa Frick styr idag från detta tråkiga spår 11 i andra volt. Får väl smyga med här och hoppas få läge med en vass spurt. Får han pengar här så är det mycket bra.


06/12 - 2016

Start Walentino på Momarken 6/12

Lopp 6 spår 9 auto 2.140 m. Inget drömläge för startsnabbe Walle. Senaste starten på V75 hade han en visade det sig förkylning i kroppen så det var inte så konstigt att han tröttnade totalt då. Nu har han tränat på bra och jag tror han kan runda allt här med lite flyt i positionerna. Topp 3 borde han vara i alla fall.

 


04/12 - 2016

Resultat Bollnäs, 4/12.

Elvis strulade lite i starten och var inte riktigt med när bilen släppte men togs lugnt från början gick på bra på sista rakan och kurvan kom in som tredje häst efter två som dragit ifrån, höll undan precis till tredje plats. Ingen märkvärdig tid 31,4 men mycket bra jobbat av Elvis och Frasse :-)

French Me kom in oplacerad men gick felfritt och gjorde det bra utan att glänsa. Bra lopp efter ett litet uppehåll på nästan 2 månader.


02/12 - 2016

Starter Bollnäs Söndag 4/12

Lopp 6 spår 9 bakom bil startar Elvis i detta kortlopp. Frasse kör och är han lika bra som förra starten bör han vara 3-5 i detta lopp utan galopp.

Lopp 7 spår 6 startar French Me med Fredrik i sulkyn, långlopp. Frallan har inte startat på ett tag (dåligt med poäng) men kom med här, svårt att veta vad han står formmässigt, mycket nöjd med päng och några poäng här.


21/11 - 2016

Walentino Bjerke V75

Göran Antonsen & Walentino gjorde en perfekt start och tog hand om ledningen, öppnade på 12.9 och fick dämpa farten till 1.000 fick då lite tryck men såg fin ut in till början av sista sväng då han tröttnade? bara på några steg. Göran får väl kolla upp honom, kom in som 8. 


21/11 - 2016

Elvis på Bollnäs 17/11

Gjorde ett mycket bra lopp med Frasse i sulkyn, var lite väl uppanmäld i detta lopp men det var bara 6 hästar med i detta fyråringslopp. Nytt rekord för Elvis och inte en tendens till galopp denna gång :-) kom in som sista häst 6.


21/11 - 2016

Resultat 15 nov, Gävle

Det blev bekymmersrynkor i pannan denna dag :-( Robin gjorde ett helt ok lopp fick ingen drömresa och men gick hela vägen in i mål. kom 6.

Boyen tog ledningen och såg bra ut, fick tryck och vek ner sig. oplacerad i mål.

Nelli, galopperade när Hans gick på 1 tredje spår och travet var dåligt efter galoppen, möjligt att hon inte gillade banan?


14/11 - 2016

Starter tisdag 15 november Gävle

Breddtravsdag! Lopp 6 startar Robin Kronos spår 1 i andra volt (nr 8) blev lite fundersam efter förra starten på Bollnäs varför det inte hände något när han fick fritt, förhoppningvis tillfällig formsvacka eller dåligt grepp. Har borde han vara topp tre om han är som normalt. Bergh Hans borde hitta ut i 3-4 ytter och därifrån ha bra läge i detta lopp över 2.640 meter.

Lopp 7 Boy Hornline från spår 1, kanonläge, 1.640 A borde vara ett lopp som passar Boyen perfekt, lite tveksam dock efter förra starten då han sprang in i väggen över 2.160 m. Topp 3 här med kvällen bästa vinstchans för stallet anser jag.

Lopp 9 Nelli Eighteen May spår 8 i andra volt häst (nr 13), var bra senast och borde gått framåt meddet loppet samma kusk här Hans Bergh lite knepigt läge men med bra resa, vilket säkert Hans fixar så kör vi på topp 4 här.

Optimist inför kvällen, hoppas jag får åka hem med ett leende och inte bekymmerrynkor i pannan :-)

 


14/11 - 2016

Resultat Bollnäs 7/11

Robin kom iväg bra och hamnade i 3 ytter. Gick invändigt i sista kurvan och kom fram otroligt bra rygg ledaren och fick fritt i början på upploppet, men inget hände tyvärr, konstigt då jag trodde segern var klar efter den otroligt bra styrningen av Rikard N Skoglund. Kom in som 6.

Timodin svishade fram till ledningen från andra volten (spår 8) såg kanonfin ut samma här såg ut att slåss om segern men han kunde inte trava riktigt bra sista 500 är nog hans framben/knän som spökar. Kämpade dock in på en 7 plats.

 


07/11 - 2016

Måndag 7/11 Bollnäs

Idag startar Robin och Timodin. Robin i lopp 2, 2.140 A spår 6. Rikard N Skoglund i sulkyn hoppas Robin kan ta en bra placering här då det är 1 som ryker och en del poäng. Risk för dåligt lopp här från spår 6 och förmodligen dålig bana idag. Hoppas Rikard löser detta.

Lopp 5 startar Timodin häst nr 13, 2.140 m volt, han får spår 8 i andra volten. Timodin har fart så det räcker här men får inte till det riktigt med utrustningen, hoppas Åsa mfl. har löst detta, då kan det finnas chans för lite skrälläge här.


07/11 - 2016

Resultat Bergsåker 5/11

Diksidiva tog inte många steg rätt denna gång, såg ut som hon ville trava men kunde inte. Får kolla upp detta sitter nog en låsning någonstans.

Nelli kom iväg bra som andra häst, Hans tryckte sig förbi till ledning, fick tryck av en som ville komma ner i rygg och fick tryck en gång till på bortre lång. Höll ledningen till upploppet då den utanpå tog över samt rygghästen kom förbi. Fullföljde bra och kom trea. Kul för Nelli att hamna på pallplats. Bra kört av Hans Berg samt mycket bra prestation av Nelli :-)

 


04/11 - 2016

Starter Bergsåker 5/11 -16

Lopp 3 2.140 m startar Diksidiva spår 1 i andra volt nr 6. Hans Berg kör, just nu bara 10 hästar, vet inte vad hon står i för dagen men känns som hon är på gång lite 4-5 borde det bli här.

Lopp 4 2.140 m A spår 3 har Nelli Eighteen may även här kör Hans Berg. Har haft 2 galopper på slutet, utan galopp tror jag på topp 4 i detta gäng.

 


30/10 - 2016

Resultat Biri (Walle)

Vad ska man säga vilket perfekt lopp Göran och Walle fick/ordnar. Till ledning på 1:12,5 första 500m sen ta upp och "fin" åka utan press 1:18 1.000 m och sen öka lite grann på bortre lång samt till sist glida ifrån lagomt på upploppet. :-) Ryktas om ett större lopp i nästa start.

 


28/10 - 2016

Hagmyren 30/10 2016

Elvis Tabac lopp 1 2.640 A spår 2 har nu gått upp en klass tack vare segern senast. Ska bli intressant att se vad han kan göra på lång distans. Samma kusk som senast RN Skoglund Första gången autostart för honom får se hur det går. Nöjd om det blir matpeng :-)

Sölve lopp 9 2.140 monté spår 2 blir framvolt i detta lopp för Sölve upp till 3 tilägg på motståndet. Sist var han inte så taggad i montén, hoppas Michaela B Fransson kan "fjäska" för honom så han vill ta i. Matpeng här med får vi hoppas på.


28/10 - 2016

Resultat Gävle 27/10

Boyen fick en perfekt start och var ikapp främre volten direkt gick ner i rygg ledaren, allt såg perfekt ut tills slutet på bortre lån då han tvärtröttnade? Får kolla upp honom eller om det var orken/infektion? Det är en kortlopps häst men så tvärtrött som han blev verkar lite "mysko".

Robin hamnade i tredje par utvändigt med varvet kvar valde Olsson att gå ut i tredje när hästar bakom stötte, där hamnade Robin hela vägen in på upploppet och blev lite mör, först utan pengar tyvärr.

Ingen rolig kväll men det är bara ta nya tag och idag startar Walentino i Norge, bara att ladda om inför det :-)


27/10 - 2016

Biri Travbana 28/10

Walentino ska starta då, lopp 1 spår 2 2.100 A. Dragit bra spår här och hoppas han tar ledningen och får bestämma tempo, då borde det vara en toppchans till tredje segern i Norge. Bra kvalité på detta lopp men jag tror "Walle" tar hem detta.


26/10 - 2016

Gävle 27/10 starter

Lopp 7 startar Boyen (10) med Ulf Ohlsson spår 6 i andra volt, perfekt med springspår och borde då hitta fram till en bra position, 4 på främre volt. Är Boyen i form så borde han hamna topp 5.

Lopp 10  1.640 A spår 3 går Robin Kronos ut i med Daniel Olsson. Han gillar auto, möter tufft motstånd här men hoppas på topp 5 även här.

För övrigt mycket bra lopp på Gävle denna kväll :-)

 


26/10 - 2016

Resultat Rättvik 25/10

Diksidiva och Frida kom iväg bra och hamnade 2-3 par utvändigt. Gick på i näst sista kurvan, fick gå ut i fjärde spår ett tag, hade fin fart och hamnade i dödens i början av sista kurvan, slog på en galopp i slutet av kurvan :-( och blev diskad. Diksi såg väldigt fin ut för dagen och hoppas hon håller sig på bena i nästa start.


24/10 - 2016

Rättvik 25/10 2016

Lopp 1 spår 6 auto 2.140 M startar Diksidiva med Frida Asplund. Auto tror jag blir bra då hon är långsam från volt och tappar alltid en massa, sen gäller det att ha lite tur och hitta ner i andra, tredje par ytter om man får hoppas. Hoppas på en slant, men tror det kan bli bättre än 6-8 plats, jag tippar 4 plats.

 


24/10 - 2016

Bollnäs 24/10  2016

Timodin spår 3 och Elvis Tabac spår 9 auto som blev linjestart då banan var för kladdig. Båda kom iväg bra. Selin körde till ledningen med Timodin och R.N. Skoglund kom också iväg mycket bra och hamnade i dödens då hästen framför hoppade. Båda såg fina ut och i sista kurvan fick Elvis lite extra fart och tog över ledningen och sprang hela vägen in i mål och vann överlägset med 9 längder då den närmaste konkurenten hoppade strax före mål.

Timodin kom in som sexa, fick reda på varför han inte kunde svara Elvis, att före start tappade han sin ena "specialsko" och fick sätta dit en "vanlig" så det blev lite konstigt för honom. Synd annars hade vi haft chansen på en dubbel idag.

Elvis verkar gilla kladdig bana har tagit sina två segrar på det underlaget :-)

 


17/10 - 2016

Resultat Momarken 15/10

Walentino försökte nå spets från spår 6 på vingen men fick svar av nr. 1 gick ner bakom efter ca 350 meter öppningen blev på 1.085 efter 500 m. 1.13 första 1.000. Göran Antonsen hittade ut fint på sista bortre. Blev hård strid på upploppet men Walentino fick ge sig mot två "bakkörda" hästar denna gång. Mycket starkt att fullfölja hela vägen trots väldigt tuff öppning över 2.140 m A. Göran Antonsen har verkligen gjort ett fint jobb med hästen hittills. :-)


14/10 - 2016

8 och 10 oktober resultat.

Har surrat till det lite dessa dagar med datum och starter, har lite mycket nu ;-)

Elvis Bollnas den 8 oktober slog till med en galopp första kurvan som vanligt känns det som. Kämpade på sedan utan att glänsa till en 7 plats.

Diksidiva hamnade i tredje spår vis tarten och fick backa sig sist bland första volten. Sen gick bra med fram och fick ryggar att gå i var två in sista kurvan men såg ut att tröttna i slutet av kurvan och upploppet blev segt. Kom in som 7.

Robin kronos såg jättefin ut när han gick på i tredje spår men sparkade i vagnen och hoppade när han axade upp i början av sista sväng, synd det, hade varit kul och se vad han kunnat utan den fadäsen. Blev först utan pengar :-( i mål.

Sölve fick ett bra lopp i tredje/fjärde ytter men hade inte det rätta klippet idag så lite seg ut, är nog en svacka nu efter toppformen i slutet augusti och början av september. Blev först utan pengar. Han får nog vila lite nu och komma tillbaka när det vankas brodd :-)


14/10 - 2016

Resultat 13/10

French Me kom iväg bra utan galopp och fick ett lopp i andra par ytter, mycket långsamt tempo i början av loppet. På slutet gick det istället  fort och det blev tyvärr galopp i sista sväng när det kom en häst utanpå och oplacerad i mål. Bara att ta nya tag.


13/10 - 2016

Momarken 15/10

Walentino ska göra sin 3 start i Norge på lördag. Lopp 2 2.140 A spår 6. I detta lopp kan han nog inte kosta på sig en galopp för att ha chans och vinna. Är ju i kanonform och startsnabb så jag hoppas på en bra start utan galopp då borde han ha stor chans att bli topp 3. Vid segrarna har det varit kort lopp nu ska vi se om han klarar medeldistans lika bra :-)


13/10 - 2016

Bollnäs 13/10

French Me startar i lopp 10 spår 5 bakom vingen 3.140 m. Kajsa Frick sitter i sulkyn denna gång, Ska bli intressant och se vad dom kan göra ikväll. Vore skönt att se Frallan gå felfritt idag efter mycket galopper på slutet. Hoppar tipset idag då jag varit helt fel ute på slutet.


06/10 - 2016

Kvällstrav på Hagmyren den 8/10 2016

Lopp 3 V65 1 spår 10 startar Elvis Tabac, dubbla tillägg är ju aldrig enkelt att ta in men Elvis har tränat mycket bra på slutet och står han bara på benen så hoppas jag på topp 5.

Lopp 7 V65 5 spår 4 över 2.140 m startar Diksidiva, vet inte riktigt var hon står formmässigt och möter några riktigt bra hästar här, tror på en 5-6 plats här felfri.

 


05/10 - 2016

Resultat Gävle den 3/10

Nelli kom inte ner och blev hängande i tredje spår på en mycket snabb öppning. Blev galopp två gånger om och diskning. 


03/10 - 2016

Gävle 3/10 2016

Lopp 9 spår 11 ska Nelli starta i breddlopp med Frida Asplund i sulkyn. Inget roligt spår men topp 5 kan vi hoppas på idag. Sparkade sig själv senast när hon var på väg att överta ledningen. Hovar och skor har blivit ändrade/fixade nu så förhoppningsvis händer det inte igen.


30/09 - 2016

Resultat 29/9 2016.

Walle var så laddad att han började galoppera redan flera hundra meter före startbilen och fortsatt med det även efter bilen släppt fältet ställde sig till slut men var ca 40 meter efter, jagade ikapp snabbt, började gå på mycket bra på sista lång i tredje spår hela vägen in i mål, var tre hästar i bredd in på upploppet, Walle visade igen otroligt löphuvud/kämpamoral och vann med en längd :-)

Sölve i montéloppet kom iväg sådär. Gick på i tredje spår i början av sista lång och kämpade på bra och var tvåa in på målrakan, men stumnade lite där och blev 5 i mål. I efterhand kanske hade varit bättre att vänta med avancemanget då det blev nog lite för långt utan rygg för Sölves del. Men alltid lätt i efterhand att veta vad man borde ha gjort i trav.

Boyen fick starta med linjestart inte varje dag man får se det :-/ Inte den mest korrekta linjestart man sett men domaren lät den gå (ville nog hem till kvällsfikat, ha ha) Ulf och Boyen kom iväg bra och pressade sig till ledningen förbi nr 1. Öppnade hyffsat snabbt på 11,1. Höll ledningen utan press hela vägen in på upploppet röck undan lite då och vann bekvämt med drygt en längd. Härligt med lite poäng på Boyen.

Ja jag sov gått trots "bara" två segrar av tre möjliga ;-)

 


28/09 - 2016

Starter Gävle & Bjerke 29/9

Wallentino går ut i sin andra start i Norge på Bjerke lopp 5 1609 Auto. Spår 3. Walle är ju startsnabb så är han lika bra som sist lär det vara en bra segerchans.

Lopp 3 på Gävle startar Sölvbergsknekten i monté med Therese Boström i sadeln. Spår 2 i andra volt (nr 8). Sölve är i ruggig form när det gäller sulky bara hoppas att det gäller montén också. isof. är det topp 3 som gäller här.

Lopp 10 startar Boy Hornline spår 2 kort auto med Ulf Ohlsson. Poänglopp. Vet inte riktigt var Boyen står formmässigt, är startsnabb men även fått höra att det finns fler startsnabba hästar i detta lopp. Hoppas på ett bra lopp för honom och att han kan få en topp 3 placering från detta läge.

Blir det 3 topp tre placeringar på torsdag kommer jag somna med ett stort leende och drömma gott :-)


28/09 - 2016

Bollnäs 27/9 2016

Diksidiva startade som nr 6 1640A, kom inte iväg så bra då hon är lite trög i starten och fick backa sig sist. Följde med fint hela vägen och kom in på 6 plats på 27,4. 

Robin Kronos spår 3 bakom vingen över 2.140 m. Hamnade 3-4 par utvändigt och gick med i rygg på sista bortre lång, fick fritt i slutet av sista kurvan och såg ut om andra platsen skulle vara klar (inget att göra åt vinnaren X.Factor som var överlägsen diag) men blev slagen med en nos. Mycket bra lopp av Robin och bra styrning av Rikard :-)

French Me spår 5 volt över 2.640 m blev galopp i starten som aldrig tog slut kändes det som, utan diskning? jagade han ikapp fältet och fullföljde ok in i mål som oplacerad.


21/09 - 2016

Resultat Hagmyren 19/9

Elvis testade vi utan huva från bakspåret, inget lyckat drag då han blev för ivrig och galopperade bort sig i starten samt en gång till när han blev för ivrig att jaga ikapp. Timodin i samma lopp gick helt ok men är sig inte lik. Får kolla upp hästen, blev oplacerad.

Sölve gjorde ett kanonlopp och slog personligt rekord på kort, blev 5:a med mersmak. Tog i hela vägen in i mål, härlig form på honom nu :-)

Nelli kom iväg bra och hamnade i rygg på ledaren första varvet, gick på i kurvan efter ett varv för att överta ledningen, råkade "sparka" sig själv på vänster fram och hoppade, otur för hon såg väldigt fin ut och hon behöver poäng. 


18/09 - 2016

Lunmchtrav på Hagmyren 19/9 -16

LD 2 lopp 3 startar både Timodin och Elvis Tabac spår 12 respektive 15. (1 och 4) i tredje volt. Ska bli spännade och se dessa herrar, Timodin tror vi att vi vet var som varit felet dom två sista starterna och har vi det borde han vara topp 3. Elvis gjorde ett mycket bra lopp på Romme senast och kommer stärkt till denna start, Springer han på hela vägen så är topp 5 ingen omöjlighet. Mycket att ta in 40 m är det alltid.

Sölvebergs Knekten ska ut i lopp 7 kortlopp auto ett tillägg. Nr. 15 (spår 7 i andra volt) Gjorde ett mycket bra lopp senast på Gävle. Lite lättare emot här, hoppas på matpeng.

Nelli Eighteen May Lopp 10 2.140 m Nr. 7 (spår 3 i andra volt). Man vet aldrig vad man har denna dam. Men får en feeling här att det borde bli en topp 3 placering, hoppas att känslan stämmer denna gång :-)

 

 


18/09 - 2016

Resultat 13 och 15/9

Diksidiva haamnade i "dödens" och i det höga tempot som loppet blev i så tröttnade hon till slut och in oplacerad.

French Me drog till med galopp i starten och tappade rejält, men kom ikapp och gick riktigt bra på nytt rekord 2.640. Blev oplacerad men lovar gått om han går felfritt i nästa lopp. Såg väldigt pigg och alért ut :-)

 

Boyen på Romme var inte alls sig lik, och bröt kraftigt åt vänster i kurvorna under loppet. Honom får vi kolla upp.

 


15/09 - 2016

Boyen på Romme 16/9

Lopp 6 2140 m Monté startar Boy Hornline, Bricka 12 (spår 3 i andra volt).

Ska bli mycket kul att se Boyen i monté, det var ett tag sen, i sadeln är Frida Asplund som även ridtränat honom ett tag och det verkar funka mycket bra.

Om han kan få rygg på någon av favoriterna fram förbi främre volthästarna så har han en sylvass spurt normalt. Topp 5 borde vara rimligt.

 


13/09 - 2016

Gävle 15/9 starter

Diksidiva med Rikard N Skoglund i sulkyn startar i lopp 5 spår 2 över 2.140 m. Hoppas hon kan komma iväg hyffsat här och få en bra position. Bland dom 5 tror jag på i detta sällskap.

Loppet efter lopp 6 startar French Me med Daniel Olsson i sulkyn också från spår 2, autostart i detta lopp över 2.,640 , perfekta förutsättningar för Frallan idag. Topp 5 tror jag på även här.


12/09 - 2016

 

Resultat Romme 9/9

Nelli hamnade i tredje spår i starten och fick trycka sig till ledning som Billy släppte direkt öppning på underkant 1,12, först atusen på 1,15,5 följde med bra in på upploppet, blev lite seg sista 150 m. oplacerad i mål på 1,15,7 men ändå ett steg i rätt riktning.

Elvis kom iväg bra och fick göra sitt egna lopp i detta utspridda fält första varvet precis när han skulle få en rygg att gå i så blev han uttryckt i tredje, fick gå där hela sista varvet och kämpar till sig en 4 plats på snabbaste tiden i fältet.  

 


08/09 - 2016

Resultat Bjerke 8/9

Walentino startade bra men det fanns ett par till startsnabba hästar innanför så Göran tog upp lite grann och försökte hitta ner men där var det stop, så Walle fick lägga sig i "dödens" efter 500 meter vilket gick på 10:6, oförändrat position efter 1.000 på 13,9, i sista kurvan tryckte Walle och Göran på ledande favoriten och in på upploppet hade dom litet övertag. Kom en häst snabbt ute i banan men Walle bröt mållinjen tappert kämpande först. Hans första seger! :-) Han sänkte sitt rekord med 1 sekund på autokort vann på 13,8 från dödens, vilken glädje det var att se detta lopp och förvandlingen av denna häst bara på så kort tid, nu får vi hoppas att detta håller i sig.


08/09 - 2016

Starter Romme 9/9 2016

Lopp 5 spår 5 bakom bilen över 2.140m startar Nelli. Hoppas hon och Billy hittar ner tidigt och kan smyga med. Hon har kapacitet vilket jag tjatar om inför varje start känns det som. Hoppas den visar sig idag. En matpeng kan vi hoppas på.

Lopp 10 2.140 m dubbla tillägg startar Elvis med nr 7 på brickan. Bara 8 hästar i detta lopp, han brukar gilla att jaga så detta lopp med lite hästar att runda borde vara hans melodi. Är han bland dom 5 är jag mycket nöjd. Kusken är Frasse.

 


08/09 - 2016

Resultat Bollnäs 6/9

Ingen höjdar kväll direkt men det är bara att ta nya tag.

Robin fick en bedrövlig start från spår 7 i andra volt och hamnade sist, gick på bra i tredje spår på sista lång som första häst men stumnade i sista kurvan och kom in oplacerad.

Timodin kunde inte springa fullt ut och såg lite rullig ut. Såg ut som han ville verkligen framåt men slirade. Tror vi vet felet och ändrar till nästa start.

French Me hamnade långt bak vid starten och hängde på bra vägen fram såg pigg och fin ut, fixade en matpeng. Ryktas om långdistans nästa start.


06/09 - 2016

Tors 8/9 2016 Bjerke Norge

Walentino startar i lopp 4, nr 6 bakom bilen i detta kortlopp. Ska bli mycket intressant och se honom. Fått mycket lovande ord från Team Antonsen. Behöver kanske några lopp i kroppen sen flytten men vi får se. Startsnabb är han och från bra position borde han vara topp 5. 


05/09 - 2016

Starter Bollnäs 6/9

Lopp 6 spår 13 (7 i andra volt). Robin Kronos och Billy ska försöka pricka starten och komma ner bra så ska nog Robin kunna vara med där framme. Topp 3 hoppas jag på.

Lopp 7 spår 6 (4 i andra volt). Timodin och Frasse. Vi hittade felet från förra starten och det är tillrättat nu så jag är full av förhoppningar här, även om det är stängt för 150.000 ( ytterliggare ett tillägg vid 90.001 ej dock för ston). Topp 5 borde vara rimligt.

Lopp 9 spår 9, 2.140 A French Me & Billy. Perfekt smygläge, borde hamna typ 3 par utvändigt. Har tre galopper på raken så vi får väl hoppas på ett felfritt lopp då denna häst har hög kapacitet men inte fått det att fungera riktigt sen han kom till "Norrland". Hoppas på en matpeng i detta tuffa gäng.

 


31/08 - 2016

Gävle 30/8 resultat

Örjan kom iväg bra med Sölve från spår 11 auto och hamnade i 3 par utvändigt, Alla var nöjda med sina positioner i 25 tempot tills sista bortre lång då några började gå ut i tredje spår. In på upploppet var det väldigt tätt och Sölve följde med på ett bra sätt, tyvärr hade han trött häst framför sig och han själv var nog lite trött efter ha kommit in på nytt rekord för honom på medeldistans 1:26:0. A

Komma sist på den tiden i ett lopp som var stängt för 500.000 är tufft tycker jag, men så är det. Finns väldigt mycket bra kallblod ute och tävlar just nu.


30/08 - 2016

Resultat Hagmyren 29/8

Först ut var Diksidiva som kom iväg hyffsat i starten följde med lätt hela vägen i sista kurvan var det tätt med hästar och "Diksi" fastnade med mycket krafter kvar in i mål inte så mycket att göra åt det. 5:a var helt ok, nu vet både vi och kusken mer om hästen och nästa start ska bli spännande, håll koll!

Timodin kom iväg bra från sitt 9 spår, hamnade först utvändigt med lite mindre en ett varv kvar i detta struliga lopp. Tre hästar på bredd i slutet av sista kurvan, då blev det galopp, Frasse fick ner honom så han lyckades  ta en 7 plats. Värmde mycket bra så galoppen var lite överraskande. Vi anar dock vad felet kan ha varit, så nya tag till nästa start.

 

 


29/08 - 2016

Blandade resultat i helgen

Robin Kronos kom iväg bra och Billy valde att inte gå ner i rygg på favoriten som då låg i dödens utan körde för ledningen som han fick ganska enkelt, hyffsad öppning på 1.12 första 500 hundra. Fick tryck efter ett varv av nr 10 men inget rådde på Robin idag. I slutet på borte lång så släppte Billy lite tömmarna och Robin bara stack iväg. Vann på 15.9 med många längder till dom övriga. Mycket bra insats av Häst och "Billy The Kid".

French Me fick galopp i starten efter felfri i 2 omstarter. Blev för laddad. Kom efter rejält men jobbade sig ikapp i detta långlopp. Gick hela vägen in i mål men svårt att ta något när det gick 12,5 sista 500 m. En rejäl genomkörare, vilket jag kan tänka mig gynna Frallan i nästa start.

Nelli kom iväg bra och hamnade 3 par utvändigt. Väldigt lågt tempo så Billy gjorde helt rätt att gå strax före 1.000, hamnade i dödens och hästen såg fin ut, började dock toka sig och vrida huvudet i sista kurvan och verkade bli sur och inte ta i fullt. Så hon blev oplacerad i mål på 17,3.

 


24/08 - 2016

Gävle den 30/8 2016

Sölve ska ut i ett autolopp över 2.140 m. Fått spår 11 och det kan vara bra då han är beroende att få draghjälp minst till dom sista 4-5 hundra. Mycket kul att Örjan K tackat ja som kusk :-)

Jag tror han kan vara 3-4 med ett "draghjälpslopp". Får han det så krigar han hela vägen med en hyffsad vass speed på slutet.

 


24/08 - 2016

29/8 Hagmyren

Tredje dagen i rad med start. Nu är det nyförvärven från Norge som startar.

Diksidiva startar i lopp 4 (12) med Frasse i sulkyn spår 6 i andra volt över 2.140 m. Lite oroligt att hon inte kommer ner i andra spår utan blir hängande då hon är trögstartad.

Är stark och van att gå ute i spåren men vill inte att hon får backa sist. Vi får se hur Frasse löser detta. Får jäntan en bra position så lär hon vara topp 4.

Timodin startar i lopp 7 spår 9 1.640 volt. Är han lika fin som på Romme så är segerchansen stor, men ny kusk (Frasse) och nytt foder samt land, gör att jag inte vågar sticka ut hakan och säga seger. Tränade dock mycket bra igår fick jag rapport om.

Hur som helst ska det (förhoppningsvis) bli kul att se hur dom tagit omställningen.

 


24/08 - 2016

Bollnäs 28/8

Först ut är Frallan som inte fick chansen på Romme 22/8.

Lopp 6 spår 3 över 2.640 m, den långa distansen borde han orka trots saknande av tävlinglopp på slutet.

Smyga med i andra/tredje par ytter och avgöra på upploppet är drömcenariot. Får se om kusk och häst kan infria dettta :-)

VD för Stall Vi Tre tror på topp 4.

Nelli startar i lopp 7 (8) spår 4 andra volt 2.140 m. Hon är mycket bättre än vad raden gör sken av tycker jag. Tyckte att hon såg klart förbättrad i aktionen senast och borde gått framåt av det loppet. Blir inte förvånad vid en topp 3 placering här.

 


24/08 - 2016

Rättvik 27/8

Robin startar i lopp 1 spår 8 över 2.140 m Auto. Billy styr. Hoppas han får en bra position trots spår 8. Tränar otroligt bra, så jag tror på en topp 3 placering.


24/08 - 2016

Resultat Romme 22/8

En riktig surkväll, Sölve startade som en raket (har aldrig sett honom så snabb) men kom inte ner utan fick dödens direkt och då är det kört.

French Me kom iväg dåligt och hamnade 5 par utvändigt från spår 2 med auto? Gick på sista lång, trångt och lite bökigt sista kurvan slutade med galopp :-( ingen final. Bara att bita ihop och komma igen.

Det var en fin solnedgång vi fick se i alla fall.


21/08 - 2016

inför Romme 22/8 Frallan och Sölve!

French Me lopp 6 spår 2 bakom vingen i detta Lärlingslopp 1.640 m. Försök 2.

Billy sitter upp bakom "Frallan" ska bli intressant och se vad han kan göra efter det långa upphållet (19/5 senast).

Var i toppform i juni innan han fick oturligt några mindre skador. Behöver säkert ett par lopp i kroppen innan toppform. Men tränat mycket bra på slutet och verkar på hugget. Borde ta sig till finalen senare under kvällen.

Sölves formkurva pekar uppåt dragit spår 7 i andra volt med kusken Rauno Pöllänen för första gången i sulkyn. Prickar han starten och kan komma ner i bra slagläge, så tror jag på en 3-5 plats.


21/08 - 2016

Resultat 16 & 17/8

Boyen kom inge bra till vid den otroligt snabba starten 05,1, fick backa sig sist och hamnade inte där förrän ca 600 m. Inte mycket att göra då dom fortsatta köra på i ledningen och dom vann på 1,12,0 första tusen på 11,3. Oplacerad i mål. Han får nu vila lite så ska vi försöka hitta ett bra lopp till honom i mitten av sept. 

Elvis fick springa sitt lopp på en för dagen mycket tung och blöt/kladdig bana. Dubbla tiläggen blev lite för tufft idag men som vanligt tuggar han på bra i spåren och fick inte många ryggar att gå i denna gång. Kämpar till sig en 4 plats, bästa tiden av alla idag 32,7 på en 3-4 sek tung bana, lovar gott inför nästa start :-)

 


17/08 - 2016

Tätt på given nu med starter för stallets hästar, Hagmyren 19/8 startar Elvis

Lopp 1 spår 2 (10) dubbla tlllägg 2.140m. Alltid tufft att ta 40 meter men Elvis gillar att tugga på i spåren. Med lite tur på vägen så kan han nog knipa en topp 4 placering. Elvis har nu fått träna i lugn och ro en månad utan starter, vilket vi tror gjort gott.


16/08 - 2016

Bergsåker 18/8 Kvällstrav

Boy Hornline startar i lopp 8, 1640A dragit spår 7. Fick ett tufft lopp förra gången på Gävle men verkar vara i bra slag. Hoppas på bra öppning här och komma ner mot plankan, vinnarhålet skulle sitta perfekt med lucka på upploppet. Möter bra hästar som vanligt i denna klass. Svårt och sia om placering, tror dock på topp 5.


16/08 - 2016

Resultat Romme 16/8

Diksidiva är lite seg i starten och tappar mycket, svårt att ta igen på kortlopp. Kämpade på och gick på rekord på kort som räckte till sista peng. Såg väldigt fin ut och nästa start blir på medel är planerat som passar henne bättre. Otroligt lugn och fin hästsort.

Timodin gjorde det vi hoppas på, klarade starten galant och det löste sig bra och fick andra par utvändigt, hästen framför hoppade med ett varv kvar, i början av sista kurvan hoppade även ledarhästen som då var pressad. I ledningen kontrollerade Cato säker in i mål till första segern på svensk mark för Timodin. Bra psyke på denna häst :-)

Ska bli spännande att följa dessa Norska "nyförvärv" på svensk mark ett tag.

 


16/08 - 2016

Tankar inför Romme 16/8

Diksidiva startar i lopp 4, spår 2 (9) i andra volt. Tror spåret blir bra då hon inte är så snabb ut och hamnar förmodligen 4-5 par utvändigt. Kortlopp är väl inte hennes bästa distans, men hon är tuff och går alltid hela vägen in i mål. Jag tror på en 4-5 plats i detta lopp.

Timodin startar i lopp 6 spår 5 (7) i andra volt. Är startsnabb och kan Cato vända upp bra från snäva femte spåret så borde det bli en bra position. Timodin var väldigt fin vid segern senast och hoppas formen sitter i, då är det en bra segerchans idag.

Båda hästarna har en lång resa till Romme, något som man kanske bör väga in.

 


16/08 - 2016

Resultat Hagmyren 13/8

Kolnes slog till med galopp i starten och kunde inte springa för fullt sen. Vi får kolla upp vad det kan vara :-(

Nelli fick gå ett snällt lopp i 3-4 par invändigt, tog sig ut i andra sista lång och ut i tredje i början av upploppet. Avslutade mycket bra som knapp 2:a med en del strul på vägen. 


15/08 - 2016

Stall Vi Tre har beslutat att sätta Wallentino på internatskola hos Göran Antonsen i Norge. Vi tror att det kommer bli ett bra drag för häst, tränare och ägare!


12/08 - 2016

Romme 16/8

Norskdagen för oss :-)

Cato kör upp våra Norska hästar som ska stanna i Sverige sen.

Timodin och Diksidiva startar. Återkommer på måndag med tankar och förhoppningar.


12/08 - 2016

Starter Hagmyren 13/8

Lopp 5 ska "Kolle" ut, dragit spår 4 med Frasse i sulkyn. Vi hoppas på ett felfritt lopp och på en tid under 1:30. Är startsnabb och finns viljan där så ska det inte vara några problem att fixa mitt önskemål om tiden.

Lopp 7 ska Nelli starta från spår 8, som jag tror kan passa henne i dagsläget, att få smyga med och förhoppningsvis få lucka på bortre långsida. Ny kusk för dagen på henne, Mats E Djuse. Svårbedömt lopp, men 4-5 ska vara fullt möjligt.


10/08 - 2016

Diksidiva Drammen 8/8

Diksidiva gjorde tydligen (har inte sett loppet ännu) ett kanonlopp från svårt läge och förlorade med en nos. Starkt av henne att komma 2:a direkt efter kortare sjukdom. Ska bli intressant att se vad hon kan göra i Sverige.


10/08 - 2016

Resultat 8/8 Gävle

Tredje starten efter skadan för Robin, Billy öppnade lugnt från spår 11 och la sig bra i andra spår direkt. Framme kördes det som bara den, (perfekt) och Billy förivarde sig inte att följa med i det höga tempot. Sista bortre var det många trötta hästar i fältet och Billy tog rygg på nr 3, i början på sista kurven var det bara tre hästar kvar. Billy ut i tredje och försökte komma förbi nr 3 och jaga på ledande häst, 3:an var för stark idag och kom inte riktigt ikapp den andra hästen. Men mycket bra lopp av Kronos som varit 5,4 och nu 3, hoppas på att den kurvan fortsätter uppåt :-)

Boyen tog ledningen i en mycket snabb öppning 1.08, fick tryck direkt av en för dagen mycket bra Moses mejl första varvet på 1.11. Boyen fick soppatorsk i sista kurvan och kom oplacerad inte mycket att göra åt. Han såg fin ut och var inte särskild trött efter loppet, så jag är ganska säker på att det var mjölksyran som stoppade honom denna gång. Nya tag väntar.


07/08 - 2016

Drammen 8/8 2016

Lopp 4 1700m spår 10 startar våran Norska tjej Diksidiva, inget kanonläge direkt, men återkommer här efter lite sjukfrånvaro. Vi tror på 4-5 plats.


05/08 - 2016

Starter på kvällstravet måndag den 8/8

Först har vi Robin lopp 10 med Billy i sulkyn som dragit ett tråkigt spår 11 bakom bil 2.140 meter. Behöver tur härifrån men formtoppen närmar sig och en 4 -5 plats tror vi på.

Lopp 12 startar Boyen från spår 4 auto kort. Att han är snabb bakom bilen vet vi. Blir nog lite bortglömd av spelarna här, men vi sticker ut hakan och tror på topp 3. Når han ledningen blir han inte lätt att tas med om han har en bra dag.

 

 


05/08 - 2016

Hagmyren 2/8 2016

Sölve startade i lopp 2, spår två (7) i andra volt över 2.140 och gjorde det jättebra med formkusken (V75 seger i lördags) Frasse i sulkyn fick en lite struligt lopp med stannande hästar framför sig 2 gånger men som minst betrodd på totolisatorn tog han en hedrande 3-plats :-)


05/08 - 2016

Sprint Gävle

Walle och Boyen var med på sprint i Gävle mot betydligt mer penningstinna hästar.

Boyen från spår 6 på vingen kom inte ner och då var den starten förstörd.

Walle hamnade bra och följde med in hela vägen på ett mycket bra sätt dock utan peng.


25/07 - 2016

Resultat Hagmyren 23 juli

Elvis från bricka 3 2.140 m togs lugnt från start med Frasse i sulkyn hamnade i "dödens". Kämpade på som bara den och var kanonduktig och fick stryk på målfoto av hästen som fått gå i ledningen hela loppet. Vilken kämpainsats av Lill Elvis (och kusk).

Robin för andra gången ut på 2.640 m. Spår 1 i andra volt. Fick gå 3-4 par invändigt hittade ut efter ett varv i andra spår. Vred ut på sista borte lång och kom ner bakom ledarduon och kämpade in i mål till en 4 plats på tiden 16,5. Mycket imponerande andra start efter uppehåll. Ska bli spännande och se nästa start, känns som toppform närmar sig.

Måste ge en eloge till Frasse´s styrning i detta lopp efter starten ;-)

 

 


25/07 - 2016

Resultat Romme 23/7

Jackpot ville inte ta i idag, synd på en sån häst som har så mycket fart och kraft.

Sölve gjorde ett mycket bra lopp men såg ut att bli trött i slutet av sista sväng (låg då tvåa) men kämpade till sig en 4 plats :-)


19/07 - 2016

Lördagen den 23 juli

Starter både på lunchen Romme och kvällen Hagmyren :-)

Två Monté starter på Romme. Jackpot och Sölve med Zandra Vidén i sadeln.

Får se om hon kan få fart på Jackpot.

Sölve har inte startat i monté på ett tag och kan nog tända till ordentligt här.

 

Hagmyren ska Elvis ut igen med Frasse samt Robin också med Frasse. Vi hoppas på bra lopp och några hyffsade placeringar här.

 

 


19/07 - 2016

Start Bollnäs 19/7 2016

Nelli startar i lopp 1 spår 10 över 2.640 meter, lärlingslopp med Therese Boström i sulkyn. Första gången hon tävlar på 2.640 m.


19/07 - 2016

Resultat 15 och 17 juli

Elvis startade på Hagmyren den 15 juli lopp 3 spår 1 kortlopp. Fick en bra start med Thomas Pettersson och hamnade rygg ledaren. Kunde inte riktigt följa med denna gång sista 500 hundra när tempot drogs upp, kom in på 5 plats på tiden 30,4. Godkänd insats av Elvis och vi ser framemot nästa start.

Boyen på Fornaboda trav: mycket bra start efter bilen och tog hand om ledningen. Billy släppte sedan för att få rygg. Fullföljde jättebra hela vägen in i mål och kom två :-). Kanoninsats av häst och kusk denna gång i tufft motstånd.


12/07 - 2016

Lindesberg 17 juli

Boyen fick bricka 2 i lopp 3 över 1640m

Perfekta förutsättningar och han är i form. Möter några riktigt bra hästar här men med rätt resa så vet vi att han har en vass avslutning.


10/07 - 2016

Resultat Bollnäs 9 juli

Frasse gjorde en kanonstart från spår 11 bakom bil och kom fram till andra par utvändigt med Nelli, så småningom tredje par utvändigt, gick ut på mitten av sista bortre lång. Var klart först in på upploppet men såg "rullig" ut med galopp som följd :-( Såg väldigt fin ut till stumheten/mjölksyran? slog till.


08/07 - 2016

Start Bollnäs 9 juli

Nelli Eighteen May startar lopp 10 spår 11 bakom bil. Inget toppenläge hon fått i detta p21 lopp. Men jäntan behöver poäng och varit ruggigt taggad dom senaste träningsjobben, så om Frasse kan få lite ryggar att gå med i så hoppas vi på en framskjuten placering.

 


03/07 - 2016

Summering starter Ovalla

På en kladdig, regntungbana så gick det sämre än jag hoppats och trott.

Robin Kronos fick en perfekt start och hamnade andra par utvändigt bakom en betrodd häst av spelarna. Då väljer Billy att gå runt och hamna i dödens redan i slutet av första kurvan? Robin stretar på bra och blir 5 slagen med 2 längder. Klart godkänd insats av Robins första start på ett halvår.

Elvis Tabac kom iväg bra och tog rygg på ledaren (vinnarhålet) men tyvärr slår på en galopp i slutet på näst sista kurvan så var den dagen förstörd för lill Elvis.

Walentino Springspår 6 startgalopp. Hur startdomaren kan säga "klar" när den bakre volten ligger ett halvt varv före är obegriplikt! Springspårshästarna får nästan stanna och det blir trångt med galopp som följd. Gör ett OK lopp efter det.

Sölvbergs Knekten varken bu eller bä, gör sitt jobb idag och blir 5.

 

 


01/07 - 2016

Tankar inför starter Ovalla lördag 2/7 2016.

Robin Kronos lopp 2

Äntligen! Robin is back efter långtidsskada ska bli väldigt intressant och se honom. Spår två i andra volt (nr9). Har tränat på bra och gjort några snabbjobb inne på Gävle Travet och sett fin ut, behöver säker ett par lopp i kroppen innan toppform.

Elvis Tabac lopp 3

Spår 3 (nr3) Är i väldigt bra form och fått ett bra läge här, hoppas på ett felfritt lopp och då är han långt framme vid målgång.

Walentino lopp 6

 Spår 6 (nr6) Bra läge och hoppas Billy prickar starten, kan otroligt mycket i sina bästa stunder men har svårt att fullfölja hela loppet. Hoppas på bra resa och peng här.

Sölvbergs Knekten lopp 8

Spår 5 (nr5)

Bara 8 hästar i detta lopp så instängd borde han inte bli denna gång. Varit pigg och kaxig i dom senaste träningarna så det kan nog bli en bra placering här topp 4 hoppas vi på.


01/07 - 2016

Summering Bollnäs den 30/6 2016

Kolnes kval gick som vi hoppades på ledning från start till mål utan galopp :-) vi ska dock kolla upp "Kålle" då Fransson tyckte att han blev lite seg på slutet av loppet.

Västerbo Jackpot:

Hade inte en av sina bättre dagar och ville inte vara med och tävla idag.


29/06 - 2016

Kommande starter Bollnäs 30/6 -16

Kolnes X.O

Kolnes kommer att kvala med Fedrik Fransson i sulkyn, vi hoppas på ett felfritt kval :-)

Västerbo Jackpot

Monté 2.140 lopp 4 med Michaela B Fransson, spår 3 i andra volt (Nr6).

Vi tror på en slant då hästen kännts fin i dom senaste jobben.


17/06 - 2016

Kommande starter

Gävle 17/5

Nelli Eighteen May

Dags för Nelli igen, Lopp 5 2140 meter auto. Spår 12. Billy Svedlund. Nelli har tränat på bra mellan starterna och känns bra. Lite tråkigt utgångsläge men vi hoppas hon gör ett fint lopp och hästen känns bra.

Sölvbergs Knekten

Lopp 7, 2640 meter volt, bricka 12 spår 5 på 20 meters tillägg. Billy Svedlund kör. Sölve tränas på och känns fin för dagen, Så vi får se vad dom kan hitta på. får han en fin resa så kan han avsluta bra.


17/06 - 2016

Resultat

Hagmyren 15/6

Boy Hornline

Boyen visar att han verkligen är på gång, han gör ett jätte bra lopp. fick gå först 600 meter kvar. Hade ett övertag på upploppet men tyvärr kom det en häst med bättre fart spurtade förbi, Så vi fick med oss en 2:a plats idag. Formen är helt klart på rätt väg.

Walentino

Walle gör också allt rätt idag, fick ett fint lopp och kunde också han attackera 600 meter kvar, Han spurtade fint hela vägen in i mål och slutade 4:a. VIsar också att formen är god,


13/06 - 2016

Kommande Starter

Hagmyren 15/6

Boy Hornline

Lopp 5 2140 meter Volt,Spår 8.Billy Svedlund kör. Boyen känns fortsatt fin.Vi hoppas han får en bra resa och kan vara med långt fram tillslut

Walentino

Lopp 10 1640 meter volt. spår 2. Fredrik Fransson kör. på förhand känns det som en passade uppgift. Hästen känns laddad och fin hemma. Hoppas dom är med långt framme.


13/06 - 2016

Resultat

Romme 10/6

Elvis Tabac

Elvis gör som vanligt ett bra lopp, han var lite spänd från start och kunde inte sätta fötterna rätt. Han tappade mycket mark men kunde ändå vara med tillslut och slutade 6:a. Formen håller i sig. Billy Svedlund körde.

Kolnes X.O

Kolle var ned i ett montélopp, Michaela B Fransson red. Blev lite störd och tog till galopp på innerspåret. Kolle kändes bra annars så vi tar nya tag.

Nelli Eighteen May

Inte den bästa travdagen för Nellie. Hon hamnades hängande i tredje och tillslut tog hon till en galopp och hamnade ganska lågnt efter. Inga pengar idag. Nelli kommer igen. Billy Svedlund körde.

 


13/06 - 2016

Resultat

Rättvik 7/6

French Me

Frallan kändes inte bra i provstartet och vi valde då att strycka hästen. Han kommer att kollas upp.

Walentino

Walle tog till en galopp in till första sväng och tappade såklart mark. Han gick bra efter galoppen men tyvärr inga pengar idag.


13/06 - 2016

Resultat

Årjäng 5/6

Hugo Bäck

Hugo har varit över till Sverige och klarat ett kombinerat kval och premielopp. Han gjorde det på ett väldigt fint sett och han visar en otrolig kapacitet. Spännande häst för framtiden. Göran Antonsen körde.


05/06 - 2016

Kommande Starter

Rättvik 7/6

French Me

​Frallan har gjort det bra sista loppet. Nu ska han ut i lopp 4 2640 meter volt. Billy Svedlund kör. Dom fick bricka 12 spår8 på 20 meters tillägg.

​Walentino

​Walle ska ut i lopp 9 Spår 7, 1640 meter autostart. Billy kör även här. Walle har tränat på och han känns pigg och laddad.

 


04/06 - 2016

Resultat

Hagmyren 30/5

​Kolnes X.O

​Mötte för dagen mycket bra motstånd och hade varit tvunget att gå svenskt rekrod för att hävda sig idag. Hästen kändes för övrigt fin och ses snart i startlistan igen.

Västerbo Jackpot

​Jackpot var inte hundra procentig i kroppen idag och han kommer att kollas igenom.

​Elvis Tabac

​Elvis fortsätter visa att han är bra. Fick dra fälten i ledningen och sista varvet fick han tuff press av utvändig ekipage. Snubblade tyvärr till i utången av sista sväng och tog till en kort galopp men spurtade till en 4:e plats ändå. Formen håller i sig.

 

Rättvik 31/5

​Nelli Eighteen May

​Nellie gjorde en jättebra comeback. Följer med i ryggar sista 700 hundra meter och spurtade till sig ett 4:e pris.

Boy Hornline

​Boyen gör idag ett bra lopp och fick runda fältet i fjärde bortre lång och ner i ryggar i sista sväng. Han var med dom på linjen men drog det kortaste strået och blev 5:a.


27/05 - 2016

​Kommande starter

Hagmyren 30/5

​Kolnes X.O

​Dags för ett sulkylopp för Kolle,lopp 3, 2640 meter, Billy Svedlund kör. Dom fick spår 7 på start. Han har gjort det bra under sadel. men sak bli spännande och se. VI hoppas bara att Kolle gör ett bra lopp så ser vi hur långt det räcker.

Västerbo Jackpot

​Montélopp för Jackpot igen, Michaela B Fransson sitter upp i sadeln.lopp 7 2140 meter. Bricka 5 spår 1 på 20 meters tillägg. Borde passa bra att vara på innerspår så kan han följa med och hoppas han bjuder till lite mer den här gången.

​Elvis Tabac

​Lopp 8 för Elvis och Billy Svedlund. 2140 meter volt. Spår 2. Elvis har visat mycket god form hela tiden och det håller i sig som det känns. Det här loppet känns väldgt bra på förhand. Så hoppas allt stämmer så ska det här gå vägen.

 

​Rättvik 31/5

Nelli Eighteen May

​Dags för Nelli att komma ut på banan igen. Hon känns fin hemma i träning. men kan komma behöva några lopp i kroppen. Lopp 4. Spår 7 auto start. Billy Svedlund kör.

Boy Hornline

Lopp 6, spår 10 2140 meter Auto. Boyen har varit fin hemma efter loppet senast. Bör ha gott lite framåt efter det. Han kommer få ett rygglopp från sitt spår 10, Gör han ett bra lopp så är han med längre fram. Billy kör även här.

 

 


25/05 - 2016

Resultat

Romme 20/5

​Västerbo Jackpot

​Bjöd inte riktigt till idag, men inget fel på hästen så vi anmäler igen.


19/05 - 2016

Kommande starter

Romme 20/5

Västerbo Jackpot

Dags för ett montélopp för Jackpot igen, Han gjorde ett bra lopp senast och han känns jätte fin hemma i jobben. Jennifer Persson sitter upp. Lopp 10 2140 Volt. Spår 3. Känns som en vettig chans på förhand. 


19/05 - 2016

Resultat 

Rättvik 16/5

French Me

Frallan var tillbaka och gjorde ett jätte bra lopp. Han fick ett snällt lopp på innerspår och kunde spurta till sig en 4:e plats. Eftersom det blev så snällt lopp så får han starta på Bergsåker. Formen är på väg. 

Grand Prix Brodde

Brodde hade ett tråkigt utgångsläge och hamnade långt bak i starten. Han gjorde det han kunde men tyvärr blev utan placering idag. Han gör som vanligt ett bra lopp.

 

Hagmyren 17/5

Sölvbergs Knekten

Sölve gjorde så gott han kunde idag, distansen var inte till hans fördel. Slutade oplacerad. Inget fel på hästen och vi kommer att leta kortlopp eller medeldistans. Han kommer igen. 

 

Bergsåker 19/5

French Me

Frallan gör ett jätte fint lopp idag igen, satt sist invändigt till 1000 kvar fick rygg på favoriten och kunde sen spurtade till en fin 3:e plats, Han visar verkligen att formen är på gång.

Elvis Tabac 

Idag stämde allt för Elvis alla ben på rätt plats och efter ett tuft slut varv i tredje och fjärde spår så går han in mål på en fin 3:e plats. Han gör allt rätt idag, 

 


15/05 - 2016

Resultat 

Solvalla 13/5

Boy Hornline

Presterade inte som han borde. Allt såg bra ut dagen efter loppet och han kommer få träna på ett tag hemma så hoppas vi att Boyen hade en dålig dag.


10/05 - 2016

Resultat

Bollnäs 7/5

Kolnes X.O

Ingen toppen dag för Kolle. Han presterande inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vi kikar lite och ser vad detta beror på och tar nya tag.


10/05 - 2016

Kommande starter

Solvalla 13/5

Boy Hornline

Dags för Boyen att göra entré på banan igen, den här gången blir det ett monté lopp för honom. Jenni H Åsberg sitter i sadel, dom går ut i lopp 9 från spår 4.2140 meter volt. Boyen har tränat på hemma och har känts spänstig och fin. Möter bra hästar men han är bra själv med. Vi hoppas på att han gör ett bra lopp så får vi se hur långt det räcker.

Rättvik 16/5

French Me

Frallan ska ut i lopp 2 bricka 6 spår 1 på 20 meters tillägg. 2140 meter volt. Billy Svedlund kör. Frallan hade en liten svacka sist och nu ska han vara som vanligt igen. Han har varit pigg och glad i träningen hemma. Men samma här vi hoppas på att Frallan gör ett bra lopp.

Grand Prix Brodde

Brodde ska ut i lopp 6 bricka 14 spår 4 på 20 meters tillägg. 2140 meter volt. Billy kör även här. Brodde tränar på och känns fin. Pigg och glad. Finns risk att han hamnar långt bak men med rätt resa så kan ha spurta bra tillslut. Brodde gör aldrig någon besviken.

 

Hagmyren 17/5

Sölvbergs Knekten

Ska denna gång starta i ett sulkylopp över distansen 2640 meter. Voltstart. Billy Svedlund sitter i sulkyn. Dom fick spår 5. Sölve har tränat på hemma och känns bra. Han brukar vara bra efter en monté start. Så hoppas loppet blir kört till deras fördel och att vi kan få en fin placering. 

 

Bergsåker 19/5

French Me

Vi glömde att plocka bort Frallan från detta lopp då vi ändrade planen lite, vi får se vad han får för lopp på rättvik om han startar eller inte. Lopp 3 bricka 10 spår 2 på 40 meters tillägg. 2640 meter är distansen. Billy Svedlund kör. 

Elvis Tabac

Elvis ska denna gång ut i lopp 8 över distansen 1640 meter volt.Bricka 11 spår 2 på 20 meters tillägg. Fredrik Fransson kör. Elvis har gjort fina lopp hela tiden och fortsätter att träna på bra. Stämmer allt hela vägen så har han en väldigt bra chans. 

 


10/05 - 2016

Stall Vi Tre har införskaffat ett nytt sto, Diksidiva. Hon kommer att fortsätta träna och tävla i Norge eftersom hon har några intressanta lopp framför sig, men kommer sedan flyttas till Sverige. 

Far: Lome Elden
Mor: Nebbenes Diva

Mer information och bilder kommer inom kort


10/05 - 2016

Stall Vi Tre har beslutat ta bort Look Out av skäl för hans eget bästa. En sorg för alla involverade i Stall Vi Tre. Hoppas han får det fint på de gröna ängarna.


06/05 - 2016

Kommande starter

Bollnäs 7/4

Kolnes X.O

Kolle ska ut i lopp 2 Monté 2140 m. Johanna Stark rider. Dom fick bricka 8 spår 3 på 20 meters tillägg. Kolle gjorde ett bra lopp senast så vi hoppas han gör ett lika bra lopp igen och kan vara med längre fram. Han tränar på bra och känns spänstig och fin. 


02/05 - 2016

Resultat

Bergsåker 29/4

Sölvbergs Knekten

Sölve blev idag störd till galopp och vi biter ihop och kommer igen. Hästen var fin i övrigt.

Kolnes X.O

Kolle fick en bra start och kom igenom fältet bra. Han gjorde ett fint lopp men tyvärr så räkte det inte så långt idag. Men han är på gång.

 

Hagmyren 30/4

Elvis Tabac

Tog det lugnt och fint ifrån start och han gick iväg felfritt. hamnade sist utvändigt och med 800 hundra kvar attackerade han i spåren och fick upp bra fart och plockade många. tyvärr i utgången av sista sväng blev det en liten galopp. Men Elvis slutade femma idag. Han har fortfarande jätte fin form,så snart så.

Walentino

Öppnade bra från start och efter 600 meter kunde Walle ta över ledningen. Han såg fin och spänstig ut men in på upploppet så blev han lite mör i benen, han höll farten in i mål men det va fler hästar som hade en spurt kvar. tyvärr oplacerad idag.

Grand Prix Brodde

Brodde gjorde åter igen en fint lopp, denna gång med ett tråkigt utgångsläge och hamnade såklart långt bak. långsam öppning på loppet gynnade dom med framspår idag. Brodde gjorde det bra och knep 7:e platsen.


26/04 - 2016

Kommande starter

Bergsåker 29/4

Sölvbergs Knekten

Sölve ska ut i lopp 4 Monté 2140 meter volt. Jennifer Persson rider. Dom fick bricka 7 spår 5 på 20 meters tillägg. Sölve har gjort fina lopp hela tiden nu och vi tror verkligen han kan vara med och fajtas där framme.

Kolnes X.O

"Kolle" ska ut i samma lopp, Johanna Stark rider. Bricka 10 spår 3 på 40 meters tillägg. Han har tränat på bra efter senaste loppet. Han borde också kunna vara med längre fram.

 

Hagmyren 30/4

Elvis Tabac

Lopp 4 1640 meter volt. Fredrik Fransson kör. Med lite justeringar på utrustningen och ett bakspår hoppas vi att Elvis kan gå iväg felfritt och gör han det så är han med. Vi tror på topp 3. Men hoppas på en nos först.

Walentino

Ska ut i lopp 6 2140 meter volt. Daniel Selin sitter upp bakom. Bricka 6 spår 3 på 20 meters tillägg. Den här gången borde vi inte sitta fast tillslut, Hästen har fin form och det ska kunna räcka hela vägen.

Grand Prix Brodde

Brodde ska ut i lopp 9 1640 meter volt. Fredrik Fransson kör även här. Bricka 12 spår 2 på 20 meters tillägg. Är helt övertygad om att han gör ett bra lopp igen så får vi se hur långt det räcker idag. 


26/04 - 2016

Resultat Rättvik 24/4

Walentino

Walle gjorde ett bra lopp. fick ett lopp i rygg på ledaren. Tyvärr så blev det ingen lucka tillslut och vi fick med oss en 5:e plats. Snart klaffar allt och vi får vara först över mål. 

Västerbo Jackpot

Den här dagen blev det två omstarter, Men Jackpot träffade ledningen i alla starter och även den som släpptes. Han gick i ledning hela loppet och såg dunder fin ut. Tillslut var det tre hästar som gjorde upp om prispallen Jackpot kämpade på riktigt bra men blev slagen av för dagen starkare hästar. Bronset var vårat.


23/04 - 2016

Resultat Bollnäs 21/4

Elvis Tabac 

Blev lite spänd strax efter starten den här gången med, tog till en galopp kort efter start men ställde sig ganska snabbt och kunde gå ifatt fälten. Han gör ett jätte fint lopp och kunde spurta sig till en fin fjärdeplats. Lite ändringar till nästa start så ska det här bli bra. Elvis form håller i sig och snart kommer han få nosen först igen. 


20/04 - 2016

Kommande starter

Rättvik 24/4 

Walentino

Startar i lopp 7 från spår 5 med Therese Boström i sulkyn. 2140 m auto spårtrappa. Hästen känns på gång och tränar på bra hemma. Efter loppet senast borde det här vara en mycket passande uppgift  

 

Västerbo Jackpot

ska ut i montélopp igen, Denna gång rider Jennifer Persson. Bättre läge den här gången. Lopp 10 spår 2. 2140 m volt. Den här gången kommer han vara med från början och hoppas han kan bjuda till lite mer. En del ändringar blir det också. 


19/04 - 2016

Resultat

Romme 16/4

Sölvbergs Knekten

Sölve presterade väldigt bra och putsade sitt rekord i monté på medeldistans med nästan 1 sekund. Den här dagen så var det tufft men det räckte till en åttondeplats.

Kolnes X.O

Kolnes kom iväg bra och hamnade fjärde invändigt, Dock blev han lite väl pigg i instängt läge och han gick över i galopp. Han såg väldigt fin ut och vi tar nya tag nästa gång. 

 

Hagmyren 17/4

Boy Hornline

Gjorde en helt okej insats och slutade 7:a. fick fjärde ut. höll tempot in i mål. Han får träna på hemma nu och med ett lopp i kroppen kommer han vara förbättrad till nästa start.

Troll Jana Tabac 

Övertygade inte idag heller tyvärr och nu har vi beslutat att Trollan får gå till avelsboxen. 

 

Dannero 18/4

French Me

Blev en liten start galopp för Frallan idag, men tappade inte så mycket och var i kapp efter 500 meter. 600 hundra kvar stryrde Billy på i tredje spår. men det var inget tryck i han för dagen och han slutade oplacerad. Det får bli en liten koll på honom. 

Grand Prix Brodde

Brodde gör aldrig någon besviken, Han gör det bra igen och plockar sina pengar. Med lite trafik problem i sista sväng så slutade Brodde 7:a idag.  

 


11/04 - 2016

Kommande starter

Romme 16/4

Två hästar har vi ut på Rommes kvällstävlingar. Båda ska ut i lopp 2 Montélopp. 2140 m. 

Sölvbergs Knekten

Sölve har spår 3 på start och Therese Boström sitter upp i sadeln. Sölve gjorde ett jätte fint lopp senast och ska bli intressant och se vad dom kan åstakomma i detta lopp. Han har tränat på och känns fin hemma. 

Kolnes X.O

Kolnes har bricka 9, Spår 2 på 20 meters tillägg. Ann-Charlotte Arnesson rider. Kolnes känns väldigt fin och laddad hemma i träning. Han kan få en fin resa från sitt spår 2. 

 

Dom möter några bra hästar men vi tror båda hästarna har bra chans att få varsin framskjuten placering. 

 

Hagmyren 17/4

Boy Hornline

Nu är det dags för "Boyen" igen, efter lite uppsmörjning hoppas vi att han ska vara som vanligt igen. Lopp 2, 1640m spår 4 volt. Han borde kunna spetsa därifrån och han gillar att sitter i ledningen. Så är allt som det ska så borde han ha en väldigt bra chans att vara topp tre. Billy Svedlund kör.

Troll Jana Tabac

lopp 8 Monté 2140 m bricka 5, spår 4 på 20 meters tillägg. Johanna Stark sitter upp i sadeln. Hoppas "Trollan" gör en bättre insats än senast.

 

Dannero 18/4

French Me

Startar i lopp 2, 2640 m volt start. Bricka 11, spår 10 på 20 meters tillägg. Han fortsätter kännas bra hemma och vi tror att han kan vara med långt framme i dagens lopp.

Grand Prix Brodde

Ska ut i ett kortlopp igen men denna gång voltstart, spår 12. lopp 3, hoppas dom kör lite där framme så kan vi smyga med bakom, så borde vi vara med och slåss om topp placeringarna.

Billy Svedlund kör båda hästarna.

 

Bollnäs 21/4

Elvis Tabac

Elvis ska ut i ett amatörlopp, 2140 meter volt. Ove Berglin kör. Det går som lopp 1. Dom har spår 4. Elvis känns fortsatt fin hemma och det känns som en bra chans på förhand.

 


11/04 - 2016

Resultat från Romme 10/4

Elvis Tabac

Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Först blev det en omstart och sen fick Elvis sina nerver på utsidan och tog till en galopp strax efter att starten gått. Elvis tappade lite för mycket på dom andra så han fick gå ett ordentligt jobb efter klungan istället och då kändes han lika fin som vanligt. Han kommer igen nästa gång.

Grand Prix Brodde

Brodde fick en bra start och kunde lägga sig i rygg på ledaren. Det blev ett ryckigt tempo på loppet och det kanske inte är till Broddes fördel, men han gjorde ett bra lopp och höll farten in i mål. Det blev en sjätteplats idag, det var tre hästar som slogs om fjärde,femte och sjätteplatsen. så nästa gång har vi linjen på våran sida. Men Brodde fortsätter göra fina lopp. 


07/04 - 2016

Kommande starter Romme 10/4

Elvis Tabac

Elvis ska ut i lopp 2 från bricka 7, Han har spår 4 på 20 meters tillägg. Billy Svedlund kör. Elvis gjorde ett väldigt bra lopp senast och gör han det lika bra den här gången så kan han verkligen vara med långt framme. Han har tränat på bra och känns fin. Så vi hoppas och tror. 

Grand Prix Brodde

"Brodde" ska ut i lopp 9 från spår 5. Även han gjorde ett fint lopp senast och känns minst lika bra nu. Billy Svedlund kör. VI hoppas på rätt resa så kan det bli fina pengar.

 

 


07/04 - 2016

Resultat från Bollnäs 4/4

Västerbo Jackpot 

Hade inte sin bästa dag på travet, Missade starten lite och bjöd inte till alls. Bättre lycka nästa gång.

Walentino 

Kom iväg väldigt fint från start och lyckades lägga sig i rygg på ledaren, utan lucka så blev det en fjärde plats. Hästen hade mycket kvar och vi tror att vi vinner mycket på med ett rygglopp till kommande start.

Resultat från Gävle 5/4

Sölvbergs Knekten

Gick ett väldigt fint lopp och var inte långt ifrån sitt personbästa på kortdistans. Fick en resa fjärde invändigt och det löste sig bra på innerspår så det blev en fin fjärdeplats för "Sölve". 

Resultat från Romme 7/4

French Me

"Frallan" var välidgt taggad för dagen, vilket var roligt att se. Tog det lugnt i starten och satt sjätte utvändigt. Chansade invändigt in på upploppet,blev ingen riktigt lucka men gick bra hela vägen och med oryckt huva fick han med sig sista peng hem. Även han bör gå framåt med det här ryggloppet i kroppen.


01/04 - 2016

Kommande starter Bollnäs 4/4.

Västerbo Jackpot startar i 4:e loppet i monté, startnummer 14, med Therese Bodström på ryggen. Kul att se Jackpot i monté då han gått som en gud på träningen hemma. Vi tror på en topp-tre-placering pga form och ryttare. 

Walentino startar i lopp 6, med bricka 8. Distans 2160 m volt, med Billy Svedlund i sulkyn. Även här tror vi på en topp-tre-placering, hästen har gjort fina lopp och vi har en bra kusk.

Gävle 5/4

Sölvbergs Knekten startar i lopp 6, häst 10. Tycker att detta ser enklare ut än förra loppet. Tror på en topp-tre-placering, körs även han av Billy Svedlund. Distans 1660 m volt.

Romme 7/4

French Me startar i lopp 1, häst nummer 4. Distans 1640 m auto. Äntligen får vi se French Me på kortlopp med Billy Svedlund i sulkyn. Hästen har varit fin i alla starter för oss och nu tror vi på en topp-tre-placering. Hästen har gjort allt rätt i loppen och i träning. 

 

Resultat

Troll Jana Tabac startade på Hagmyren igår men utgick tyvärr. Gjorde en av sina sämre insatser på travbanan trots bra insats av kusken, Rikard N Skoglund. Distasen var 2160 m volt.

Resultat från lördag 26/3

Boy Hornline gjorde ett bra lopp men hade någon känning i bakkärran, olikt sig själv slutade han oplacerad. Har varit hos veterinär och åtgärdat problemet.

Grand Prix Brodde gjorde ett fint lopp som vanligt på en imponerande tid. Om Therese och Brodde tagit innerspåret hade dom hamnat på pengaplats, istället kom dom på första plats utan pengar. Ändå en femstjärnig insats av både häst och kusk!

French Me gjorde också ett imponerande lopp, blev dragen sist när det var 600 meter kvar, tyvärr hade han inte sista orken, men ändå var han 6 hundradelar från sitt personbästa. Också här femstjärnig insats av ekipaget. 

Sölvbergs Knekten hoppade med tredjeplatsen i handen när det var 200 meter kvar. Fyrstjärnig insats av både häst och kusk. 


23/03 - 2016

Sölvbergs Knekten slutade på en 5:e-plats. De främre hästarna öppnade i ett ganska hårt tempo och Sölve hade inte riktigt energin till upploppet.

Elvis Tabac imponerade igen för Stall Vi Tre och slutade på en fantastisk tredjeplats. Ny rekordtid 1,33,4! Femstjärning insats från kusk och häst.

Walentino slutade på sjätteplats. Det blev för mycket temporyckningar i loppet.

Troll Jana Tabac hade otur med omstart. Hon blev för ivrig och galopperade bort sig. I övrigt såg hon mycket bra ut innan loppet.

Nelli Eighteen May var bra med i loppet hela tiden men orkade inte riktigt i slutet. Vi ska undersöka detta. Hon slutade ändå på en godkänt 7:e-plats. 

 

Starter 26/3 Lördag

Historisk dag för Stall Vi Tre som har 4 hästar med i V64, i tre olika lopp.

Boy Hornline och Grand Prix Brodde startar i lopp 5 med startnummer 9 och 10. Distans 1660 m volt. Boy Hornline körs av Billy Svedlund och Grand Prix Brodde av Therese Boström. Ser bra ut på förhand och hoppas på bra prestationer. 

French Me startar i lopp 8 med startnummer 8. Distans 3160 m volt. Körs av Billy Svedlund. Har varit finfin i senaste provloppet. Första gången på denna distans med Stall Vi Tri.

Sölvbergs Knekten startar i lopp 6 med startnummer 8. Distans 1640 auto. Tråkigt läge men ändå bra chans. Hästen är i bra form.  Billy Svedlund i sulkyn.


15/03 - 2016

Walentino gjorde ett jättefint lopp. Drog hela fältet till 200 meter kvar. Blev lite stum tyvårr och tappade viktiga placeringar. Det blev till slut en hedersam 6:e-plats.

Boy Hornline startade bra men fick tyvärr inte ta ledningen. Han fick nöja sig med ett annat läge och tyvärr vart han instängd på kuppen. Hamnade först utan pengar.

Grand Prix Brodde gjorde också en finfint lopp. Hade lite otur i loppet och hade inte sista accelerationen när det gällde. Slutade i ryggen på Boy Hornline, oplacerad.

Det blev tyvärr omstart Västerbo Jackpots lopp och han blev överladdad till andra starten. Hopp i starten som följdes av ett jättefint lopp. Hamnade tyvärr oplacerad.

 

Starter 19-20/3

19/3 Bergsåker

Lopp 1 Sölvbergs Knekten, Therese Boström på ryggen. Distans 2640 m volt. Bricka nummer 6.

Lopp 2 Elvis Tabac, körs av Billy Svedlund. Distans 2160 m volt. Bricka nummer 13.

Lopp 7 Walentino, körs av Billy Svedlund. Distans 2160 m volt. Bricka nummer 15.

20/3 Hagmyren

Lopp 4 Troll Jana Tabac,  körs av Billy Svedlund. Distans 1680 m volt. Bricka 6.

Lopp 6 Nelli Eighteen May, körs av Billy Svedlund. Distans 2140 m volt. Bricka 7.

 

Vi önskar all lycka till hästar, kuskar och ryttare!


08/03 - 2016

Walentino startar på Romme 9/3. Lopp 2, häst 3, distans 2140 auto med Billy Svedlund i sulkyn. Vi önskar häst och kusk lycka till. Tror på bra placering

Den 11/3 på Bollnäs startar Boy Hornline som häst 1 och Grand Prix Brodde som häst 10 i samma lopp, nummer 8. Äntligen får Boy Hornline en vettig siffra bakom bilen, tror på topp-fem-placering för båda hästarna. Billy Svedlund kör Boy Hornline och Jimmy Dahlman kör Grand Prix Brodde. Distans 1640 auto.

I lopp 10 samma dag startar Västerbo Jackpot med Rikard N Skoglund i sulkyn. Distans 2160 volt, häst 9. Tror även här på en topp-fem-placering.

Alla hästar känns grymt fina i träning.


07/03 - 2016

Elvis Tabac och Billy Svedlund hade maximal oflyt i loppet pga ivrighet hos hästen som hoppade i starten. Vi siktar på nya starter.

Troll Jana Tabac hade också otur efter ett långt tävlingsuppbehåll. En häst hoppade framför och förstörde för Troll Jana som slutade oplacerad.

Nelli Eighteen May hamnade i dödens och orkade inte fullfölja. Slutade oplacerad.

Kolnes X.O. gjorde ett förbannat fint lopp, höll ledningen till 500 meter kvar där han tyvärr dalade. Han har varit borta länge från tävlingsbanan. Bra insats av både häst och ryttare ändå.

Sölvbergs Knekten var pålitlig som vanligt och plockade en fin 6:e-plats. Han tappade viktiga ryggar på upplooppet, annars hade han varit topp 3. Femstjärning insats av både häst och ryttare.

French Me såg pigg och laddad ut innan loppet men tappade viktiga ryggar på slutklämmen. Slutade oplacerad, var värd bättre.

Boy Hornline gjorde ett bra lopp som vanligt, låg i dödens och tröck på ledaren som vägrade släppa. Lade sig i rygg på ledaren och blev tyvärr instängd, slutade på en hedersam sjätteplats.

Vecka 9 var ingen supervecka på Stall Vi Tre, nu siktar vi frammåt mot nästa vecka med nya starter!

 


01/03 - 2016

Romme, Fredag 4/3, hästar som startar

Elvis Tabac, lopp 2, häst 9, distans 2660 m volt. Körs av Billy Svedlund.

Troll Jana Tabac, lopp 7, häst 10, distans 1660 m volt. Körs av Billy Svedlund.

Spännande starter och vi tror på pengachans på båda hästarna!

Bergsåker, Lördag 5/3

Nelli Eighteen May, lopp 4, häst 9, distans 2160 m volt. Körs av Billy Svedlund. Spännande läge, tror på bra placering.

Gävle, Söndag 6/3

Kolnes X.O. lopp 4, häst 4, distans 1640 m volt. Rids av Ann-Charlotte Arnesson. Har ett perfekt läge, risk för skräll.

Sölvbergs Knekten lopp 4, höst 8, distans 1640 m volt. Rids av Therese Boström. Förhoppningsvis gör han ett topplopp igen, tror på en framskjuten placering.

French Me lopp 7, häst 5, distans 2640 m auto. Körs av Billy Svedlund. Perfekt läge, tror på topp-5-placering. 

Boy Hornline, lopp 9, häst 8, distans 1640 m auto. Körs av Billy Svedlund.

Maximal oflyt med lottningen igen. VD:n misstänker att någon på Svensk Travsport inte gillar Boy Hornline. Har bara fått springa i dåliga spår på 1640 m utom vid ett tillfälle. Vi tror ändå på häst och kusk!

10 starter 1640 A
Spår 8, 11, 8, 9, 12, 9, 10, 4, 10 och 8.
Plac. 6, 8, 5, 5, 1, dg, 6, 1, 0 och ej klart.

En gång fick han ett bra spår och då slutade loppet med seger, på Romme. Detta lopp bör ses!


26/02 - 2016

Sölvbergs Knekten startade den 23/2 gick iväg bra i starten, sista 500 metrarna  galopperade hans rygg som han hade, då tappade han helt motiverigen och galoperade han ochså slutade diskad. ser ändå fram i mot nästa start.


23/02 - 2016

Sölvbergs Knekten startar på bergsåker den 24/2 lopp 5 häst 15 distans 2180 volt med Billy Svedlund i sulkyn.

Nelli Eighteen May startar den 26/2 på romme lopp 4 häst 8 distansen är 2160 volt med Ulf Ohlsson  i sulkyn. 

Hästarna är i fin fin form och tror på bra pengar plaseringar.


22/02 - 2016

French Me gick jätte bra kom tidigt upp till döden och tröttnade sista tusen att ligga i det läget, nu vet vi hur vi ska köra han till nästa start.

Boy Hornline gjorde ett ytligare ett bra lopp hade trökigt läge bakom bilen slutade oplaserad pågrund av han fick ligga i 5 spåret dom sista 400 metrarna.

Troll Jana Tabac för mycket strul 3 om starter blev för mycket för henne så vi fick stryka henne. 

Walentino fick ett struligt lopp istället för auto start vart det linje start och då tröttnade Walentino för det blev för lång väntan och sket i allt

Grand Prix Brodde fick ingen lycklig dag på jobbet vart instängd men sprutta till sig en fin fin 7de plats 

Elvis Tabac gjorde allt rätt idag bara tog i och vann på ett mycket fint sätt 5 sjärning insats av bodde häst och kusk.


17/02 - 2016

22/2 startar vi på Lunchtravet på Gävle.

Walentino: Lopp 2, häst 11, distans 2140 auto. Körs av Rikard N Skoglund

Grand Prix Brodde: Lopp 4, häst 13, distans 2160 volt. Körs av Rikard N Skoglund

Elvis Tabac: Lopp 5, häst 8, distans 2140 volt. Körs av Rikard N Skoglund

Vi hoppas på pengaplacering på alla tre hästar och att dom gör ett bra lopp då alla varit fin i träningen, speciellt Grand PRix Brodde. 

19/2 startar Troll Jana Tabac på Romme i lopp 3, häst 8, distans 2140 m volt med Billy Svedlund i sulkyn. Startar efter lång frånvaro pga flytt. 


16/02 - 2016

20/2 Lördag startar Boy Hornline V75, lopp 9, häst 10, med Billy Svedlund i sulkyn. Distans 1640 auto. Tråkigt läge men häst och kusk är i bra form. Hoppas på pengaplacering trots spåret. Tredje gången för Boy Hornline i V75 under vår regi. 

Samma dag startar French Me i lopp 4 utanför V75. Distans 2160 m volt. Häst 13, lopp 4. Körs av Billy Svedlund. Tror på en bra pengaplacering!


14/02 - 2016

Sölvbergs knekten och Therese boström gjorde ingen besviken i loppet blev lite instäng i slutet men kom loss och sprutta upp sig på en andra plats ett huve från att vinna igen. fem stjärning insats av häst och ryttare, ser fram i mot nästa start.

Koles XO och Jenny Åsberg slutade på en oplaserad plats men hästen var lung och fin och hade ingen tendens till gallopp. fem stjärning insatt av häst och ryttare ser fram i mot nästa start.

 

 Billy Svedlund våran lärning gjorde ett bra lopp och vann med hästen Super Benny lopp 4 häst 15 på romme idag den 14/2,  stort gratis från stallvitre.

 


12/02 - 2016

Walentino slutade på en sjätte plats på grund på att han bromsade igen, annars är vi övertygda att han skulle ha varit med i striden. vi hoppas att vi hittar varför han gör som han gör till nästa start. 


10/02 - 2016

14/2 startar Sölvbergs Knekten lopp 2 häst 5 med Therese Boström på ryggen, distansen är 2160 meter volt.

Kolnes X.O startar på samma dag och samma lopp distansen 2180 meter volt med jenny H åsberg på ryggen häst 13

 

vi tror att hästarna har goda chanser på goda pengar dom har varit fin fina hemma i träningen .


06/02 - 2016

Grand Prix Brodde gjorde en heroisk insats med Billy Svedlund i sulkin satt alla hästar på plats på banan, BLUE STAR MIRACLE låg i rygg och smög med, men smet förbi dom sista 50 metrarna men Grand Prix Brodde blev ändå en jätte fin andra plats. 5 sjärning  insats av häst och kusk

 

Boy hornline gjorde inte någon besviken förutom dom som  inte hade spelat på honom tog leding direkt i starten följde hela vägen in till mål vann med 4.5 längder mycket imponerande, 5 sjärning insats av häst och kusk. 

han var så grymt läker och fin så man ville bara fälla en tår en makalös häst.

 

Västerbo Jackpot var fin fin första tusen sedan sket han i alltihop och kom oplaserad vet inte vad vi ska göra med honom när han beter sig så skumt tråkigt på en sån fin häst.

 

torstag den 11/2 startar Walentino i gävle lopp 2 häst 9 distansen är 2160 meter volt bra läge bra chans med Billy Svedlund i sulkin, tror på en bra pengar plasering.

hoppas ni spelade på våra hästar i fredags så ni fick in en slant i helgen.


01/02 - 2016

5/2 tre hästar till start 

lopp 4 häst 10 Grand Prix Brodde med billy svedlund i sulkin med distansen 2140 auto 

lopp 9 häst 4 Boy Hornline med billy svedlund i sulkin med distansen 1640 auto

lopp 10 häst 10 Västerbo Jackpot med billy svedlund i sulkin distansen är 2160 volt 

vi hoppas på hästarna och kusken all lycka till vi tror på penga chanser på samtliga hästar och alla hästar tränar på bra i stallet.


31/01 - 2016

Boy Hornline gjorde ännu ett fantastiskt lopp såg jätte fin ut hela loppet men tyvärr var han instängt hela loppet och slutade på en sjätte plats men han var förtjärnarde att vinna. toppen insats av häst och kusk vi längtar till nästa start redan.

Nelli Eighteen May överraskade allt och alla men fick galop efter 900 meter, men hon avslutade på ett heroiskt sätt trots galopp så slutade hon på  imponerande tredje plats bra kört av kusk. 

Sölvbergs Knekten gjorde yttligare ett fint lopp men tröttnade lite på slutet på grund av sina tillägg men vart ändå en sjätte plasering bra insats av häst och kusk. ser i fram i mot nästa start även där. 

 


27/01 - 2016

29/1 startar Boy Hornline på gävle med Billy Svedlund i sulking lopp 4  häst 11 distansen är 1640 auto.

29/1 startar Nelli Eighteen May på gävle lopp 9 häst 13 distansen är 2140 aouto med Billy Svedlund.

30/1 startar Sölvbergs Knekten på bergsåker lopp 4 häst 13 distansen är 2680 meter volt med Billy Svedlund. 

hästarna och kusk är i bra form dom fick lite taskiga lägen men hoppas på en bra pengar chans ändå.


25/01 - 2016

Grand Prix Brodde gjorde ett bra lopp men hann inte riktigt med täten när dom höjde tempot.

Walentino såg ut som en rund miljon till upploppet Ledde säkert, sedan slog han  i bromsen och slutade på plats 7 istället för en seger, lite tråkigt men hästen är i bra form och bra insats av kusken.


22/01 - 2016

24/1 startar vi på Umåker, Grand Prix Brodde startar lopp 4 häst 5 distans 2140 auto med Billy Svedlund i sulkin.

lopp 5 häst 12 distans 2140 volt Walentino med Billy Svedlund i sulkin.

Tror på en bra chans för båda hästarna dom här i bra form och har en bra kusk.


18/01 - 2016

Walentino gjorde idag ett jätte bra lopp slutade på en herdersam tredje plats, fem stjärna till både häst och kusk.

Sövlbergs knekten gjorde ett jätte fin lopp trorts dubbla tillägg, var  200 delar från sitt personliga record slutade på sjätte plats men hade samma tid som vinnar hästen. 5 stjärnig intsats av häst och kusk ser fram i mot nästa lopp.


16/01 - 2016

måndag 18/1 startar Walentino i bollnäs lopp 3 häst 10 distansen är 2160 meter volt med Rikard N Skoglund i sulkin hoppas på en bra pengar  plasering.

Sölvbergs Knekten lopp 4 häst 8 distansen är 2180 meter volt med Rikard N Skoglund. vi tror på en bra penar plasering på båda hästarna. 


09/01 - 2016

Sölvbergs Knekten gjorde ett fantastist job med Therese boström på ryggen slutade på en grym andra plats blev slaget med ett huvud imponerande  5 stjärnigt av häst och ryttare.

Boy Hornline hade lite otur på resan slutade på fin tredje plats.

Västerbo Jackpot hoppade i starten så var hela dagen förstörd. 

Grand Prix Brodde gjorde ett super fint lopp slutade tyvärr  oplacerad men sänkte sig med 3 sekunder mot senaste loppet bra insatts av häst och kusk. 

Robin Kronos skadade benet och ska till veterinär på tisdag. Stor sorg i Stall Vi Tre att hästen är skadad men vi vet att han är en krigare och att han snart är ute på banan igen.

Övriga hästar tränar på i stallet.


04/01 - 2016

Walentino gjorde ett bra lopp igår kostade lite kraft för att ta ledningen öppnade med 12,1 men bröt ut i slut svängen det kostade tid och massa fart men häst och kusk gjorde ändå ett bra lopp och slutade på 5 plats, var värd en bättre plasering.


30/12 - 2015

Premiär för stallvitre vi har 5 start hästar i fem olika lopp för  för första gången i gävle travet 7/1. 

7/1 startar Sölvbens Kneken på gävle och gör premiär i monte lopp 3 häst 8 distansen är 2160 ryttare Therese Boström. 

Boy Hornline lopp 4 häst 9 distansen är 2160 volt start kusk är Billy Svedlund.

lopp 5 häst 4 Västerbo Jackpot distansen är 2140 autostart körs av kusken Billy Svedlund.

Grand Prix Brodde  lopp 6 häst 8 distansen är 2140 auto körs av kusken Billy Svedlund.

Robin Kronos häst 10 lopp 9 distansen är 1640 auto körs av Billy Svedlund

vi hoppas alla kuskar,  ryttare, och hästar stort lycka till!!


30/12 - 2015

3/1 startar Walentino och Billy Svedlund i sulkin häst 2 lopp 4 distancen är 1640 auto tror på en god chans.

 


30/12 - 2015

27/12 startade Boy Hornline slutade på en tråkig 7 plats pågrund av olika omständigheter var säker på en topp tre plasering.

 


23/12 - 2015

Nelli Eighteen May och Jenny Åsberg hade oflyt på jobbet igår dom blev överkörd av vinnar hästen vi får tacka att det inte blev några skador på häst och kusk.


21/12 - 2015

stallvitre ha gjort ett nytt insköp  3 års valacken Elvis Tapac som är mycket trevlig och mysig häst som vi tror kommer gör lite nytta i stallet framöver. 


21/12 - 2015

18/12 Sölvbergs Knekten gjorde ett fin fint lopp intill den sista kurvan där han låg på en fin tredjeplats. Då gick Billy Svedlund ut i trejde spår och det var inget Sölvbergs Knekten ville vara med på och slutade tyvärr på en oplaserad plats.

21/12  Grand Prix Brodde slutade oplaserad men man kan inte förvänta sig något annat men gjorde ändå et bra lopp för att vart borta 8 och en halv månad vi siktar på nya starter.

Walentino fick inte så bra start han kom aldrig riktig ut i fältet avslutade ändå på godskänt plats och kom 7a.

Boy Hornline startar på Romme rid av Therese Boström den 27/12 lopp 4 häst 8 distansen är 2140 voltstart. Vi tror på en bra chans och det är årets sista lopp. 

Vi önskar er alla en god jul och gott nytt år!! och tackar alla som som hjälper till med hästarna!


16/12 - 2015

18/12 startar Sölvbergs Knekten med Billy Svedlund som sulkin distansen är 2160 volt, häst 6 lopp 5 på romme vi hoppas häst och kusk jätte stort lycka till 

21/12 gör Grand Prix Brodde premiär efter lång frånvaro med Billy Svedlund som sulkin distansen är 2140 autostart vi önska dom ett jättte stort lycka till. lopp 6 häst 4. Walentino startar på romme den 21/12 distans 2140 volt med Billy Svedlund is sulkin vi önskar dom ochså ett jätte lycka till.


16/12 - 2015

Walentino startade på bollnäs den 11/12 bröt ut i sista kurvan och tappade viktiga metrar men slutade en godkänd 7 plats. 

Västerbo Jackpot startade på monte den 13/12  Jackpot hade maximal oflyt på jobbet råkade ut för en omstart då kastade Jackpot in handuken. 

Robin Kronos såg dunder fin ut hoppade i näst sista kurvan på grund av en känning som vi senare konstaterades i måndags annars hade det  slutat med top tre placering så nu får han vila några veckor. 

Boy Hornline gjorde yttligare ett bra lopp men slutade tyvärr först utan pengar. 


09/12 - 2015

13/12 startar Västerbo Jackpot lopp 3 häst 5 med Therese Boström på ryggen distansen är 1640 auto Robin Kronos häst 8 lopp 3 han gör premiär i Monte med Jenny Åsberg på ryggen distans 1640 

Boy Hornline startar i lopp 9 häst 6 distans 2140 auto och billy svedlund är i slusken vi hoppas all lycka för hästar kuskar och ryttare. 


09/12 - 2015

Sölveberg Kneckten tyckde inte det de var nå kul på jobbet idag och slutade tyvärr först utan pengar. 

Nelli Eighteen May låg i dödens mesta delen av hela loppet, loppet öppnade ursindigt snabbt hon blev lite trött sista biten men tyvärr slutade med sista peng, vi siktar frammåt. 

 


09/12 - 2015

Robin kronos gjorde bra ifrån sig i gävle och i lång loppet var väl inte han favorit distans men gjorde ändå ett bra lopp men slutade tyvärr o plaserad.


09/12 - 2015

9/12

startar Sölveberg Knekten på bollnäs lopp 3 häst 10 distans 1660 volt Ove Bergling kör

nelli Eighteen May startar på bollnäs lopp 8 häst 2140 auto Jenny Åsber kör 

11/12 stratar Walentino på romme distans är 2140 auto lopp 7 häst 12 körd av  billy svedlund. det är första gången han tävlar för oss stallvitre  vi hoppas på all tur.


01/12 - 2015

torsdag den 3 december startar Robin Kronos på gävle häst 14 lopp 7 och distansen är 2660 meter. hästen är i bra form, men vi vet inte ännu för han har inte gått den distansen förut, hästen är  körd av Sören Erikson vi hoppas hästen och Sören lycka till vi tror på en god pengar chans.


01/12 - 2015

Boy Hornline och Isabell Orismo gjorde ett bra lopp, men tyvärr kom Jenny Åsbergs ekipage och slank förbi de sista metrarna. Det blev en riktigt fin tredjeplats. 

Nelli Eighteen May och Jenny Åsberg låg med bra länge i loppet men efter ett tag kom Torbjörn Jansson med sin häst och ville ta över läget från dödens. Tyvärr slutade detta med att Jenny och Nelli fastnade. Slutade oplacerade. Vi tycker att man ska ha hästar som håller ända in i mål om man tar över på det sättet.


27/11 - 2015

Tack för er tid  hos oss Jessica Arvendal och Charlott Jonsson vi önskar er all lycka och allt ni tar er för i livet ha god jul och gott nytt år önskar stallvitre med personal.


26/11 - 2015

Sölvbergs knekten startade på bergsåkern på 20 meters tillägg, hästara rusade iväg men han hann inte riktigt med, var 900 delar från vinnar hästen tyvärr slutade det med ingen placering men hästen var fin fin säger Kusken Billy Svedlund, vi ser fram i mot nästa lopp.


24/11 - 2015

Romme i 27/11 startar vi på Romme lopp 7 häst 12 Boy Hornline rid av isabell orismo 2160 meter volt och Nelli Eighteen startar i lopp 9 häst 8 körs av Jenni H Åsberg 1640 meter auto,  vi hoppas hästarna går bra i loppen.


20/11 - 2015

Sölvbergs Knekten startar på Bergsåker 25/11. Distans 1660 m volt. V86 3. Häst nummer 13. Körs av Billy Svedlund.


19/11 - 2015

Robin Kronos och Billy Svedlund gjorde ett heroiskt lopp där dom låg sist med 800 meter kvar varpå dom plöjde sig genom fältet till en fantastisk andraplats. Djup imponerad av  hästen och kusken. Tid 1,15,5 


18/11 - 2015

Stall Vi Tre har investerat i fyra åriga valacken Walentino från Jägersro. Affären blev klar igår. Vi har höga förväntingar på att hästen kommer att leverera. 


16/11 - 2015

Robin Kronos och Billy Svedlund startar på Romme 19/11. Distans 2160 volt. Lopp 4 och häst 12. 


16/11 - 2015

Västerbo Jackpot och Jenny Åsberg hade otur med banan som inte passade Jackpot alls som bromsade in till upploppet och slutade oplacerad.

Nelli Eighteen May och Billy Svedlund såg grymma ut i värmningen men i starten blev det en snöplig galopp. Vet inte vad detta beror på och kommer undersöka detta. Slutade med diskning.

 

Juicy Lucy fick svar på andra veterinärbesktningen och Stall Vi Tre väljer därför att häva köpet. 


12/11 - 2015

Västerbo Jackpot startar på Romme den 13/11 med Jenny Åsberg i sulkyn. Distans 2160 m. Lopp 6, häst 11.

Nelli Eighteen May startar på Rättvik 15/11 och körs av Billy Svedlund. Distans 2140 auto. Lopp 3, häst 9. 

Vi hoppas det går bra för kuskar och hästar. Resterande hästar tränar flitigt. 


12/11 - 2015

Ytterligare en triumf för stallet. Boy Hornline blev utsedd till "Månadens häst i Oktober" av Gävletravet. 


11/11 - 2015

Robin Kronos och Billy Svedlund gick i tredje spår sista 700 meter innan mål. Infriade allt och vann på ett mycket professionelt sätt. Femstjärnig insats av både häst och kusk. Tiden 1,16,0. 


10/11 - 2015

STC, Svenska Travsportens Centralförbund, har utnämnt Stall Vi Tre till Månadens hästägare under Oktober. En stor överaskning för ägarna och alla som jobbar med Stall Vi Tre. 

En säker källa från Stall Vi Tre uttalar sig om att dom ska sikta på att få fler utmärkelser inom travet i framtiden.


09/11 - 2015

Nelli Eighteen May och Billy Svedlund hade maximal oflyt på jobbet. I sista kurvan inför upploppet så röck Billy tussarna och slutade i en galopp, tappade för mycket mark och kom aldrig tillbaka in i matchen. Det slutade med en diskvalificering. Tråkigt på ett relativt "billigt" lopp.


05/11 - 2015

Robin Kronos och Billy Svedlund startar på Bollnäs den 9/11. Häst 9, lopp 7, distans 2160 m. Vi tror på en bra chans!


02/11 - 2015

Boy Hornline och Jenny Åsberg hade maximal otur och hoppade i starten så var loppet förstört båda två, men vi siktar framåt!

Sölvbergs Knekten och Billy Svedlund gick ut i tredje spår 700 meter men hästen tröttnade och blev oplacerad. 

Nelli Eighteen May och Billy Svedlund startar på Torsdag 5/11 på Bergsåker, distansen 2140 volt. Lopp 4, häst 6. Tror på god chans!


28/10 - 2015

Västerbo Jackpot hade maximal otur i starten och snubblade och galopperade vilket förstörde loppet för Billy Svedlund och Västerbo Jackpot.

Robin Kronos och Jessica Arvendal gjorde allt rätt i kvalet och klarade det gallant.

 

2/11 startar Sölvbergs Knekten och Billy Svedlund på Rättvik, lopp 2, häst 3 på distansen 2140 m volt. 


26/10 - 2015

Nelli Eighteen May och Billy Svedlund gjorde ett fint lopp med en hård öppning. Tyvärr blev dom slagna med en hals men en det blen en fantastisk andraplacering. Nelli har startat  2 starter för Stall Vi Tre och resulterat i en första- och en andraplacering. Travet så bra ut!

Sövbergs Knekten gjorde ett kanonlopp med Angelica Klockars, tog nytt rekord och slutade på en stark fjärdeplats. Nu har han startat tre gånger för Stall Vi Tre och hamnat som sämst 4:a.

Kolnes X.O. strulade tyvärr till det. Hoppade för tredje gången precis innan mål och blev diskvalificerad.

 

Den 27/10 kvalar Robin Kronos till monté med Jenny Åsberg på ryggen.

Den 31/10 startar Boy Hornline V75 på Bergsåker. Distansen 1640 auto med Jenny Åsberg i sulkyn. Lopp 12, sista avdelningen i V75 och fick bricka nio. 


21/10 - 2015

Robin Kronos och Billy Svedlund gjorde allt rätt idag! Tråkigt nog räckte det ändå inte riktigt hela vägen fram. Det blev en andraplats med en halv längd från att bli den femte segern under Oktober månad för Stall Vi Tre. En kanoninsats av både kusk och häst!

 

Stall Vi Tre har nu gjort 7 starter under Oktober, varav fyra är segrar, en andra- och en fjärdeplacering. 


21/10 - 2015

Västerbo Jackpot startar 27/10 på Gävle i distansen 1640 auto. Körs av Billy Svedlund. Lopp 8, häst 7. Vi har inte det bästa spåret men vi gör det bästa av situationen!


21/10 - 2015

Boy Hornline och Billy Svedlund överträffade allt  i sista avdelningen i V64 DD 2 och vann på ett väldigt professionellt sätt. Grym häst och grym kusk! Fyra segrar på sex starter i oktober för Stall Vi Tre! 


19/10 - 2015

Västerbo Jackpot och Billy Svedlund hade en tråkig dag på jobbet. Fastnade mitt i gröten och kunde inte ta sig någonstans. Slutade oplacerad men sänkte ändå sitt rekord för Stall Vi Tre. Hästen är i fin form och vi längar till nästa start.

 

Kommande starter

Robin Kronos startar på Bollnäs den 22:a. Lopp 1, häst 6. Distans 2140 auto. Billy Svedlund i sulkyn. Ser ut att vara ett passande lopp för honom. Vi tror på en topp-5-placering. 

 

Romme 23/10

Nelli Eighteen May startar i lopp 4, häst 8 och körs av Billy Svedlund. Tråkigt läge men ett bra ekipage, vi tror på pengachans! Distans 2140 auto. 

Sölvbergs Knekten startar i lopp 6, häst 1 och körs av Angelica Klockars. Distans 2640 volt. 

Kolnes X.O. startar i samma lopp, häst 10. Distans 2660 m volt. Han körs av Billy Svedlund. Vi tror att båda hästarna i detta lopp hans chans att plocka in pengar. 

 

Träning

Alla hästar tränar på bra. Vissa sticker ut hakan lite mer än andra. 


14/10 - 2015

Västerbo Jackpot startar 18/10 på Hagmyren med Billy Svedlund i sulkyn. Lopp 4, häst 14, distans 2140 auto.

Boy Hornline startar 20/10 på Gävle med Billy Svedlund i sulkyn. Lopp 9, häst 12, distans 1640 auto.

Jackpot är i bra form, tror på en bra pengaplacering. Boy Hornline har sämsta tänkbara läge men en bra kusk och hästen är vältränad och i bra form. Håller tummarna där också!


12/10 - 2015

Under de senaste fyra starterna har vi tre vinster och en fjärdeplats! Bästa facit i Stall Vi Tres historia hittills!

Västerbo Jackpot imponerade stort i torsdags på Bollnäs och vann på ett övertygande sätt med Jenny Åsberg på ryggen! 

Sölvbergs Knekten satt länge fast men spurtade upp sig till en stark fjärdeplats och hade samma tid som hästen som kom tvåa. Ännu ett bra lopp!

Boy Hornline imponerade även han när han tog spets efter redan 70 meter. Därefter var segern ett faktum. Jenny Åsberg på ryggen.


06/10 - 2015

Kommande starter

Torsdag 8/10
Bollnäs, Västerbo Jackpot, lopp 1, häst 11, ryttare: Jenny Åsberg. Distans: 2160 m volt.

Bollnäs, Sölvbergs Kenkten, lopp 4, häst 10, kusk: Ove Berglin. Distans: 2160 m volt.

Lördag 10/10
Rättvik, Boy Hornline, lopp 4, häst 3, ryttare: Jenny Åsberg. Distans: 2160 m volt.


05/10 - 2015

Boy Hornline gjorde ett hedersamt lopp som vanligt och slutade på en femteplats. Fick avsluta sista 500 meter i fjärdespår men var ändå en hundradel från sitt rekord.

Nelli Eighteen May gjorde premiär i Stall Vi Tres regi. Gjorde ett superimponerande lopp och vann med en längd på tiden 1,15,2, vinnarodds på 68 gånger pengarna och vinstsumma på 30000 kr.

Robin Kronos slutade på en hedersam fjärdeplats. Han missade tredjeplatsen med minsta möjliga marginal, men gjorde ett väldigt fint lopp ändå med Sören Eriksson i sulkyn.


30/09 - 2015

Troll Jana Tabac slutade på en tråkig sjundeplats. Hon fick gå ut i fjärdespår. Hon sprang ändå in pengar till ägarna.


28/09 - 2015

Sölvbergs Knekten startade idag på Romme och slutade på en fin tredjeplats. Kanonlopp från både kusk och häst. Fick gå i fjärde spår sista 500 meter. Var snabbast i hela loppet. Vi önskar alla i Stall Vi Tre ett stort grattis.

Stall Vi Tre har nu haft tre starter under en vecka och haft två tredjeplaceringar och en andraplats!

 

Starter på lördag 3:e, på Gävle.

Boy Hornline startar i lopp 5, häst 9. 1640 m auto. Körs av Sören Eriksson.

Nelli Eighteen May och Robin Kronos startar i samma lopp, nummer 7. Distans 2160 m volt.

Nelli Eighteen May har startnummer 8 och körs av Jenni H Åsberg.

Robin Kronos har startnummer 7 och körs av Sören Eriksson.

Vi önskar lycka till till att ekipagen!

 


25/09 - 2015

Troll Jana Tabac startar på Dannero den 29/9. Distans 1640 m volt. Körs av Jan-Olov Åberg i lopp 1 häst 11.


24/09 - 2015

Västerbo Jackpot strulade lite i första kurvan och tappade viktiga meter. Han slutade på en fantastiskt fin andraplats trots trasslet! Fem stjärnor till Västerbo Jackpot och Rikard N Skoglund som satt i sulkyn.


22/09 - 2015

Boy Hornline och Sören Eriksson slutade på en toppenfin tredjeplats. Nytt rekord på 1,14,6. Trots ett materialfel utfördes loppet på ett så bra sätt och med ett nytt rekord.

Vi tackar Boy Hornline, Sören Eriksson och Billy Svedlund för en bra insats idag!


21/09 - 2015

Troll Jana Tabac gjorde ett bra lopp med Jan-Olov Åberg i sulkyn. Slutade på en stark tredjeplats på fina tiden 1,28,7.

 

Kommande starter.

Boy Hornline startar på Gävle på lunchtravet 22/9. Lopp 1, häst 4, distans 2140 auto. Körs av Sören Eriksson.

Västerbo Jackpot startar på Hagmyren 24/9. Lopp 9, häst 15, distans 2160 meter volt. Körs av Rikard N Skoglund. 

Sölvbergs Knekten startar på Romme 28/9 med Sören Eriksson i sulkyn. Lopp 1, häst 10, distansen 1660 m volt.

Vi önskar ekipagen lycka till!


15/09 - 2015

Troll Jana Tabac startar på Romme 1640 volt, häst 4, lopp 12, med Jan-Olov Åberg i sulkyn.

All lycka till önskas från oss!


11/09 - 2015

Robin Kronos startade igår på Gävle. Lopp 1, 1640 auto med Billy Svedlund i sulkyn. Han fick tyvärr backa till sist efter starten och hann inte riktigt fram, slutade på en toppenfin sjätteplats ändå på nya rekordet 1,14,0. Snart har vi nått "13-gränsen"!


07/09 - 2015

Boy Hornline startade i lördags 5/9 och det gick tyvärr förfärligt. Han trampade av sig skon i starten och schabblade allmänt under loppet, vi vet inte vad som hände med hästen men han var sig inte lik. Vi tar nya tag!


03/09 - 2015

Den 8/9 startar Troll Jana Tabac med Jan-Olov Åberg i sulkyn på Bergsåker. Distans 2140 volt. Önskar de all lycka till!


02/09 - 2015

Kolnes X.O. startar på Bollnäs den 3/9 i lopp 6, häst 10, distans 2660 m med Nathalie Ling på ryggen.

Boy Hornline startar på Romme den 5/9 i lopp 9, häst 10, distan 2160 m. Körs av Michaela B Fransson.

Vi önskar ekipagen lycka till! De andra hästarna tränar som vanligt.

Hugo Bäck kommer hem från bete på söndag.


02/09 - 2015

Stall Vi Tre har köpt två nya hästar i dagarna, Sölvbergs Knekten och Look Out


31/08 - 2015

Troll Jana Tabac gjorde ett bra lopp. Slutade på sjunde plats pga brunsten, annars skulle det varit en given tredjeplats.


24/08 - 2015

Nelli Eighteen May slutade på en sjundeplats. Hon fick ett snällt lopp, slutade på en sjundeplats men kunde lika väl ha blivit trea. Tiden 1,16,5, en bra tid!

Kolnes X.O. galopperade i kvalet men lyckades ändå kvala in på 1,33. Vi tror också att vi har hittat kruxet i hans galopper nu. 

Boy Hornline låg bra till första två tusen meterna men blev där lite ofokuserad och slutade tyvärr till slut oplacerad. 

Robin Kronos gjorde ett bra lopp ännu en gång. Han blev dock lite stumm efter ett tag och slutade till slut oplacerad. Han hängde lite på en töm. Vi har beslutat oss för att besöka en veterinär samt ge honom lite vila.

 

Troll Jana Tabac startar på Bergsåker på fredag 28/8 med Jan-Olov Åberg i sulkyn. Lopp 1, häst 6, distans 1660 m volt. 


17/08 - 2015

Nelli Eighteen May startar på Jägersro den 22/8 i lopp 6 som häst nummer 10 med Jeanet Årman. 2140 meter auto.

Kolnes X.O. kvalar med Billy Svedlund i sulkyn den 21/8.

Boy Hornline startar den 22/8 på Gävletravet i lördagsloppet med 100.000 i förstapris. Distans 2640 volt med Billy Svedlund i sulkyn.

Robin Kronos startar den 21/8 på Gävle i lärlingsfinalen, lopp 6, häst 2. Distans 2140 auto med Jimmy Dahlman pga. att Billy Svedlund ej hade kvalat in till lärlingsfinalen, men vi tror bra chans för att vi har en bra häst och kusk. 

 

Vi önskar alla hästar lycka till!


14/08 - 2015

Troll Jana Tabac och Jan Olof Åberg fick en strulig dag på jobbet. Hon tog till en liten galopp men trots detta slutade hon på en godkänd sjundeplats sett till strulet. 

Alla andra hästar tränar på som vanligt i stallet.


10/08 - 2015

Boy Hornline imponerade stort i sin premiär på V75 med Billy Svedlund i sulkyn. Slutade på en femteplats, satt tyvärr fast för länge i ett tråkigt spår. Hade han kommit loss 10 meter tidigare hade han hamnat på andra eller första plats. 

Kolnes X.O. med Nathalie Ling hade det tufft. Blev inklämda och slutade med galopp. Pinsamt för den som orsakade detta för oss och trots detta fick denne vinna loppet. 

Västerbo Jackpot hade också massor av otur i loppet. Tillsammans med Billy Svedlund tycker vi att han gjorde ett bra lopp. Han hamnde oplacerad.

Robin Kronos utförde ett ytterligare kanonlopp, trots det tråkiga spåret. En bra insats av häst och kusk ledde till slut till en kanonfin tredjeplats! 


05/08 - 2015

Troll Jana Tabac och Jan-Olov Åberg gjorde ett heroiskt lopp igår. På en finfin tid på 1,28,0 tog hon nytt rekord. Tyvärr satt hon fast vid upploppet och kom inte loss förrän det var för sent. Dom slutade på en femteplats. Vi ser fram emot nästa start. 

Boy Hornline startar i V75, avdelning 4, häst 8. Distans 1640 auto. Billy Svedlund i sulkyn. Vi hoppas på framgång trots det tråkiga spåret. Vi vet att vi har en bra häst och kusk.

Ett historiskt lopp för Stall Vi Tre som för första gången startar i V75!


04/08 - 2015

Söndag den 9/8 startar följande hästar på Hagmyren:

Robin Kronos, lopp 3, häst 8. Distans 1640 auto. Billy Svedlund i sulkyn.

Kolnes X.O, lopp 6, häst 8. Distans 2160. Nathalie Ling i sulkyn.

Västerbo Jackpot, lopp 9, häst 12. Distans 2140 auto. Körs av Billy Svedlund.

Vi önskar alla ekipage lycka till!


03/08 - 2015

Torbjörn Jansson körde bort Robin Kronos på en knasigt sätt. Slutade på en tiondeplats istället för en topp-fyra plats. Dåligt kört.

Boy Hornline startar på V75 på lördag. Återkommer med mer info!

Troll Jana Tabac startar på tisdag på Bregsåker, lopp 8, häst 7, 1640 auto. Jan-Olov Åberg i sulkyn, tror på en bra placering!


29/07 - 2015

Robin Kronos startar på Solvalla, fredag den 31/7. Lopp 1, häst 8, distans 2140 auto. Körs av Torbjörn Jansson. Tråkigt läge men tror på ännu en bra placering ändå!


29/07 - 2015

Stall Vi Tre har gjort ett ytterligare inköp, Nelli Eighteen May. Ett fint femårigt sto från Jägersro som vi har stora förhoppningar på!


21/07 - 2015

Robin Kronos och Billy Svedlund gjorde ett heroiskt lopp när dom slutade på andra plats med en fantastiskt tid på 1,14,8 på distansen 2140 auto.

Västerbo Jackpot gjorde ett fint lopp med Angelica Klockar i sulkyn. Sänkte tiden på ett bra sätt men slutade tyvärr utanför pengaplacering. 

Övriga hästar tränar på bra. Vi siktar framåt!

Denna vecka har vi inga tävlingar.


16/07 - 2015

Kolnes X.O. startade den 15/7. Var finfin i värmningen men blev lite överladdad till start. Han fick en snöplig galopp och blev diskad. Vi tror att vi känner till anlednignen och jobbar på det till nästa start. Kördes av Billy Svedlund.


14/07 - 2015

Västerbo Jackpot startar på Romme den 19/7. Lopp 8, häst 11, distans 2140 volt. Körs av Angelica Klockar. Vi önskar dom lycka till!


13/07 - 2015

Kolnes X.O startar på Solänget på onsdag den 15:e. Lopp 9, häst 7 med Billy Svedlund i sulkyn. Distans 2140 volt

Robin Kronos startar den 17/7, distans 2140 auto. Lopp 9, häst 1. Körs av Billy Svedlund.

Vi önskar dem alla lycka till.

Avslutade starter

Troll Jana Tabac gjorde ett finfint lopp trots en tidig galopp. I ett krångligt lopp slutade hon ändå på en 4:e plats. En stor eloge till både häst och kusk.


06/07 - 2015

Kommande start

Troll Jana Tabac startar den 11/7 på Hagmyren igen. Favoritdistansen 1640 auto. Lopp 9, häst 5 med Johanna Stark i sulkyn. Vi tror på en superchans!

Resultat tidigare starter

Hagmyren 3/7

Troll Jana Tabac och Ove Berglin gjorde ett superfint lopp. Slutade men en seger på ett imponerande sätt.

Hoting 4/7

Västerbo Jackpot gjorde ett fint jobb men blev lite trött på slutet och slutade på en hederssam sjundeplats. Det var nästan två månader sedan han startade sist.

Robin Kronos gjorde ett väldigt imponerande lopp. Snöplig kuskmiss gjorde att han förlorade segern och hamnade på en fin andraplats.

Kolnes X.O. gick från att vara lugn och stabil till en tråkig diskning. Vi vet inte exakt vad som hände. Vi har våra misstankar men det är svårt att säga.

Boy Hornline slutade på en stark fjärdeplats.


30/06 - 2015

Starter på Hoting 4/7.

Lopp 5

Västerbo Jackpot startar med nummer 10. Körs av Micael Melander. Distans 2060.

Robin Kronos startar med nummer 12. Körs av Bo Eklöf. Distans 2060.

Lopp 6

Kolnes X.O. startar med nummer 6. Körs av Bo Eklöf. Distans 1680.

Lopp 8

Boy Hornline startar med nummer 11. Körs av Bo Eklöf. Distans 1660.

En historisk dag då Stall Vi Tre för första gången har fyra startande hästar på samma bana!


26/06 - 2015

Troll Jana Tabac startar på Hagmyren den 3/7 med Ove Berglin i sulkyn. Distans 1660. Vi önskar dom all lycka till!


24/06 - 2015

Kolnes X.O. gjorde premiärstart i monté på Solänget med Nathalie Ling på ryggen. Dom överträffade allt och alla på banan och vann med åtta längder på tiden 1,27,8. Oerhört stark insats av både häst och ryttare. Vi är imponerade och har aldrig skådat ett sådant lopp i monté. Vi längtar till nästa start samtidigt som vi gratulerar Stall Vi Tre.

Loppet kommer inom tid läggas upp på sidan. Tills dess kan ni se det via ATG-live.

Robin Kronos gjorde ytterligare ett bra lopp för Stall Vi Tre. Han slutade på en sjundeplats pga att storfräsaren Ulf Olsson inte kunde hålla tempot med sin häst i loppet. Vi nöjd med insatsen!

 

För första gången har Stall Vi Tre tagit två segrar och en andra plats inom loppet av en månad. Vi hade även en tredjeplats med en häst som Stall Vi Tre äger andelar i.


22/06 - 2015

19/6 - Boy Hornline med Jenny Åsberg på ryggen blev tvåa på tiden 1,116,7. Häst och ryttare gjorde ett mycket imponerande lopp!

20/6 - Troll Jana Tabac och Jan-Olov Åberg imponerade stort på distansen 1660 m på tiden 1,28,3. En finfin tredjeplacering!


15/06 - 2015

Kommande starter

Hagmyren: På självaste midsommar 19/6 startar Boy Hornline. Distans 2140 auto. Lopp 3, häst 5 och rids av Jenny Åsberg.

Rättvik: Den 20/6 startar Troll Jana Tabac. Distans 1640 volt. Lopp 10, häst 8. Jan-Olov Åberg i sulkyn. 

 

Solänge

Den 23/6 startar Kolnes X.O. i lopp 4, häst 12. Ryttare Nathalie Ling. Premiär i monté fär Kolnes X.O. Distans 2188 m.

Robin Kronos startar i lopp 7, häst 5., distans 2144 meter auto. Kevin Svedlund i sulkyn.

Vi önskar dem alla lycka till!

 

Stall Vi Tre önskar alla Glad Midsommar!


15/06 - 2015

Robin Kronos startade på Gävle. Han hoppade i starten, tappade viktiga femtio meter, men kom snabbt tillbaka i loppet och trots den hårda öppningen av de andra ekipagen tog han igen och vann med 3 llängder på tiden 1,14,3. En heroisk insats av Robin och kusken Billy Svedlund!


11/06 - 2015

Västerbo Jackpot är struken i söndagens lopp på Solvalla pga sårskada. Tråkigt! Återkommer med rapport.


09/06 - 2015

Västerbo Jackpot startar 14/6 på Solvalla, lopp 4, häst 9 i monté med Nathalie Ling på ryggen. Vi önskar dom lycka till!


08/06 - 2015

Boy Hornline startade den 7/6 på Gävle och hade lite struligt i loppet, ett felaktigt spårval och hamnade till slut på en 8:e plats. En lite dålig dag på jobbet bara.

Vi tar nya tag och siktar mot midsommarafton.

Kommande starter 12/6 Gävle

Robin Kronos gör primiär för Stall Vi Tre AB. Lopp 3, häst 6, distans 1640 auto. Billy Svedlund i sulkyn.

Troll Jana Tabac, lopp 10, häst 7, distans 2140 volt. Körs av Ove Berglin. 

 

Grand Prix Brodde får äntligen börja skritträna i en månad innan återbesök. Hoppas vi får börja träna på riktigt då.


03/06 - 2015

7/6 Söndag

Boy Hornline startar på Gävle. Distans 2140 auto. Lopp 5, häst 12. Tråkigt läge men tror på bra chans ändå. Körs av Billy Svedlund. 


26/05 - 2015

Hagmyren 25/5 resultat

Västerbo Jackpot hade otur på jobbet igår. En häst galopperade intill honom och han gjorde detsamma. Det slutade med att vi styrde ut och sparade honom istället.

Troll Jana Tabac hoppade vid sista kurvan men Johanna Stark rättade till situationen och slutade på en 7:e plats. Snöpligt då hon låg trea innan kurvan.

Vi återkommer med information om kommande starter. De andra hästarna i stallet tränar på som vanligt.

Kolnes X.O. gör ett tredje försök för kval till monté den 29/5 på Hagmyren med Nathalie Ling på ryggen


24/05 - 2015

Kolnes X.O gjorde galoppsteg precis innan mållinjen och blev inte godkänd. 

Boy Hornline övertygade och vann. Vilket fint ekipage tillsammans med Nathalie, dom kommer gå långt ihop!

Stall Vi Tre tackar Nathalie Ling som rider och tävlar med våra hästar. Vi ser fram emot nästa tävling.


20/05 - 2015

Måndagen den 18/5 blev Kolnes X.O. friskförklarad och gjorde sedan ett jobb på banan tisdagen 19/5 på ett mycket fint sätt.

Grand Prix Broddes skada håller i sig. Han ska på återbesök den 8/6. 


19/05 - 2015

Kommande starter

Dannero 24/5

Boy Hornline startar i monté, häst 2, lopp 2, med Nathalie Ling på ryggen. Distans: 2140 volt.

Kolnes X.O. kvalar i monté, också med Nathalie Ling. Distans: 2140 volt.

Hagmyren 25/5

Västerbo Jackpot startar i monté, lopp 4, häst 3. Nathalie Ling. Distans: 2140 volt 

Troll Jana Tabac startar som häst 3, lopp 7, distans 2140 volt med Johanna Stark i sulkyn. 

 

Vi önskar alla hästar ett stort lycka till!


18/05 - 2015

Hugo Bäck har nu gått iväg på bete för ettåriga hingstar hos travtränare Tomas Rosén.

Han var vid inmätningen 1,48 m hög vid och 1,50 m lång. En väldigt stor pojke!


12/05 - 2015

Västerbo Jackpot startar på Rättvik, lopp 3, häst 9. Distans 2140 auto med Billy Svedlund i sulkyn.

Troll Jana Tabac startar på Romme i monté, den 18/5. Michaela Fransson i sadeln.

Forelady Tooma har blivit såld. Vi hoppas de nya ägarna får mycket glädje och lycka av henne både på tävlingsbanan och i aveln.


04/05 - 2015

Boy Hornline kvalade till monté på ett finfint sätt.

Västerbo Jackpot blev lite rullig i montéloppet och galopperade, trots detta hamnade han på en hedersam sjundeplats. 

Båda hästarna reds av Nathalie Ling.

Kolnes X.O. hoppade igen, hittade sen benen efter ett tag, men tyvärr galopperade han ännu en gång och detta ledde till diskvalificering. Nu uppsöker vi veterinär. 

Troll Jana Tabac startar på Romme, fredag den 8:e maj. Lopp 4, häst nummer 13. Distans 1660 v. Körs av Jan-Olov Åberg.


27/04 - 2015

Kolnes X.O. såg fin ut och gick i "31-tempo" tills det var 200 meter kvar där han trasslade och felade bort möjligheten att kvala in till monté. Vi tar nya tag nu!

Boy Hornline imponerade stort! Han tog ledningen från start till mål. Segertiden 1,16,2. Kanonkört av Billy Svedlund. Vi längtar redan till nästa start!

Klicka på bilden till vänster för att se segerbilden i större format.

Kommande starter på Bollnäs 2/5.

Boy Hornline kvalar till monté med Nathalie Ling i sadeln. Distans 2140.

Västerbo Jackpot startar i monté, lopp 4, häst 9. Också med Nathalie på ryggen. Distansen 2140 auto.

Kolnes X.O. startar i lopp 8, distansen 2180 v, lopp 8, häst 11. Körs av Jan-Olov Åberg.

Vi önskar alla hästarna lycka till!


24/04 - 2015

Grand Prix Brodde skulle ha startat den 26/4, distans 2180 m, lopp 6, häst 14, med Nathalie Lingpå ryggen men har fått en lättare skada. Stall Vi Tre väljer därför att stryka honom för att åtgärda problemet.

Boy Hornline start den 26/4 på Bollnäs på distansen 2140 auto med Billy Svedlund i sulkyn. Lopp 7, häst 6.

Kolnes X.O. kvalar till monté med Nathalie Ling i sadeln. Distansen 2160 volt.

Alla andra hästar tränar finfint!


20/04 - 2015

Troll Jana Tabac gjorde ett mycekt imponerande lopp, mötte hästar med dubbelt så mycket pengar i sig själv. Slutade på en finfin tredjeplats! Kanonbra jobb av Troll Jana Tabac, Jan-Olov Åberg och Johanna Stark! Vi längtar till nästa start. Vi gratulerar Troll Jana Tabacs ägare!

Kolnes X.O vart tyvärr diskad på grund av det röriga loppet. Tråkigt när han såg så bra ut på uppvärmningen. Vi siktar framåt och tar nya tag. Vi vet att detta är en fin häst, meddelar Stall Vi Tre.


13/04 - 2015

Kolnes X.O gjorde ett finfint lopp på Östersund, drog hela fältet efter 500 meter ända till upploppet där han blev mör, förklariligt efter två månaders frånvaro, slutade ändå på en hedersam 6:e plats. Jättebra jobbat av Kolnes X.O och Jan-Olov Åberg. Vi gratulerar Stall Vi Tre för sjätteplatsen.

Nu tar vi nya tag, på söndag den 19 april startar han igen på Bergsåker, lopp  7, häst 9, distansen 1660m med Jan-Olov Åberg i sulkyn igen. Vi hoppas på några placeringar högre nu när han har fått ett lopp i kroppen.

Troll Jana Tabac startar på Romme imorgon den 17/4, lopp 5, häst 3, distansen 1640 också med Jan-Olov Åberg i sulkyn.

Västerbo Jackpot startar på Hagmyren den 20/4, lopp 5, häst 10, distansen 2140 volt även där Jan-Olov Åberg.

Tror på god pengachans för båda hästarna!

Alla andra hästar tränar på bra i stallet.


09/04 - 2015

Nathalie Ling gjorde ett topplopp med Västerbo Jackpot. Han gick iväg bra från start, fick tredje invändigt och tog sedan rygg på ledaren.  När luckan kom gick han fint till en andra plats. Vi gratulerar Nathalie,Västerbo Jackpot och ägare Stall Vi Tre för en fin placering. 


07/04 - 2015

Grand Prix Brodde blev femma på Dannero i lördags, 4/4. Gjorde ett finfint lopp med Billy Svedlund i sulkyn.

Boy Hornline startade också på Dannero. Han galopperade i starten och tappade alla chanser. Soppan räckte inte ända fram så han blev oplacerad. Trots galoppen gjorde Billy och Boy Hornline ett bra lopp.

9/4 på Hagmyren har Växterbo Jackpot premiär i monté. Distansen 2140 med Nathalie Ling på ryggen. Häst 3, lopp 8. 

10/4 på Östersund startar Kolnes X.O. Primär både för Kolnes X.O. och för oss. Jan-Olov Åberg i sulkyn, lopp 11, häst 12.

Önskar dom alla lycka till!


31/03 - 2015

Idag är det premiär för Kolnes X.O. Han ska göra snabbjobb på Bollnäs med Jan-Olov Åberg i sulkyn.

Grand Prix Brodde startar 2140 volt på Dannero, lopp5, häst 5 på lördag. Tufft motstånd, hoppas på en peng. Med Billy Svedlund i sulkyn.

Boy Hornline startar också på Dannero, häst 10, lopp 4 också med Billy i sulkyn. Tror på en bra placering.

26/3
Boy Hornline startade på Bollnäs och slutade på en sjätteplats med Jan-Olov Åberg i sulkyn. Kom lite sent iväg i starten med slutade bra i alla fall.

Västerbo Jackpot kvalade i monté med Nathalie Ling i sadeln klarade det finfint. 

29/3
Grand Prix Brodde
startade i monté i lopp 6 på Hagmyren med Nathalie ling i sadeln, slutade på en sjätteplats. Mycket stök i loppet men Nathalie styrde upp det bra. De var värda en bättre placering. 

Troll Jana Tabac startade i lopp 9 på Hagmyren. Slutade på en niondeplats, först utan pengar. Hon var snabbare än tvåan i loppet. Hon gjorde ett fint lopp, men det var inte hennes favoritbana. Jan-Olov Åberg i sulkyn.

 

Vi önskar alla en glad påsk!


23/03 - 2015

Grand Prix Brodde startar i monté 29/3 på Hagmyren, lopp 6, häst 9 med Nathalie Ling på ryggen.

Troll Jana Tabac startar på Hagmyren, lopp 9, häst 9 med Jan-Olov Åberg i sulkyn. 

Den 26/3 startar Boy Hornline i lopp 3, häst 8, 1640 auto på Bollnäs med Jan-Olov Åberg i sulkyn. 

Västerbo Jackpot kvalar i monté samma dag med Nathalie Ling. Också på Bollnäs.

Vi önskar alla hästar god tur.


20/03 - 2015

Boy Hornline startade igår, 19/3, för första gången på 7 veckor. Tog spets direkt men lät MIRO SISU ta över ledningen. och blev instängd. Fick lucka sista 12 metrarna av loppet. Blev slagen med en hals. Finfin andraplats. Vi är väldigt imponerade av Boy Hornline och Billy Svedlund i sulkyn. Fin prestation. Grattis Stall Vi Tre!

Bör ses på ATG Live.


boyhornline.jpg

17/3-2015

Boy Hornline startar på gävle 19/3, lopp 3, häst 7, 2140 auto och Billy Svedlund i sulkyn. Första starten för Boy Hornline i Stall Vi Tres regi. Vi tror på ett bra resultat.

Troll Jana Tabac startar 21/3 på Bergsåker och gör premiär i monté med Johanna Stark på ryggen. Distans 1640. 


Troll-Jana-Tabac-heat-2-new1-300x201.jpg

6/3-2015

Grand Prix Brodde startade med mindre lyckat resultat pga att han satt fast hela loppet. Siktar mot ny start inom snar framtid. Ändå ett bra lopp.

Troll Jana Tabac var favorit, tog ledningen efter ett par meter, slutade oplacerad pga ett fruktansvärt struligt lopp beroende på andra hästar och framför allt kuskar. Ser fram emot nästa start.

8/3-2015

Hugo Bäck hade vagn på sig för första gången. Skötte sig finfint, vilket kille! Toppenfin och intelligent häst.


140902_10_västerbo.jpg

3/3-2015

Västerbo Jackpot startade idag på Gävle, lopp 4, häst 14. Han slutade på 8:e plats. Bromsade. Ska besöka veterinären och se om något är tokigt.

 

Kommande fredag 6/3

Grand Prix Brodde startar på Romme. Lopp 6, häst 6, på distansen 2660m.

Troll Jana Tabac startar och på Romme, lopp 8, häst 6, distans 2140m.

Jan-Olof Åberg kör båda hästarna.


Troll-Jana-Tabac-heat-2-new1-300x201.jpgmonte-IMG_11451.jpgmonte-PART_1424764099192_IMG_41891.jpg

23/2-2015

Troll Jana Tabac och Jan-Olof Åberg gjorde 22/2 ett fantastiskt lopp på Östersund. Vann på tiden 1,31,1, nytt rekord på 1640m volt! Vinnaroddset på 32,5! Stort tack till Jan-Olof Åberg och Johanna Stark som har gjort Troll Jana Tabac till den fina häst som hon är. Vi ser fram emot att se resten av hennes lopp säsongen 2015. Grattis till Team bäck Åbyn m.f.

Grand Prix Brodde med Nathalie Ling på ryggen imponerade stort och slutade 3:a på ett mycket fint sätt. Snygg ridet Nathalie Ling och stort grattis till ett bra lopp på 2140 auto på tiden 1,16,5. Stort grattis till ägare Stall Vi Tre.

 

 

 


Hg_140705_Lopp8_Mal_cr_red.jpg

17/2-2015

Grand Prix Brodde laddar för montéloppet idag på Bollnäsbanan.
Han startar också på Östersund i lopp 6, häst 1 i monté. Rids av Nathalie Ling.

Troll Jana Tabac startar lopp 3, häst 2 på Östersund på Söndag, den 22/2 med Jan Olov Åberg i sulkyn.

 


jackpot.jpg

12/2-2015

Västerbo Jackpot startade på Gävle idag men slutade oplacerad. Först utan pengar. Tidig galopp som varade länge, missade alla möjligheter till bra placering. Nu blickar vi framåt mot nya starter.


jackpot.jpg

3/2-2015

Västerbo Jackpot. Lopp 10, häst 11 med Jan-Olof Åberg. Slutade oplacerad. Slutade springa vid upploppet. Antingen surnade han ur eller så är det något fel på honom. 2140m.

Forelady Toma startar imorgon (4/2) på Bollnäs. Lopp 5, häst 1. 2140 auto, med Johanna Stark i sulkyn.

 


jackpot.jpg

21/1-2015

Grand Prix Brodde slutade oplacerad men gjorde ett mycket imponerande lopp efter så lång frånvaro. Tid 1,16,1.

Västerbo Jackpot gjorde ett heroiskt lopp, då han låg sist inför sista kurvan men svepte hela fältet och vann på segertider 1,17,4!

Troll Jana Tabac kommer ej starta på Bergsåker pga halsinfektion.

 


travets.jpg

21/9-2014

Grand Prix Brodde gjorde ytterligare ett fint lopp på Solänget för Stall Vi Tre och slutade på en tredjeplats. Bra jobbat av Grand Prix Brodde samt Lena Fritz.

Troll Jana Tabac såg lysande ut på Dannero till sista kurvan där hon måste fått någon känning som ledde till galopp.


Forelady-Tooma-heat-11-300x201.jpg

14/1-2015

Forelady Tooma låg i tredjespår första tolv hundra meter, krafterna sinade till slut, slutade oplacerad men gjorde ett bra lopp ändå med Johanna Stark i sulkyn.

 


travets.jpg

21/9-2014

Grand Prix Brodde gjorde ytterligare ett fint lopp på Solänget för Stall Vi Tre och slutade på en tredjeplats. Bra jobbat av Grand Prix Brodde samt Lena Fritz.

Troll Jana Tabac såg lysande ut på Dannero till sista kurvan där hon måste fått någon känning som ledde till galopp.


Troll-Jana-Tabac-heat-2-new1-300x201.jpg

12/1-2015

8/1 Troll Jana Tabac slutade oplacerad, såg inte bra ut. Får kolla om hon har någon känning.

10/1 Västerbo Jackpot blev oplacerad, såg heller inte bra ut. Ska undersökas.

2015 har börjat lite tungt men vi ser fram emåt resten av året med dess framgångar!


140902_10_västerbo.jpg

8/1-2015

Hästarna går bra i sin träning. 

Hugo Bäck, en fantastisk individ att tömköra!


140902_10_västerbo.jpg

5/1-2015

Troll Jana Tabac startade den 2 Januari på Bergsåker. Blev diskad pga att banan var katastrof för henne.

 

Kommande händelser v.2-3

Troll Jana Tabac  8/1 på Bollnäs, lopp 11, bricka 10 med Jan-Olof Åberg i sultkyn. Tror på bra chans.

Västerbo Jackpot 10/1 på Romme, lopp 12, häst 10 också med Jan-Olof Åberg. 

Forelady Tooma startar på Gävle 13/1 tisdag. Lopp 5, häst 7, 2140 auto med Johanna Stark I sulkyn, tror på stor chans.

Västerbo Jackpot och Grand Prix Brodde gör snabbjobb på Bollnäs idag 5/1.

Resten av hästarna tränar som vanligt hemma resten av veckan.


Grand Prix Brodde heat 2-2.jpg

30/12-2014

Forelady Tooma tog spets direkt i starten men surnade ut totalt när kusken lade henne i rygg. Slutade oplacerad.

Västerbo Jackpot gjorde ett bra lopp med tanke på sin långa frånvaro men vart först utan pengar.

Nu ser vi fram emot fredagen när Troll Jana Tabac startar på Bergsåker, lopp 10, häst 1.


Troll-Jana-Tabac-heat-2-new1-300x201.jpg

29/12-2014

Troll Jana Tabac imponerade stort den 22/12 på Bergsåker. Blev trea på nytt rekord 1,31,2! Hon hade hamnat på en andra plats om hon inte hakat i den häst som till slut hamnade på andraplatsen. Trots detta ingen galopp!

Jan-Olof Åberg och Johanna Stark har fått Troll Jana Tabac till en jättefin häst, ser fram emot nästa start! Grattis till Troll Jana Tabac med ägare!

Cola Jana Tabac går nu sin normala träningsvecka för att komma tillbaka till tävlingsbanan.

Grand Prix Brodde går också sin träningsvecka och är beräknad tillbaka på banan i slutet av januari.

Hugo tränar för inkörning under vecka 1.

Vi önskar alla hästar lycka till inför veckan!


Troll-Jana-Tabac-heat-2-new1-300x201.jpg

1/12-2014

Troll Jana Tabac startar tisdagen den 2:a Dec i Gävle lopp 1, bricka 9. Det är premiär för henne att starta bakom bilen och vara med i TV. Hoppas på all lycka!

 


Troll-Jana-Tabac-heat-2-new1-300x201.jpg

25/11-2014

Troll Jana Tabac startade på Romme idag (25/11) lopp 8, häst nummer 9. Hon hamnade på en finfin andraplats på nytt personligt rekord på 1,32,0, sänkte sig med 1 sekund och två hundradelar.

 


Hg_140705_Lopp8_Mal_cr_red.jpg

10/11-2014

Troll Jana Tabac blev oplacerad pga flera galopper, i övrigt såg travet bra ut.

Grand Prix Brodde måste ha fått ett virus i kroppen. Ville inte gå upp i ryggar när han hade läge. Återkommer med information från veterinären en senare dag. 

Västerbo Jackpot såg ut som en rund miljon, låg i döden ända till 600 m innan mål, där han inte orkade mer alls. Från en klar seger till att tappa allt. Även han kan lida utav virus.


jackpot.jpg

4/11-2014

Troll Jana Tabac startar efter en tids skadefrånvaro den 8 november på Gävletravet. Lopp 2, häst nummer 9, kusk Robert A Skoglund. Tror på bra chans. Distans 1660 V.

Grand Prix Brodde startar också i Gävle i lopp 8, häst nummer 13. Johanna Stark sitter bakom. Tror på stor platschans. Distans 2160 V.

Västerbo Jackpot startar i lopp 10, häst nummer 13. Tror på en väldigt god platschans i premären för Stall Vi Tre på hemmabanan. Bakom sitter Jan-Olof Åberg. Distans 2660 V.

En stor dag för Stall Vi Tre som har tre hästar till start på Gävlebanan.


travets.jpg

23/10-2014

Grand Prix Brodde gjorde ett bra och imponerande lopp men fick det alldeles för hårt i början och förbrukade krafterna så han hamnade utan pengar. Vi ser fram emot nästa lopp.


Forelady-Tooma-heat-11-300x201.jpg

17/10-2014

Forelady Tooma tog spetsen och var fin men verkade sura till i slutet mot kusken och slutade på en tråkig tioendeplats istället för att ha kunnat blivit topp 3.

Västerbo Jackpot kunde tyvärr inte kvala på monté p.g.a en lättare förkylning.

Grand Prix Brodde startar på Gävle den 23:e i lopp 7 häst nummer 6 mer Torbjörn Jansson i sulkyn. Tror på bra chans till en bra plats!


Forelady-Tooma-heat-11-300x201.jpg

10/10-2014

Forelady Tooma startar den 14/10 på Gävle. Tror på bra chans! Fick nummer 7. Har en ny kusk som heter Ove Berglin pga Johanna Starks opperering. Hoppas hon är stark nog snart för att börja köra lopp igen.

Västerbo Jackpot kvalar för monté den också 14/10. Rids av Nathalie Ling.


140902_10_västerbo.jpg

6/10-2014

Grand Prix Brodde (4/10) gjorde ett ytterligare ett toppenlopp för Stall Vi Tre. Slutade på en fin femteplats. Hade han hamnat i en rygg hade han slutat sämst på en tredjeplaats enligt ryttare Lena Fritz.


Hg_140705_Lopp8_Mal_cr_red.jpg

1/10-2014

Västerbo Jackpot slutade i premiären 6:a för Stall VI Tre på Jägersro. Nytt rekord på 1,16 och 4. Stall VI Tre hade hoppats på att han hade hållt sin tredjeplats. Stall Vi Tre är glada över rekordet och ser fram emot att han ska starta på hemmaplan.

Forelady Tooma gick ut i ett tufft lopp på Bollnäs. Låg trea ända tills 40 meter kvar, då kom de lite starkare hästarna, men slutade ändå på en hedersam 6:e plats. Stall Teambäck Åbyn ser fram emot nästa start och tackar Johanna Stark för en bra styrning återigen.

Grand Prix Brodde gör sitt tredje montélopp på Hagmyren den 4/10, lopp 1, häst nummer 10. Tror på bra placering med Lena Fritz. Vi hoppas att Brodde får en bra placering så han kvalificerar sig till finalen den 15/11 på Solvalla.


travets.jpg

21/9-2014

Grand Prix Brodde gjorde ytterligare ett fint lopp på Solänget för Stall Vi Tre och slutade på en tredjeplats. Bra jobbat av Grand Prix Brodde samt Lena Fritz.

Troll Jana Tabac såg lysande ut på Dannero till sista kurvan där hon måste fått någon känning som ledde till galopp.


Hg_140705_Lopp8_Mal_cr_red.jpg

16/9-2014

Grand Prix Brodde går 20/9 montélopp med Lena Fritz, lopp 1 på Solänget. Vi tror på stora chanser med så bra ryttare och häst!

Troll Jana Tabac startar på fredag på Dannero. Lopp 10, häst nummer 6. Kusk är Ove Berglin. Vi tror på bra framgång!


Troll-Jana-Tabac-heat-2-new1-300x201.jpg

8/9-2014

Troll Jana Tabac har aldrig sett så fin under loppet den 5/9 på Romme. Ledde till 400 meter kvar, bromsade pga brunst och hamnade oplacerad.

Grand Prix Brodde startade idag (8/9), fick ett dåligt spår, 8, hamnade i getingboet. Fick ändå en fin tid på 113,07. Vi siktar på Solänget den 20/9.


Forelady-Tooma-heat-11-300x201.jpg

1/9-2014

Den 2:a September startare Forelady Tooma på Harmyren, lopp 7 och häst 10. Vi hoppas på en bra placering!
UPPDATERING: Forelady kom på 3:e plats på ett mycket imponerande sätt. Johanna Stark körde ett perfekt lopp, vi är mycket tacksamma!

Den 5:e September startar Troll Jana Tabac i lopp 2, häst 1, på Romme. Vi hoppas på ett bra lopp!

Grand Prix Brodde startar den 8:e September på Lunchtravet på Rättvit. Lopp 3 fick nummer 8. Taskigt spår men tror på bra chans!


travets.jpg
Fotograf: Johnny Dahlgren

25/8-2014

Grans Prix Brodde vann på ett mycket imponerande sätt med hela 7 hästlängder.
Se loppet på  Youtube här!

Troll Jana Tabac slutade på 6:e plats. De sista 50 metrarna fick hon mjölksyra, annars hade hon slutat på 2:a plats.


Grand Prix Brodde heat 2-2.jpg

19/8-2014

Troll Jana Tabac startade på Solängen i måndags den 18/8 i lopp 2 och slutade på fjärde plats på ett mycket fint sätt!

Vi ser fram emot att Grand Prix Brodde och Troll Jana Tabac startar på Dannero 24/8 Söndag. Brodde startar i lopp 3, fick bricka två, vi tror på topp-tre placering. Troll Jana Tabac startar i lopp 9, fick bricka 7, vi tror att hon kommer göra ett bra lopp. Stor pengachans!


Hg_140705_Lopp8_Def_cr_red.jpg

12/8-2014

Grand Prix Brodde kom först utan pengar och gjorde ändå ett mycket imponerande lopp.
Troll Jana Tabac startar den 18/8 på solängen.


Hg_140705_Lopp8_Def_cr_red.jpg

5/8-2014

Grand Prix Brodde startar på Gävle 8/8, lopp 11 häst 5. Gör premiärlopp i monté med Johanna Stark, vi hoppas på framgång.
Troll Jana Tabac startade på Harmyren i söndags (3/8) och placerades på 8:e plats med två galopper. Gjorde ett bra lopp.

Hg_140705_Lopp8_Mal_cr_red.jpg

25/7-2014

Grand Prix Brodde slutade oplacerad på grund av kraftig körmiss.

Hg_140705_Lopp8_Mal_cr_red.jpg

21/7-2014

Grand Prix Brodde startar på Rommetravet på fredag i lopp 7 med nummer 10.

 

Hg_140705_Lopp8_Mal_cr_red.jpg

7/7-2014

Grand Prix Brodde vann på ett mycket imponerande sätt med fyra längder i lördags!

 

troll-landscape.jpg

2/7-2014

Troll Jana Tabac kom på 7:e i sitt senaste lopp på ett imponerande sätt, hon sänkte sitt personliga rekord med några sekunder!

Grand Prix Brodde startar på Hotingtravet på lördag i lopp 8 med nummer 10.

Grand Prix Brodde var ute på träningsrunda idag inför loppet på lördag och var superfin! Säger tränaren Åsa Bäck

 

Grand Prix Brodde heat 2-2.jpg

27/6-2014

Grand Prix Brodde gjorde ingen besviken och gjorde ett imponerande lopp och kom in på andra plats, han kunde lika väl ha vunnit då det skiljde en halv längd! Johanna Stark infriade alla förväntningar från Stall Team Bäck Åbyn och gjorde ett väldigt imponerande jobb. Stort grattis till Johanna från Stall Team Bäck Åbyn och Stall Vi Tre!

Troll Jana Tabac startar på Hagmyren på måndag, lopp 11 och startnummer 3.

 

mallinje.jpg

23/6-2014

Veckans händelser bjuder på en rad spännande tillfällen.

23/6 - Troll Jana Tabac startar på Bollnäs, lopp 8, häst 12. Det blir första loppet på väldigt länge. Vi hoppas alltid på henne!
26/6 - Grand Prix Brodde startar på Gävletravet, lopp 5, häst 15. Vi tror på bra chans.

 

troll-landscape.jpg

13/6-2014

Troll Jana Tabac klarade kvalet galant och Grand Prix Brodde blev trea på ett mycket imponerande sätt. Han låg i tredje spår sista 1000 meter och kom in på tiden 1,15,6. Nu satsar vi på lopp i Gävle den 26/6!

 

annons-hugo.jpg

11/6-2014

Hugo och Cola har åkt iväg på sommarbete.

 

hamburgare.jpeg

10/6-2014

Troll Jana Tabac kvalar på Bollnäs på fredag!

 

troll.jpg

1/5-2014

Troll Jana Tabac, står just nu på tränings hos Jan Olof Åberg i Bollnäs

Grand Prix Brodde heat 2-2.jpg

10/6-2014
Grand Prix Brodde startar på Bollnäs på fredag! Vi hoppas på god tur!

 

Grand Prix Brodde heat 2-2.jpg

3/6-2014
Grand Prix Brodde gick provlopp i lördags och var imponerande bra på tiden 1,13,1 sekunder.

 

Grand Prix Brodde heat 2-2.jpg

19/5-2014
Stall Teambäck har fått ytterligare ett tillskott i stallet. Hästen Grand Prix Brodde kommer senare i veckan.

 

häst med tränare.jpeg

7/5-2014

Troll Jana Tabac var frisk efter återbesöket hos vetrinären.  Går för fullt på träning hos Jan-Olov Åberg.
 

 

 

foel.jpg

2/5-2014

Cola Jana Tabac födde den 2:a Maj 2014 Hugo Bäck, fadern H.G.Balder.

Kallblodsuppfödare: 
”Fantastiskt vacker och långbent, en riktig racermodell.”

download_20140502_144626.jpeg

 

hamburgare.jpeg

2/5-2014

Troll, lugn och fin på första travturen efter behandlingen! :)

troll.jpg

1/5-2014

Troll Jana Tabac, står just nu på tränings hos Jan Olof Åberg i Bollnäs